پایین نیومد ترکید :n24:
دانلود هی صفر میشه دوباره بالا میره.
Printable View
پایین نیومد ترکید :n24:
دانلود هی صفر میشه دوباره بالا میره.
خودتون رو واسه 16 هم به بعد حاضر کنید همه میریزن تو نت:n02:
سرعت 1 مگ نامحدود - تک کانکشن . همین الان.
ینی باید رفت به سمت افق ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا من قطع و وصل نمیشه :دی
فقط سرعتم از 120 کیلوبایت اومده روی 70-80 کیلوبایت :|
هی وای من باسه شما خیلی پوکیده:n02:نقل قول:
باسه من قاطی کرده بود الان یه نیم ساعته درست شده
نقل قول:vpi vci روی 8/81 گذاشتم. نه دی لینک هست :n03:نقل قول:
این تایم اوت های سرورهای داخلی ما رو بیچاره کرده ! چیکار کنیم ترخدا دوستان کمک کنن.
4 هفته شده هنوز درست نشده.:n28::((
آقا برای 512 نامحدود حضور صاحب خط اجباریه؟ صاحب خط نمیتونه بیاد مرکز مخابراتی :n27:
4 هفته؟:n04: مرکزتون کجاست؟
اینجا که درسته
DariushGreat شیطون زودتر از من پست میدی :n02:
والله از من که خواستن رفتم نت بگیرم زنه گفت کو گفتم خانوم چی کو گفت صاحب خط میخواستم بگم مومن من مدرک اوردم پولم که رو قبض میاد میدیم دیگه چی میخوای
:دی :دی :دینقل قول:
راه دیگه ای نیست؟ آخه مادرم صاحب خطه و پاهاش درد می کنه نمی تونه زیاد راه بره :n28:نقل قول:
اتفاقا خط ما هم به نام مادرمه
خدا همه مادرا رو نگه داره حالا برو بپرس شاید ازت نخواستن
همین جوری کردن که مادرم خطو به نام من کرد که بعدا این دردسرا دوباره پیش نیاد
من رفتم کلا یه خط جدا به اسم خودم گرفتم:n09:
+
این مشکل پورت های Udp رو نمیخوان حل کنن؟! :|
عیدمون تقریبا کوفتمون شد :|
داستان چیه دوباره ؟ این مسیر کجاست اینجوریه !!!
مسیر آلمانهنقل قول:
مرکزش نمیدونم دقیق چیه اما فکر کنم اسمش ولد آباد کرج باید باشه :n29:نقل قول:
تعدادی دیگه از دوستان هم مشکل مثل مال من داشتن اما نمیدونم مشکل تایم اوت اونا رفع شده یا نه ؟
یکی راهنمایی کنه تا از این مشکلی لعنتی نجات پیدا کنم :n28:
اره مخابرات کرج بدجوری تایم اوت دار شده .در صورتی که قبلا این جوری نبود.
فقط با یه حرکت دسته جمعی میشه این موضوع رو درست کرد .
این که با ایمیل زدن مکرر در باشگاه مشتریان بهشون بگیم که سرویسی مثل سرویس گیم شاتل رو برای مشتریان فراهم کنن تا همه ی این مشکل ها بره .
به بخش بازرسی مخابرات بگید (ایمیل , تلفن...)
معمولا اونجوری که من دیدم قسمت بازرسی مراکز دولتی خوب رسیدگی میکنن به موضوعات:n02: :n24:
نیازی به سرور گیم و غیره نیست سرویس کامل باید ارائه بشه
پینگ مخابرات تهران بالاست یا من یه مشکلی دارم ؟
Sent from my HTC Z560e using Tapatalk
این که باز شروع کرد هی قطع و وصل شدن :n23:
مال من که سالمهنقل قول:
2 هفته پیش رفتم قطع کردم خودمو خلاص کردم! همیشه یا قطع بود یا پینگ بالا! تازه خدارو شکر من خطم مشکل نویز و اینجور چیزا نداشت!
پیشنهاد میکنم اگر منطقه مخابراتیتون فیبر نوری نیس برید از یه شرکت خصوصی خوب نت بگیرید (البته جدیدا شرکت ها هم مشکل دانلود شبانه دارن اما پشتیبانیشون خیلی قوی تره + هر چی باشه از مخابرات بهتره...)
خیلی افتضاح شده
با 32 تا کانکشن و نت 512 سرعت دانلود دیگه به 30 هم نمیرسه. :n24:
مردم برگشتن دیگه ! هرکی هرجا رفته بود الان اومده داره تلافی چند روزی که نبوده در میارهنقل قول:
دقیقاً چی سالمه؟ :n13:نقل قول:
سلام دوستان
سوالم اینه که من الان 256 نامحدود دارم ماهی 12.5 تومان.اگر تغییر بدم به 512 هزینه اش ماهی چقدر میشه(چند ساله مشترک مخابراتم ایا همون 20 تومن قیمت قبل رو میگیرن یا نه قیمت جدید 25 تومان رو ؟؟)
از دوستان کسی تجربه داره؟
قبل عید ده بار گفتن 20% ارزون میشه ولی هیچ خبری نشد جالبه خود مخابرات که باید پیشقدم باشه هیچ کاری نکرد چند ماه پیش هم الکی 20% گرون کرد که نهایتا اگر منت گذاشت و ارزون شد بشه همون قیمت قبل!!! (بحث پولش خیلی مهم نیست واقعا ارزش نداره چون بازم نرخ دریافت رو 60 هست و برای وبگردی پایینه منم حجم بالا نیاز دارم وگرنه مثلا آسیاتک دوستم سرعت دانلود 1 مگ اما خوب حجم حدود ماهی 2 گیگ 13 تومان)
در ضمن مثلا 64 قیمت جدید 10 تومان 128 12.5 تومان و 256 15 تومانه اما یهو 512 25 تومان!!!! (در عجبم از بی انصافی این جماعت واقعا اگر یه روزی گرسنه بشن مردم رو زنده زنده می بلعن...
.............
نه قربونت برم من مبین نت داتک.... داشتم پشتیبانی عین مخابرات همشون عینه همن یارو فرق ویندوز رو با تراکتور نمیدونه گذاشتنش پشتیبانی :n02:نقل قول:
پشتیبانی داتک روز زنا هستن فاجعه تره کلا چیزی به نام پشتیبانی adsl تو کشور ما معنی نداره .... هنوز.
کوچکترین تغییر در قرارداد گذشته = تعرفه جدید که افزایش سرعت هم شامل این رویه میشهنقل قول:
کاهش قیمت تو سرشون بخوره ما که میدونیم کجا داریم زندگی میکنیم:n09: و منتظر کاهش نیستیم چون :n19:اینجا تنها چیزی که میاد پایین شلوار ملت
حداقل این تایم اوت درست کنن ، سوهان روحی شده
اون ارزونی زیر 512 برای اینه که کسی زیر 512 نمیگیره ، صبر ایوب میخواد:n02: اگر خوب می بود گرونش میکردن
پس از تلاش های شبانه روزی از ابتدای سال 93،مسئولان توانستند بطور کامل پورت های UDP را ببندند :|
+
1 مگ رو کسی میدونه چقدر شده؟نقل قول:
مخابرات تعرفه اینترنتشو ارزون کرده,من 2مگ نامحدود دارم قیمت ADSL از 74 تومن سابق برای 1ماه تغییر کرده به 60 تومن
60 تومن برای 2 مگ نامحدود واقعا خوبه....
مخابرات تعرفه اینترنتشو ارزون کرده,من 2مگ نامحدود دارم قیمت ADSL از 74 تومن سابق برای 1ماه تغییر کرده به 60 تومن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]واقعا........نقل قول:
خوش به خالت
پس مخابرات ما چرا پایین نیومد؟؟؟؟
صورتحساب دوره 92/11/1تا 93/1/1 این تخفیف درش اعمال شده,البته من رفتم تو سایت tct.ir قسمت صدر قبض المثنی,دیدم قیمتهای پرداختی جدید وگرنه قبض دست من نرسیده هنوزنقل قول:
شما تهران هستین؟نقل قول:
من که چک کردم ظاهرا فرقی نکرده.
البته هزینه بالا منهای هزینه عوارض شهرداری و مالیات هستشنقل قول:
توی این لینک اعلام شده
باید از 2020 یا مخابرات منطقه بپرسید ببنید توی شهرتون ارزون شده یا نه
اگه 1 مگ رو بکنن 34 تومن خیلی عالی میشه!!! :n19:
زنگ زدم به 2020 طرف میگه من دقیقا نمیدونم تعرفه ها چطوریه :|
بعد میپرسم قیمت ها کلا پایین اومده یا نه باز میگه نمیدونم شاید پایین اومده باشه :|
2020 که یعنی گا.... یه بچه 12 ساله که از اینترنت مخابرات استفاده کنه از اون مجسه ای که گذاشتند اونجا بیشتر اطلاعات داره....نقل قول:
دوستم 1مگ داره قیمت سرویش توی قبض زده 35 تومن براش (1ماه)نقل قول: