خوب مگه شما نمیخوای اورجینال بازی کنی و نسخه کپی رو نخری؟خوب اورجینال کلا به این کارا نیازی نداره و مثل آب خوردن اجرا میشهنقل قول:
خوب مگه شما نمیخوای اورجینال بازی کنی و نسخه کپی رو نخری؟خوب اورجینال کلا به این کارا نیازی نداره و مثل آب خوردن اجرا میشهنقل قول:
از صبح دارم دنبال بازی اورجینال میگردم یا کسی نداره یا میگن 20 روز طول میکشه تا برسه .نقل قول:
به این نتیجه رسیدم بهتره -- کنیم :دی:31:
به نتیجه خوبی رسیدی:دی بهتره.نقل قول:
خوب ببین اونموقع مثله داشبرد مطرحه!!ولی خوب میشه با روش هایی روی تمام داشبرد ها اجرا کرد.اگه داشبر13604 و از اون به قدیم باشه و با روش بورنر مکس رایت بشه مشکلی نداره.خلاصه راحتت کنم وقتی بازی رو میخری بگو با روش بورنر مکس رایت شده باشه.و باید کنسولتLT+2داشته باشه.حالا اگه داشبردت 13604 و قدیمی تر از اون باشه مشکلی نداره .ولی اگه از اون به بعد باشه و یا لایو رفته باشی بایدTUبریزی و کش رو پاک کنی و روی هارد نصب نکنی تا اجرا بشه تا اومدنLT+3صبر کنی
اگه باندل دارین بیخیالش شین ، اگه اسلیم ــه که بدین بیرون LT+2.0 بریزن ریسکش یه مقدار بالاست...
کشف بمب اتم هم این همه پیچیده نیست :دی قاطی کردم .
من باندل کینکت گرفتم . بهتره منتظر بمونم LT 3 بیاد بعد بدم با اون کپی خور کنن ؟
واسه اسلیم که نیومده.!!!نقل قول:
---------------------------------------------------------------------
تنها کاری که بکنی اینه که بدی کپی خورش کنن بگو باlt+2اگه هم میخوای تاlt+3صبر کن..ولی خوب شاید دیر بیاد.راستی باید درایو اون باندل قابل کپی خور شدن باشه ها!!!!شاید از اون معدود درایو ها باشه که -- نمیشهنقل قول:
کلا -- نمیشه یا فعلا نیومده ؟نقل قول:
فعلا نیومده ولی خوبc4روش کار میکنه انشا الله بیاد.نقل قول:
بعید میدونم از اون مدل باشه مال تو مدل های
Lite-On 1175 DG-16D5S
Hitachi 0500/
0502 .DLN10N
فعلا براشونcfwیا همونLt+نیومده
ولی هنوز کار داره و گمان نمیکنم به این زودی ها بیاد.
اگه میخوای واسه LT+3 صبر کنی خب همون 20 روز رو صبر کنی تا نسخه ارجینال رو برات بیارن زودتر به مقصودت میرسی:46:
تیم c4eva لابد یه 10 روزی میرن تعطیلات کریسمس خوش بگذرونن:8:
بعید میدونم LT+3 تو این چند روزه بیاد برای اسلیم.:13:
میدونی اگه بازی ارجینال تو ایران هم راحت گیر بیاد خیلی ها سراغ کپی خور کردن کنسول و دنگ و فنگای مربوط بهش نمیرن.
اگه امکان خریدشو داری من ارجینال رو پیشنهاد میکنم
اگر نه بگوز LT+2 بریزن ولی باهاش به هیچ وجه لایو نرو.البته امیدوارم داشبوردت خیلی هم جدید نباشه:31:
دوستان بازی هایی که از Xbox تو بازار هستن منظورم تو بیشتر مغازه ها وجود دارد
در ایکس باکس کپی خور شده اجرا میشه یا در ارجینال ؟
من میخوام برم اسلیم بگیرم دلم نمیخواد کنسول خراب بشه با -- شدنش بهترین راه حل چی هست؟
در ضمن Hard به چه کاری میاد وقتی کنسول -- میشه بازی های ایکس باکس که ارزون قیمت تقریبا هستند خب بازیشو میگیره یه نفر بازی میکنه دیگه هارد میخواد برای چی؟