هم میتونه مشکل مودم باشه هم نویز. شما اول تست سر خط بگیرید اگر مشکل حل شد پس مشکل از نویز هست.نقل قول:
Printable View
هم میتونه مشکل مودم باشه هم نویز. شما اول تست سر خط بگیرید اگر مشکل حل شد پس مشکل از نویز هست.نقل قول:
دوستان در جریان هستین که اینا میخان دوباره اینترنت adsl و گرون کنن؟ و مجدد شاتل احتمالا اولین شرکتی خواهد بود که به استقبال گرونی میره؟ بدبختانه وزیر هم یه جورایی بهشون چراغ سبز داده.
چیکار میشه کرد اینها هم مقصر نیستن وضعیت همه شرکتها همینجوریه هزینه ها امسال بسیار بالا رفتهنقل قول:
منبع خبر کجاست؟من تو اینترنت چیزی پیدا نکردمنقل قول:
نشونه هاش پیداست.نقل قول:
چند روز پیش وزیر تو اینستاش اعلام کرد شرکتا خیلی ازش خواستن مجوز بده اینترنت گرون بشه ، وزیرم گفته کیفیت و ببرین بالا، مردم برای کیفیت بالاتر حاضرن پول بیشتر بدن ، عملا چراغ سبز داده بهشون.
از طرف دیگه ، شاتلم دو سه روز پیش ، به حجم سرویساش ۵% رایگان!! اضافه کرد. تحت عنوان جلوگیری از ضایع شدن احتمالی حق کاربرا در محاسبه میزان ترافیک مصرفیشون.
شاتل شرکتی نیست رایگان کاری جدید برای همه کاربرانش ارائه کنه ، اونم از جنس ترافیک بین الملل.
اینا نشانه ای ست که دوستان دارن محیای افزایش قیمتهاشون میشن.
فکر کنم بد نباشه یه سر به اینستای وزیر بزنیم لااقل بگیم این شاتل همین یک ماه پیش گرون کرده ، دوباره چرا ؟؟
اون 5% بخاطر کم فروشی بودنقل قول:
بیشگامان قبل اینکه وزیر بگه 5 درصد حجم اضافه میداد مثلا به جای 200 گیگ 210 گیگ میداد...قیمت بعضی از سرویس هاش هم 15 درصد کمتر از بقیه میده
زمزمه گران شدن اینترنت و چراغ سبز وزیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام
چند وقت سیم کشی رو مخابرات به نظر کافو کرده از داخل خیابان
بعد اطلاعیه داده تا یک ماه میتوانید از سرویسی که دارید استفاده کنی. بعد باید بیاد از مخابرات سرویس بگبرید
کسی تجربه ای داره
اگر کافو نوری که نباید سرویس بماند حالا میشه ماند چرا ادامه نمیشه داد
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
نقل قول:
با این کار گور خودشون رو کندن
این شاتل چقد نت عجیبی داره خصوصا با فیلتر شکن ها انگار مشکل داره. دوتا فیلترشکن دارم هم روی اینترنت ایرانسل هم خونه عالی کار میکنن ۷ ماه دارمشون با بهترین سرعت و کمترین قطعی.
واس داداشم شاتل گرفتم رفتم میبینم که نمیشه با فیلترشکنه رفت تلگرام اصلا ، واتس اپ بشدت کند و هیچ عکسی ارسال نمیکرد . جالبه نت ایرانسل روشن کردم بعد قطع کردم تلگرام درست میشد . دانلود سرعتش خوب بود ولی کلا نمیشد عکسی چیزی فرستاد توی تلگرام و اپلود افتضاح. واسه بقیه هم اینطوره؟؟
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
خود شاتل هم پایه گذارش بوده.نقل قول:
بچه ها این شاتل لند چرا اینطوریه؟؟؟ من کلی فایل روش آپلود کردم حالا اومدم میبینم همه رو پاک کرده. نه فایل مورد دار بوده و نه فیلم و سریال.
چجوری کندن ؟ ملته ( بلانسبت خیلیا ولی" امت " باید گفت ) شده ایران استاد adjust کردن خودشون با شرایط هستن هر بلایی سرشون بیاد بازم صدایی ازشون درنمیاد مسلما این موردم به همون منوال قبلی پیش میره .نقل قول:
بعد از گذشت یه زمان مشخصی از اخرین دانلود فایل، فایلها خودکار پاک میشن.نقل قول:
بله از دیشب شاتللند (آپلودسنتر) مشکل داره و قطع بودنقل قول:
الان نگاه کردم برای منم همه فایلها حذف شده
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
البته هیچ تضمین و اطمینانی برای این سرویس وجود ندارهنقل قول:
طبق شرایطتشون فایل های آپلود شده تا 60روز و فایلهای ریموت شده (انتقال فایل) تا 20روز باید موندگار باشه.
ولی بعضی وقتا دیدم کمتر از 20روز حذف شده با لینکه اصلا فایل موردنظر اشتراک گذاری نشده و کاملا قانونی بوده
یا حتی فایلی رو داشتم که بعد از چندماه هنوز حذف نشده بوده...
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
نقل قول:
بله حق با شماست ولی تعداد زیادی از کاربراشون رو از دست میدن با گرونی adsl ...تا رو بستر سیم مسی نت میدن همینم از سرشون زیاده اول بستر رو تغییر بدن کیفیت و سرعت رو بالا ببرن بعد اگه خواستن گرون کنند
با این کار خیلی از کاربرا به سمت اینترنت موبایل میرن و دیگه از adsl استفاده نخواهند کرد
تو اینستا بعضی عکسا حتی با چیز پی ان لود نمیشه ؟ یا فقط مال من اینجوریه ، یه چیزی شبیه سه سال پیش شده وقتی فیلترینگ هوشمند کرده بودن اینستا رو
ظاهرا مشکل مربوط به سرورای فیس بوک هست و سراسریه ...نقل قول:
عاره تو down detector دیدمنقل قول:
موضوع اینه که فایلها رو یک هفته هم نشده بود که آپلود کرده بودم.نقل قول:
این زمان رو توی سایتشون که ننوشتن. بعد از چند وقت حذف میشه؟
دقیقا همینطوره. خوبه که واسه این سرویسشون پولم میگیرم. شرکت های ایرانی واقعا مشتری مداریشون زیر صفره. جالب اینحاس که این آقای شاتل، بهترین از لحاظ ارائه سرویس معرفی شده! خدا بخسر بگذرونه باقی رو.نقل قول:
اصلا و ابدا اینطور نیست. اینجا ایرانه ها. شما فکر کردی میان گرون میکنن و مردمم میرن سمت اینترنت همراه؟؟ نه برادر. اول یه اجماع علیه من و شمای مشتری انجام میدن، با هم هماهنگ میکنن، قیمت اینترنت همراه هم میبرن بالا تا من و شما نتونیم بریم سمت اینترنت همراه! حقوق مشتری توی ایران فقط و فقط جوکه و بس.نقل قول:
اکثر کاربرا کم مصرفن و به خاطر گرونی شدید کم مصرف ترم میشن ، شما فک کن طرف نه پول خرید کنسول داره که باهاش بازی دانلود یا آپدیت کنه ، نه پول خرید تبلت داره که باهاش ویدیو ببینه ، نه پول خرید سیستم داره که باهاش بازی و فیلم دانلود کنه ، نه پول خرید گوشی داره که باهاش بتونه کلی کار انجام بده ، مجموع اینا کاربرا رو کم مصرف تر از قبل می کنه ، الان من خودم تا پارسال میتونستم خیلی چیزا بگیرم به اندازه خودم جدای چیزایی که دارم ، ولی الان پامو یه سانت اون ورترم نمی تونم بزارم ، تازه من کار می کنم ببین وضع بقیه چطوریه ...نقل قول:
میخوام بگم این حرومیا شرایطی درست کردن که ستون فقرات همه خرد شده .
بله درست میگین...اگه اونا علیه ما اجماع تشکیل میدن ما هم علیه اونا اجماع تشکیل میدیم با مدیریت مصرف اینترنت و دانلود شبانه به راحتی تحریم های داخلی را دور میزنیم ..نقل قول:
چند راه برای مقابله با گرانی adsl:
1-مودم خود را در کمد بندازید و دیگه سمتش نرید
2-مصرف اینترنت خود را مدیریت کنید و از اینترنت همراه استفاده نمایید.
3-از سایتهایی مثل شاتل لند استفاده کنید تا ترافیکتون نصف حساب بشه
4-از دانلود شبانه رایگان استفاده کنید
5-برای فیلم دیدن از سایتهای مثل فیلیمو و... که ترافیک رایگانه استفاده کنید
درود بر همگی
امروز زنگ زدم شاتل گفتم سرویس گیم رو فعال کنند متاسفانه یادم رفت قبلش تست بگیرم مقایسه کنم
به نظرتون این پینگ تا المان خوبه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یه سوال چرا شاتل رو 16 مگ سرویس گیم نمیده؟
من دیروز ثبت نام کردم الان وضعیت تغییر کرده به رانژه ناموفق . امیدی هست یا باید ایمیل بزنم پولمو پس بدن؟
الان تماس گرفتن گفتن خطت فیبر نوریه . از مخابرات میتونم اینترنت بگیرم؟
ایمیل نه . همین تلفنی با بخش فروششون تماس بگیر و ببین مشکل چیه . اگه به هر دلیل نمیتونن رانژه کنند که پول رو پس میدن (چارهای ندارن!) . اما اگه گفتن بنا به مشکلاتی ممکنه طول بکشه دیگه اون دست خودتونه که صبر کنید یا اینکه برید شرکت دیگه . احتمالا خطتون فیبر نشده ؟نقل قول:
اره گفتن فیبره . حالا چه خاکی بر سر کنم:n02:نقل قول:
متاسفانه تنها شرکتی که میتونید ازش اینترنت بگیرید مخابرات هست !نقل قول:
دوستان پینگتون از شاتل چقدره؟
پینگ من افتضاحه بین 300-400 متغیره
کدوم شهر هستید؟ به غیر از مخابرات آسیاتک هم تو برخی شهرها و برخی مراکز مخابراتی می تونه رو خط فیبر نوری سرویس بده باید باهاشون تماس بگیرید سوال کنید.نقل قول:
مشهد . مخابرات هم طرح هاش بد نیست نگاه کردم .نقل قول:
کدوم منطقه فیبر کردن؟نقل قول:
سلام
توی اینستاگرام عکس ها و ویدئوها برام لود نمیشه واسه شما هم اینطوریه ؟ :n24:
ولی با چیز پی ان باز میشن:n13:
اقدسیه .......نقل قول:
اقدسیه........نقل قول:
سلام دوستان
جدیدا مشکلی پیش امده که نمیدونم از کجا اشکال داره
صبح ها تا یکی ب خط منزل زنگ میزنه ، مودم خاموش روشن میشه و سرعت 4 مگ میاد روی 2 مگ و باید هعی مودم دستی خاموش و روشن کنم تا برسه ب 4مگ
نمیدونم مشکل از نویز گیر هست یا نه، من نویز گیر رو یک سال و خورده ای هست خریدم و اینه از عصر تا شب هرکسی ب تلفن منزل زنگ بزنه ، مودم چراغش ثابته و سرعت روی همون 4 مگ فیکس هست
نمیدونم شبکه شاتل ریده که صبح ها اینقدر مسخره بازی در میاره یا نه؟ سیم کشی از بیرون ب منزل را هم عوض کردم
و یک مشکل دیگه اینکه شبو از ساعت 12یا 12.30 به بعد سرعت روی 4 مگ هست ولی موقع باز کردن پیج انگار روی 1 مگ فیکس شده با اینه V.P.N استفاده میکنم و سرعت دانلود هم از بعضی ساعت ها با اینکه باید روی 450 تا 500 کیلوبایت دانلود کنه میبینم خیلی پایین تره، نمیدونم شبا محدودیت ایجاد میکنن روی کانکشن V.P.N یا نه
سرویس من هم 4 مگ 80 گیگ یک ماهه هست ، چون خطم بیشتر از 4 مگ نمیکشه و بساطی انصافا:n14:
منطقه ما هم td-lte ایرانسل ساپورت نمیکنه وگرنه میرفتم ایرانسل
شاتل از سال 96 به این طرف کیفیتش خیلی داغون شده و شرکت های دیگم دست کمی از شاتل ندارن