برو تو سيترا قسمت بررسي شماره تلفن اگه زده بود خوشبختانه يعني خطت ازاده اگه زده بود متاسفانه خطت هنوز كامل تخليه نشدهنقل قول:
Printable View
برو تو سيترا قسمت بررسي شماره تلفن اگه زده بود خوشبختانه يعني خطت ازاده اگه زده بود متاسفانه خطت هنوز كامل تخليه نشدهنقل قول:
البته یه پرانتز توی کلام شما باز کنم کلا اینا هیچ کدومشون عددی نیستن فقط میخوان مردم رو بازی بدن فقط زارت و زورت بیخودی دارننقل قول:
آخه نت 4 مگ و 8 مگ و 10 مگ چه بدرد مردم میخوره وقتی شباه نداره و فقط حجمیه! این همه پول بدی فقط باید بری اسپید تست و تست بگیری بیای توی تاپیک ها پُز بدی .
خیلی دوس دارم با این دان استریم شگفت انگیز 10مگ بگیرم برم تو تاپیک اسپید تست اون کسی که هی میگفت بهترین نت خاورمیانه و کشورو.... نشون بدم بهترین نت مال کیه ولی متاسفانه دانلود های انباشته شده بهم اجازه نمیدن که 10مگ بگیرم شنبه دیگه میرم تخلیه درسته که این دان استریمو از دست میدم ولی چاره ای نیست دانلود ها واجب ترن
سامی من کجا برم؟
تو کجا میری اخرش؟
انگار قحطی اومده هیچ شرکتی ثبت نام نمیکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاسخ جالب تنظیم مقررات به شکایت من:
دیگه بریم بمیریم :n14:نقل قول:
شرح اقدام پيوست زمان اقدام
باسلام طبق مصوبه شماره هاي 152 و بعد از آن 181 كميسيون تنظيم مقررات در خصوص تعرفه ارايه سرويس ADSL هيچ الزامي به ارايه سرويس نامحدود به شركتهاي ارايه دهنده خدمات اينترنت پرسرعت وجود ندارد و كليه سرويس ها مي تواند بصورت محدود و حجمي ارايه گردد. دانلود مناطق تنظيم مقررات و ارتباطات 1393/03/20 12:15:19
سروش مثل اینکه --- رو فراموش کردی اگه چنین اتفاقی بیفته همه گرویده میشن به سمت --- مثل قضیه فیلتر و فیلتر شکننقل قول:
باید حتما برم دنبالش... اگر هم گفتن چرا؟ میگم زیرا کاربر به عدم استفاده از --- هیچ تعهدی ندارد و میتواند بصورت آنلاین یا آفلاین از آن استفاده کند... :n09:نقل قول:
نه، منظورم این نیست، خطم وصله، ولی نمیدونم مخابراته یا صبانت... شاید تو سه ساعت اینو قطع کردن، اونو زدن مثلا.نقل قول:
خو این همه نشونه استریم ها-یوزر-پسورد-اکانت صبانت اگه هیچکدوم تغییر نکرده هنوز مخابراتی دیگهنقل قول:
استریم اون خط روی 2مگ/2مگ هست مثل این خط.نقل قول:
یوزر رو دارم، پسورد رو ندارم... اگر DNS رو نشون میداد، میفهمیدم. ولی اونم نشون نمیده.
حساب صبانت رو هم فعلا ندارم، اول باید رانژه بشه.
سروش پرسیدم بدر همون پیشگامانه ولی میخواد جمع کنه!
فکر کنم میخواد پورتاشو بده به مخابرات:n09:
بابا یکم از گرزهاتون استفاده کنید .با گرز همه کاری میشه کرد .حتی زورگویی :n09:
حالا من 9 مگ دارم اصلا هم شگفت انگیز نیست از نظر من اینترنت بدون محدودیت با سرعت 4 مگ هم شگفت انگیز هستنقل قول:
منظورم با عدد دان استریم بود:n02:نقل قول:
یه زمانی شرکتا التماس میکردن بیاید رایگان ثبت نام کنید الان ثبت ناممون نمیکنن این دیگه چه وضعشه!:n21::n21::n21:
فکر کنم باید شکایت کنم تنظیم مقررات موضوعش هم بزنم عدم ارائه کالا و خدمات
یعنی این برنامه هم جزء مصوبه هاس؟!!
کلا اینترنت رو دارن اهسته و پیوسته به قهقرا میبرن. سیاست قورباقه و قابلمه هست.نقل قول:
ملت رو به مرگ میگیرن تا به تب راضی بشن و این داستان همچنان تا اینترانت ملی ادامه خواهد داشت
تهران مخابراتش شبانه رو برداشته. پس احتمالا شبانه بعیده باشه. ولی نامحدود داره.
128 _ 12500
256 - 15000
512 - 24000
1024 - 43
سرعت هم گفت یک به هشت میبندیم که میشه همون سرعت واقعی یعنی رو 16 کیلیوبایت. حالا قیمتهای خوزستان دو برابره.
اقا من دیروز 2 مگ 8 گیگ خریدم ساعت 2 شب زنگ زدم فعالش کرد بعد گذاشتم گات 10 دانلود بشه 4.6 گیگ
حالا که بلند شدم میبینم حجم سرویسم 4 گیگه:n27::n28: سرویس شبانه رو برداشتن؟؟؟؟
چیکار کنم بنظرتون؟؟؟؟؟
آره شبانه نیست.چرا GOT 4.6 گیگی گرفتی.نسخه کم حجم میگرفتی.بچه ها میشه 10 مگ یا 5 مگ شارژ کرد؟چون زده تجاری میگم
چون فقط کیفیت بالا قبول دارم:n05:
زنگ زدم پشتیبانی شاکی شدم میگه سیاست شرکته که فعلا طرح شبانه نداشته باشه من گفتم به جای پیشرفت دارید پسرفت میکنید بعد گفتم چرا بدون اطلاع رسانی پس این حجم من چی میشه گفتش دیگه مصرف کردی....
رفتم یه شکایت قشنگ هم نوشتم تازه هم بهم زنگ زدن گفت کد ده رقمی شکایتت رسیده گفتم اره...
خدا کنه تاثیری داشته باشه
ا مگ 20 گیگ سرعتش خوبه . با دو مگ فرقی نداره . فقط ظاهرا تا 5 صبح رایگانه ؟ درسته ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما کدوم منطقه هستینقل قول:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چطور ثبت نام کردی پارس؟اشنا داشتی؟چرا منو ثبت نام نمیکنن؟:n13:نقل قول:
نه تا 6رایگانه بخاطر اینه که از طرح های قبلیه که سرعتت 215 کیلوبایته الان من از این استانداردا 1مگ دارم سرعتم 125نقل قول:
یکی از آشناهامون برا مغازه ضحی ثبت نام کرد 2ساعته خطش رانژه شد :n09:
خداییش پشتیبانی ضحی خیلی آدمای درستی داره هر وقت بهشون چیزی میگم اصلا نه نمیگن مخصوصا چند نفر تو پشتیبانیش هستن که در زمینه دان استریم خیلی حرفه این و با انصاف واقعا چنین کسایی رو باید بزارن پشتیبانی البته همشون هم خوب نیستن فقط چند تاشون
برعکس پشتیبانی ماناماد که اینقدر بی ادبن دیگه توبه کردم تا عمر دارم طرف ماناماد نرم (الیته اگه شبانه ها برگشتن و مجبور شدم بیام مخابرات)یارو میگفت استریم ها و snr و ... همشون الکین فکر کرده بود هالو گیر اورده
سلام
چطوری میشه خطو سریع تخلیه کرد؟
رفتم ماناماد میگه صبر می کنیم درخواست ها جمع بشن بعد میفرستیم حدود 2-3 هفته طول میکشه! بهم یه نامه داد که یعنی خودم برم دنبالش سریع تر انجام بشه ، میرم مخابرات چمران(کیانپارس) میگن اولین باره همچین چیزی میبینیم برو خ 17!!!:n03:
حالا که رفتم اونجا مسئولش کلی از اینترنت مخابرات تعریف میده و با اینکه سرویس های نامحدود برای مخابرات صرفه نداره بخاطر درخواست های زیاد دوباره فعال کردیم!!!:n04:
آخرش میگه 2 هفته طول میکشه خط تخلیه بشه!!!
عجب گیری افتادیم با این مخابرات!:n21:
اینم تست سرویس دینامیت شرکت های وب :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط گرز . فقط.نقل قول:
شبانه هم همینقدر میده؟نقل قول:
چه فایده وختی تایم رایگان نداره دینامیتنقل قول:
پس هیچی.........نقل قول:
اونایی که دارند چندتا تست با اسپیدتست بگیرن بعدها بعنوان یادگاری به بچه هاتون نشون بدن:n06:
نقل قول:سرویس دینامیت شبانه نداره که البته برام مهم نیست ، من فقط کیفیت برام مهمهنقل قول:
در ضمن ، مگر در تایم رایگانی که شرکت هایی مثل شاتل یا پارس آنلاین میدن ، چقدر میشه دانلود کرد ؟!!!!
همین تاپیک پارس آنلاین ، کلی از مشترکین از سرعت پایین شبانه شاکی هستند
قیمت چنده و چند گیگ میدن؟نقل قول:
من که شنبه تخلیه میکنم هر چی شد شد جدیدا علاوه بر ترافیک پایه هفته ای 2گیگ فقط برا وبگردی باید بخرم حتی اگه برم شاتل بهتره اگه خوب نبود بعدا میام پارس:n21::n21::n21::n21::n21:
زنگ زدم پارس میگه 8نفر تو صفن برا ثبت نام و هنوز خطشونو رانژه نکردیم گفت معلوم نیست 1ماه یا 2ماه یا 3ماه دیگه ممکنه طول بکشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
های وب هم نمیدونم چشه بازم میگه ثبت نام نمیکنیم علتشم نمیگه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط شاتل ثبت نامم میکنه!:n27:
مصوبه های جدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 10 مگ مخابرات مخابرات اهواز؟؟؟ کسی تست کرده ؟؟اگه مثل بقیه سرویس هاش بدون نوسان باشه برا وب گردی خوبه
برای نامحدود هم به نظرم 2 مگش هنوز سر هست به بقیه شرکت ها من از ایرانسل همین سرعت استفاده کردم بعد از 350 گیگ لیمیت کرد
10مگشو اگه گرفتی هفته ای 8گیگ حداقل باید بخری:n21:نقل قول:
مگه 2مگ واسه وبگردی کمه؟؟؟!!!!
واسه وبگردی 512هم کافیه
شما اگه دانلود نداری واسه شما خوبه حالا که کیفیت برات خوبه 1 عکس از پینگ 8.8.8.8 قرار بدهنقل قول:
من و دوستانی که پارس داریم شبی 3 الی 5گیگ میشه دانلود کرد
ولی های وب 3ساعت تایم رایگان داره خودتو بکشی 2 الی 3 گیگ دان کنی
من خودم از های وب فرار کردم بیشتر بخاطر اینکه پینگش رفته بالای 200:n02::n02::n02:
داداش دیگه کلاسمون رو نیار پایین من یه شب حدود 6 گیگ دانلود کردم :n02::n02::n02:نقل قول:
راستی پینگ شما با 8.8.8.8 چند هست ؟
نمیدونم چرا واسه من فقط با 4.2.2.4 بعضی وقتها تایم اوت داره ...