دوستان کسی خبر داره که الان ترافیک فیلیمو رایگان هس یا نه؟ اخه داخل کانال تلگرام اسیاتک گفته: خبرهاي تكميلي و شرايط استفاده در اخبار بعدي به اطلاع خواهد رسيد
برا شاتل که داخل سایت فیلیمو زده داخل ماه رمضان رایگان هس
Printable View
دوستان کسی خبر داره که الان ترافیک فیلیمو رایگان هس یا نه؟ اخه داخل کانال تلگرام اسیاتک گفته: خبرهاي تكميلي و شرايط استفاده در اخبار بعدي به اطلاع خواهد رسيد
برا شاتل که داخل سایت فیلیمو زده داخل ماه رمضان رایگان هس
اکثر فیلمای مطرح رو رایگان گذاشته پولی ها اکثرا ایرانی اند و تئاتر
اصلا تماشای فیلم که سر و تهش قیچی شده و داستانشو و دیالگوش رو با دوبله عوض کرده باشن تلف کردن وقته
مثلا Ex Machina دوبلش رو ببینید تضمین میکنم که ار این فیلم بدتون بیاد
من خودم shawshank redemption رو اولین بار دوبله دیدم نمی دونستم تیم رابینز واسه چه جرمی دقیقا افتاده زندان و اصلا چرا میخواست زنشو بکشه !!!!
والا من کلی استفاده کردم از حجمم حدود 300 مگ کم کرد نامردانقل قول:
من جواب پست دوست عزیز رو گفتمنقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
این گزینه دانلود پلاس سبز رنگ چیه تو منوی 1544 آوردن؟
پینگ شما هم رفته بالا؟
اصلاً نمیشه بازی آنلاین کرد .. 50% loss دارم با پینگ بالا ..
آره پینگ منم بالاست.واسه من تازه پینگم جامپ داره بین 150 و 400نقل قول:
گرچه آسیاتک یکی از بدترین ISP ها واسه گیم انلاین هست ولی دیگه همون یه ذره هم که قبلا میشد بازی کرد الان نمیشه بازی کرد.
حیف تو مرکز مخابراتی من شاتل و پارس پر هستن وگرنه یک روز دیگه هم از آسیاتک سرویس نمی گرفتم و مستقیم میرفتم اونجا.
در توضیحاتش نوشته:نقل قول:
کاربرگرامی، باانتخاب این ویژگی از تاریخ 19/3/95 لغایت 19/4/95 می توانید وب سایت های aparaj.com و filmio.com و زیارت مجازی حرم ائمه اطهار / امام رضا(ع) aqr.ir را رایگان مشاهده نمایید. قابل ذکر است پس از تاریخ اتمام طرح ترافیک مصرفی شما به روال قبل محاسبه خواهد گردید.
نه لايه ٢ هم همين جواب رو داد بهم ميگه رانژه نيست رانژه بشه اس ام اس مياد واست از لايه يك بوق تر بودنقل قول:
حالا جالبه دیروز که تازه رانژه شده بود خط اصلا استیبل نبود و بیشتر از 500 کیلوبیت بر ثانیه آپ نمیشد دو بار کانکت شد با اون وضعیت که تست هم گرفتم باهاش ولی بعدش یهو دیگه قطع شد و تا الان که همه چی ردیف شده و خط تا 9 مگ آپ میشه اصلا نتونستم کانکت شم :n13:
Sent from my iPhone using Tapatalk
دقیقا الان پینگ منم بالا رفته با کلی پاکت لاستنقل قول:
پارس و های وب هم این مشکل رو دارن الان
ظاهرا سراسریه!!