نسخه 4.0.8.0 هرکاری کردم ریجستر نشد پچ رو میزنی باز ریجستر نمیشهنقل قول:
Printable View
نسخه 4.0.8.0 هرکاری کردم ریجستر نشد پچ رو میزنی باز ریجستر نمیشهنقل قول:
فرق زیادی نداره ورژن هاش!!نقل قول:
من خیلی وقته که ورژن 3 پرو رو استفاده میکنم !!
داداش مال منم حذف کردن مشکل شما حل شد؟نقل قول:
داداش شما زنگ میزنی 700 بر میدارن؟من زنگ میزنم یا کلا بر نمیدارن یا وقتی ایپراتور 2 دقیقه حرف میزنه قطع میشه!نقل قول:
شما پیگیری کردی؟
پسرم شما هر زمان به اون بلوغ اخلاقی رسیدی که نظر شخصی دیگران رو محترمانه پاسخ بدی و نشانه ی کاسه ی داغتر از آش بودنشون ندونی بیا اینجا نظر بده، در غیر اینصورت محبت کن تماشاچی باش فعلا.نقل قول:
ایمیل بده یا از ایکیر درخواست بدهنقل قول:
اره کم میکنه . پوشه ایرانسل مشکل زیاد داره تنها چیزش ک خوبه sms هاا ت اونجا ذخیره میشهنقل قول:
بله... من امروز بعد از نزدیک 20 دقیقه در صف انتظار بودن به اپراتور وصل شدم...نقل قول:
اپراتور اشاراه کرد که دیگران هم این مشکل رو بهشون گفتن و اونا هم به شرکت انتقال دادن!! همین !
آره دیشب به من گفتن تا 24 ساعت آینده درست میشه دیگه حالا نمیدونم.نقل قول:
واسه شما نتتون هم قطعه یا فقط مانده رو نشون نمیده
من چون بسته یک هفته ای موقتا فعال کرده بودم فعلا داره از اون بسته استفاده میشه
راستی بجای 700 هم میتونین با تلفن ثابت شماره 09377000000 رو بگیرین
دوست عزیز چطور میشه به اون صفحه ای که حجم باقی مانده نت رو نشون میده از طریق سایت وارد شد و جزئیات رو دید؟نقل قول:
من داخل ecare میشم ولی پیدا نمیکنم این قسمت رو
سیم کارت هم اعتباری هستش
دوستانی که نامحدود واقعی میخوان میتونن برن اینترنت تجاری بگیرن از مخابرات 8مگش ناقابل ماهی ۳میلیونه و میتونن 365روز سال بدون هیچ مکثی دانلود کنن.
واسه من حجم رو صفر کرد و همون موقع اینترنت قطع شد!! دریغ از یه بایت دیتا....نقل قول:
نه نت من وصل میشه ولی حجمم رو صفر کرد میگید من زنگ نزنم مشکلم رو حل میکنن بدون زنگ؟ولی شکایت کردم از سامانه 195نقل قول:
دوستان چندجا دیگه هم پرسیدم گفتم شاید کسی بدونه
دوستان یه مشکل اعصاب خرد کن با مودم 2730 سفید.
خوب اینجوریه من وقتی پی پی تی پی با پی سی وصل میشم مشکلی نداره
ولی وقتی با وایرلس وصل میشم دقیق سر 5 دقیقه ارتباط قطع نمیشه ولی رسیو نداره
خیلی رو مخه برا دان میخام با گوشی و استفاده از اکانت idownload.
ممنون میشم کمک کنید.
دوستانی که دانلود باز هستن برن سراغ دی وی بی راحت روزی 200گیگ دان میکنید فقط باید 1 میلیون خرج کنی
دانلود 2 کانکشن هم تا حدودی خوبه
دوستم تری 4 داره سرعت دانلودش بالای 600 نمیره (مازندارن)
اینم اولش خوبه
آنلاین یا افلاين?نقل قول:
انلایننقل قول:
افلاین هم میشه دان کرد
با بقیه دستگاه های وایرلس هم اینجوری میشه یا فقط با همون گوشی؟نقل قول:
با خرج 1 میلیون تومنی خوب قاعدتا باید آنلاین باشه !! البته اونم کلی دنگ و فنگ داره !! و برای ارسال دیتا باید از dsl و یا هر اینترنت دیگه ای به غیر از خود LNB استفاده کنیدنقل قول:
[QUOTE=fanoostalaei;8588813]با بقیه دستگاه های وایرلس هم اینجوری میشه یا فقط با همون گوشی؟
کلن هم با گوشی هم لپتاب.با چندتا گوشی تست کردم.
آره قبلا تو همین تاپیکا بحثش بود که در عمل نهایتا به آفلاین تن میدادن بچه ها....نقل قول:
تازه گیریم که تمام تجهیزات کارت دی وی بی و تنظیم و اینا گرفتیم یکی خدمات گرفتن از اون شرکته سخته واسه پرداخت و مستر کارت و ویزا کارت و فلان .....
حالا اینا همه به کنار فرض کنید همرو اوکی کردیم میخوایم دان کنیم زارت اغتشاشات هوایی (پ.ر.ت) میاد تمام رشته هامون پنبه میشه!!!!:n02:
************************************************** ************************************************** *********************
بازم شرمنده تاپیک و به حاشیه بردم.......
دوستان کلا خرید مودم 4جی که 400 به بالاست و عقلانی میدونید؟
والا من به جای همه اون هزینه های فضایی از ISP ها روش ها زیر آبی پیدا میکنم و مفت میزنم به بدن !! ولی این اواخر به خنسی خوردم :دی همه رو بستن :دینقل قول:
البته جایی برا دانلود هم ندارم :دی دریغ از 5 گیگ :n31:
================
به نظر من خرید مودم هزینه الکیه !!
مدل 5373 سیصد گ نوزده تومنه چرا بالای چهارصد بدینقل قول:
مدل 5373 سیصد گ نوزده تومنه چرا بالای چهارصد بدینقل قول:
بچه ها من هم وایمکس دارم و هم 3g
حالا ایا راهی هست که بتونم از هر دو بطور همزمان داخل کامپیوترم استفاده کنم ؟ چه جوری ؟
لطفا راهنمایی کنید ؟
یکی رو با کابل وصل کن یکی رو با وایرلسنقل قول:
connectify patch
جهت اطلاع رسانی ....
بسته سه ماهه من که ایرانسل دیروز یه دفعه حذفش کرده بود، امروز از طرف ایرانسل برگشت داده شد !!
دوستانی که مشکلشون حل نشده هم حتما با 700 تماس بگیرند...
نقل قول:
عزیزم منظورم اینه که از هر دو کانکشن میخوام بطور همزمان برای دانلود استفاده کنم
نقل قول:اینجا دو مدل زده یکی 345 اون یکی 520کد:http://www.Digi*Kala.com/Search/Category-3G-GPRS-Modem/#/Category-Electronic-Devices/Category-Computer-Parts/Category-Network/Category-3G-GPRS-Modem/Type-5676/
کلا منظورم همین حدودا بود
واسه ی بسته ی شبانه 24 گیگ 2 تا 8 (نمیدونم هنوز برقراره یا نه) کلا دانلود شبانه با ایرانسل میخواستم بگیرم که دو دلم....
میترسم بخرم بعد سرعتش مثل 3جی گوشیم باشه که از 60 70کیلوبایت بالاتر نمیره!!!!
همون سرعت 3g که رو گوشیت هست روی مودم هم همون سرعت رو ارائه میده.نقل قول:
3g از 4g برا من سرعتش بالاتره اما 4g ثباتش بیشتره و به درد وبگردی میخوره.
ریسکش بالا هست چون اینهمه هزینه کنی بعد ایرانسل بسته های شبانه نامحدود را حذف کنه یا اینکه سرعت آنقدر پایین بیاد که دیگه ارزش نداشته باشهنقل قول:
4#*4*1*555* استعلام میگیری چجوری مینویسه؟نقل قول:
واسه منم برگشته ولی اینجوری نوشته
حجم کل رو نوشته ولی حجم فعال رو صفر زده در صورتی که اون 17 گیگ باید از 94/1/12 تا 94/2/12 واسم فعال شه که!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اساتید عزیز چند تا سوال:
1- برای اینکه اینترنت 4g یه جا بیاد باید اول تجهیزات 3g رو بزارن رو دکل ها؟
2- به نظرتون پوشش 3g تو تهران بیشتر هست یا 4g؟
3-کسی اطلاعی از پوشش 4g تو منطقه 1 مخصوصا محدوده بین نیاوران - تجریش داره؟
ممنون
افزایش تعرفه و افزایش ساعات پوشش دهی (به روز رسانی شد)
تغییرات در طرح قرمز تک ستاره ایرانسل
* هزینه فعالسازی طرح قرمز تک ستاره روزانه از 500 به 700 تومان تغییر یافت. (#1*3*3*555*)
(40% افزایش)
* هزینه فعالسازی طرح قرمز تک ستاره هفتگی از 2.500 به 4.000 تومان تغییر یافت. (#4*1*3*555*)
(60% افزایش)
* هزینه فعالسازی طرح قرمز تک ستاره ماهانه از 9.000 به 12.000 تومان تغییر یافت. (#5*2*3*555*)
(33% افزایش)
این طرح مختص مشترکین اعتباری است و با فعالسازی آن، مکالمات شما با تعرفه ذیل محاسبه خواهد شد:
* از 9 صبح تا 1 بامداد: تماسهای داخل شبکه 599 ریال/دقیقه
* از 1 بامداد تا 9 صبح: تماسهای داخل شبکه به مدت 120 دقیقه رایگان
(دقیقه 120 به بعد 599 ریال/دقیقه)
* تماس با سایر خطوط در تمامی ساعات: 919 ریال/دقیقه
* هزینه پیام کوتاه: مطابق طرح پایه ثانیه ای اعتباری
بازه مکالمه رایگان پیش از تغییر قیمت، 1 بامداد تا 7 صبح اعلام شده بود که اکنون به 1 بامداد تا 9 صبح تغییر یافته است. مشترک در این بازه می تواند 120 دقیقه مکالمه رایگان داشته باشد.
من برای همین هدف جواب دادم .حیفت میاد توی اینترنت سرچ کنی نرم افزاری که معرفی کردم همین کار رو می کنه، ادغام چند اینترنتنقل قول:
برای من همون بلند مدت رو مینویسه فقط.نقل قول:
قبلا هم البته چیزی به اسم فعال نمی نوشت و فقط بلندمدت بود.... در واقع الان دوباره شبیه قبل شد.
بچه ها من هم وایمکس دارم و هم 3g
حالا ایا راهی هست که بتونم از هر دو بطور همزمان داخل کامپیوترم استفاده کنم ؟ چه جوری ؟
منظورم اینه که از هر دو کانکشن میخوام بطور همزمان برای دانلود استفاده کنم
نقل قول:
خب کدوم نرم افزار ؟
لطفا بگو عزیزم
خب داداش گفت دیگه بهت نرم افزار Connectify Proنقل قول:
ممکنه یکم البته اذیت هم کنه نشه
بسته نامحدود یک هفته را استفاده کردم متاسفانه یک هفته 99 گیگ هست نه هر شب امکان اینکه شما هر شب نامحدود دانلود کنید وجود نداره چون در دو شب با حجم 91 گیک به اتمام رسید... یک جور طرح فریب دادن هست البته انتظار داشتم هر شب 99گیگ باشه متاسفانه پشتیبانی هم اصلا در این رابطه با این نوع بسته اطلاعی نداشت و طبق معمول قرار شد درخواست بررسی بشه و در آینده جواب داده بشود...امیدوارم فقط اشتباه شده باشه چون این بسته از پایه حتی در نامگذاری سر تا پاه اشکال و ایراد داره...