نقل قول: نوشته شده توسط PC
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توجه
شاتل دقیقا 2 شبه که سیاست جدیدی رو مورد سرعت شبانه اعمال کرده: (سرویس اکو 512 تهران مرکز دیالمه)
2.دقیقا از ساعت 2:58 سرعت به حالت عادی خودش برمیگرده! 1. سرعت از ساعت 12:58 بامداد به 128 کیلوبیت تغییر میکنه. یعنی در حالیکه داون استریم همچنان روی 570 هست ولی سرویس شما عملا به 128 تنزل پیدا میکنه. قبلا این مشکل بصورت پراکنده دیده میشد ولی فقط برای دانلود. یعنی سرعت باز کردن پیح روی 512 باقی می موند و سرعت دانلود افت میکرد ولی الان کل پهنای باند روی 128 محدود میشه. تا ساعت 2:58 دقیقهیعنی در واقع ساعات دانلود رایگان به (معنای واقعیش) رو به 4 ساعت(از 3 تا 7) کاهش دادند و بدتر اینکه شما از ساعت 1 تا 3 مجبورید از سرعت 128 استفاده کنید که عملا مشکلات زیادی برای استفاده از اینترنت دارید.
تنها جوابی هم که دارند اینه: "بدلیل علاقه کاربران به استفاده از ساعات رایگان ترافیک مرکز شما بالا رفته و دچار افت سرعت میشوید" یا " ترافیک شما بصورت share هست و طبیعیه که توی ساعات رایگان سرعتتون افت کنه"
نمیدونم ارتباط این سیاست جدید شاتل با بسته شدن تاپیک شاتل چیه؟
نقل قول: نوشته شده توسط Ultimator
دوست عزیز اولا لطفا با فونت درست بنویسین ازین به بعد تو قوانین جدید که شما نخوندین ذکر شده ،
ضمنا با این لحن مطمئنی هم که شما گفتید سیاست اگه باشه یعنی باید همه جا باشه . ولی فکر نکنم دقیقا همه جا به این صورت گه میگین باشه شاید مرکز شما اینطوریه ، چون بنده خودم به این صورت مشکل ندارم که سر ساعت خاصی کم باشه سرعت اوائل شب عادیه بعدها کم میشه که مجموع دانلود آخر خیلی کمتر از حدی که باید باشه میشه ( سرویس اکو512 )
این حرکت شما هم جو سازیه ، قبلا هم در موردش بحث شده و تکراش موجب پاک شدن پستهای مربوطه میشه حتما .
ممنون
مدیر عزیز فکر نمیکنم فونتها و رنگهای موجود در قسمت ادیتور پست تاپیک دکوری باشند. من هم میدونم استفاده از فونتهای درشت در هر شرایطی مناسب نیست ولی فکر کنم بیان تغییر سیاست اساسی و مهم یک شرکت(حتی در یک شهر یا حتی در یک مرکز مخابراتی) در تاپیک اون شرکت اونقدر مهم باشه تا با فونت متوسط تایپ بشه مگر اینکه از دید دیگران مهم نباشه!
بله 2 شبه که این اتفاق افتاده و دقیقا هر دو شب در یک دقیقه مشابه اتفاق افتاده و خب شاهد از غیب رسید:
نقل قول: نوشته شده توسط imanparsa
..::دوستان اين پست رو بخونيد::..
سلام دوستان
من از اهواز هستم
من اكو 512 دارم.
و قبلا هم توي همين تاپيك و تاپيك اهواز اين مشكل رو دقيقا گقتم.
اين دوست عزيزمون 100درصد درست ميگن.
به خدا قسم كه شبي نيست اين مشكل واسم پيش نياد.
ديگه ديونم كردن.
از ساعت 1 تا 3 محدود ميشم
دقيقا ساعت 3 يه هو سرعت ميچسبونه روي 62.
بارهاي بار زنگ زدم پشتيباني.
بهم گفت :
1 تا 3 شب هم روي 14 است .اقا شما ترافيك مركزتون بالاست واسه همين سرعتتون پايين مياد.
من گفتم:
دوست عزيز من دارم ميگم سر ساعت 3 دقيقققققق سرعت من از 128 ميشه 512.
اما زير بار نرفتن هيچ كدومشون.
منم زورم به جايي نرسيد
نقل قول: نوشته شده توسط vroom
سلام
تائید میشه
منم وضعیتم همینطوره
اکو-512 اصفهان
قبلاً هر شب 1200-1300 مگ میگرفتم ولی جدیداً حداکثر 900 مگ
مطمئن باشید
مدیر عزیز فکر نمیکنم فونتها و رنگهای موجود در قسمت ادیتور پست تاپیک دکوری باشند. من هم میدونم استفاده از فونتهای درشت در هر شرایطی مناسب نیست ولی فکر کنم بیان تغییر سیاست اساسی و مهم یک شرکت(حتی در یک شهر یا حتی در یک مرکز مخابراتی) در تاپیک اون شرکت اونقدر مهم باشه تا با فونت متوسط تایپ بشه مگر اینکه از دید دیگران مهم نباشه!
بله 2 شبه که این اتفاق افتاده و دقیقا هر دو شب در یک دقیقه مشابه اتفاق افتاده و خب شاهد از غیب رسید:
مطمئن باشید اگر امشب هم این اتفاق بیافته برای جلوگیری از سوءاستفاده شاتل از افرادی که قصد دریافت سرویس جدید از این شرکت رو دارند این خبر رو در امضام قرار میدم نه تنها در p30 ورلد بلکه در تمامی فرومهایی که فعالیت میکنم افشاگری میکنم. چون واقعا اسم اینکار شاتل کلاهبرداری هست. طرف فکر میکنه از ساعت 1 تا 7 دانلود رایگان داره و ازش سرویس میگیره اما وقتی کار از کار گذشت میبینه که بله !!!! اون 6 ساعت رایگان شده 4 ساعت و 2 ساعتش رو باید با حداقل سرعت و پایینترین کیفیت سر کنه.
چرا میگم شاتل کلاهبرداره؟ چون در نهایت پررویی میگن که ما کسی رو محدود نکردیم! میگن که خطتون share هست!!! میگن که ترافیک مرکزتون بالاست!!! ما رو احمق فرض میکنن! آخه یکی نیست بهشون بگه اگر اینطوریه که شما میگید پس چرا فقط 2 شبه سرعت اینطور شده؟ چرا دقیقا از ساعت 2:58 سرعت عادی میشه؟
در ضمن برام واقعا سوال بود چرا تاپیکی که با چندین کاربر شاتل در مورد این کم لطفی های شرکت بحث میکردیم باید بسته باشه اونهم در این موقعی که شاتل چنین سیاستی رو پیش گرفته.
امیدوارم که من اشتباه کرده باشم و امشب بتونم مثل سابق از سرویسم استفاده کنم ولی اگر باز هم مشکل برای سومین شب پیاپی اتفاق بیافته اونوقت من میدونم و شاتلی که موقع تمدید قرارداد این دوره من که 6 ماهه هست به من نگفت داره سیاست شبانه رو عوض میکنه تا من دیگه تمدید نکنم و مجبور نشم 5 ماهه دیگه این وضع رو تحمل کنم!!!