ماشالله چقد گرون آخه اونم بو نکرده چه دلیلی داره آدم پول بده واسه این اجناسنقل قول:
Printable View
ماشالله چقد گرون آخه اونم بو نکرده چه دلیلی داره آدم پول بده واسه این اجناسنقل قول:
سلام دوستان
چندتا عطر جديد تست كردم گفتم اينجا مطرح كنم شايد الان كه عيد هست براي خريد به درد كسي بخوره....
اولين مورد ديور گرل هست از سري خانواده عطرهاي هيپنوتيك ديور با همون سبك شيشه
بسيار ساده و تقريبا خطي با رايحه ي بسيار گرم و خيلي خيلي شيرين تنها در ساعاتي بعد از اسپري شما شاهد تعديل شدت شيريني با حضور بادام خواهيد بود در كل براي خانمهايي كه عطراي خيلي شيرين ميپسندن گزينه خوبيه اما بازم ميگم رايحه ي خاص و پيچيده اي نداره البته پخش و ماندگاريش خوبه
مورد بعدي از برند بولگاري عطر goldea هستش اين عطر هم شيرين و گرمه البته جنس شيريني قابل تحملتري داره پخش و ماندگاريش متوسطه تا حد كمي هم حالت پودري داره و از نظر حال و فضا كمي منو بياد ولوت اركيد ميندازه
المپيا از پاكورابان يك عطر زنونه بسيار خوش ساخت هست از اون گرم و شيرينهايي كه رايحه ي خانمهاي شيك هستش و لوكس خيلي كم ادويه توش بنظر ميرسه حسي از شوري و شيريني با غلبه ي مطلق شيريني هست اما نه اصلا زننده نيست از لحاظ پخش و ماندگاري بين اين ٣ بخوام بگم بعده ديور دوميه
يك مدل عطر مردونه ايسي مياكه هم به تازگي برخورد داشتم nuit منتهي ليميتد اديشن هموني كه شيشه سورمه اي داره منظورمه .... ميتونم بگم بعد از تستش جادو شدم! ميخكوب شدم! البته اولش يذره تند بود اما كمي بعد... يك عطر چوبي ادويه اي عالي! خس خس رو بخوبي حس ميكردم نت هاي چوبي دلنواز و كمي هم حضور فلفل يه تم دودي چوبي خاصي داره توصيه ميكنم حتما تست كنيد سفير حجم ٧٥ ميلش رو ٢٢٣ ميداد
دو تا شد :n13:
سلام علیکم. سال نو همه مبارک
سه تا تست داشتم
ورساچه اروس و ورساچه fraiche ، نتهاشون زیاد شبیه هم نیست ، ولی به نظرم بوشون نزدیک به همه ، وانیلی و شیرین ، البته شیرینی دومی کمتر و ماندگاری اولی هم بیشتر بود. هیچکدوم بوی خیلی خاصی ندارن. ولی همه پسند هستن
اروس حدود 190 و fraiche حدود 150
ایسی میاکه بلو رو هم تست کردم که خیلی حال کردم ،بعداً رفتم خریدمش.
125 سی سی 150 تومن
قبلاً همینجا بحث شده روش ، ماندگاری و پخش خوب ، بوی گیاهی و کمی ادویه ای، استارتش کمی تنده
کالوین کلاین ریویل رو یه تست جزئی داشتم ، به شدت بوی طالبی رو احساس کردم. بد نبود ، ولی نخریدم.
برای خواهرم بصورت بلایندبای یه ایگنر استارلایت خریدم که اولین عطرشه. وقتی زد اولش احساس کردم بوش جنریکه ، ولی بعد نظرم عوض شد
شیرین و میوه ایه. پخش و ماندگاری خوبی هم داره. 60 سی سی حدود 80 تومن
سلام دوستان
عیدتون مبارک
تا حالا از برند رساسی عطر و ادکلنی تست داشتین؟ اگه آره لطفا تجربتون رو بگین.
قیمتاش خیلی مناسبه و از بعضی از کاراش تعریف می کنن
قبلا یکی به اسم chastity داشتمنقل قول:
بوش خوب و شیرین بود
نقل قول:
منم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داشتم ، اونموقع حدود 10 تومن بود، الان حدود پنجاه تومنه فکر کنم
بوی جالب، سینتتیک (من که هیچ بوی طبیعی ای ازش حس نمیکردم) ، موندگاری متوسط ، پخش زیر متوسط
سلام سال نو مبارک
عطری خریداری کردم ( همین عطرای روغنی باز ) که میدونم فروشنده محترم پارافین قاطی اش کرده و روی بوی عطر و ماندگاری اش اثر زیادی گذاشته.برای خلاصی از این پارافین و جداکردنش از عطر راهی هست ؟ و راه تشخیص پارافین در عطر چیه ؟
با تشکر از شما دوستای خوبم
سلام دوستان
ایا این Batch Code که روی شیشه و جعبه ادکلن درج میشه لزوما سند اورجینال بودن ادکلن هست یا نه ؟
سلام.
دنبال یه عطر زنونه برای روزمادر میگردم تا قیمت 250 -300 تومن. برای 49 - 50 ساله. بهترین عطرهایی که به نظرتون مناسبه رو بگین لطفا؟
دوستان لطفا راهنمایی کنید روز مادر خیلی نمونده
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
بنظرم اوپیوم بلک و یا لدی میلیون و فکر کنم با هزینه یکمی بیشتر جادور هم خیلی دوست داشتنی باشه باید ببینی سلیقشون چطوره چجور بوهایی رو میپسنده اینایی که گفتم جزو عالیهاست از نظر من ولی خوب عطر کاملا شخصیه پسندیدنشنقل قول:
ممنوننقل قول:
یسشتر ملایم و شیرین دوس داره فکر کنم.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
سلام. این کارا رو تست کن کارای مناسبیهنقل قول:
zen shiseido - 212vip women - tresor midnight rose lancome - CH for women - versace bright crystal
ممنون دوست عزیز بابت نظرتون ولی تا جایی که میدونم قیمت هاشون نسبت به باقی جاها گرون تر نیست. ولی کلاً قکر کنم مشکل شما فروش اینترنتی عطر و ادکلن هست :) چون قیمت ها که قیمت بازارهنقل قول:
دوست عزیز موارد زیر رو یک نگاهی بندازید شاید حداقل از نظر مدل ها کمکتون کنه :نقل قول:
جیونچی آنژو دمون له سیکرت
باربری دبیت
شیسیدو زن طلایی
سلام دوستان
ادکلن خوب چی پیشنهاد میدین که تلخ باشه ولی تند نباشه و واسه تیپ اسپرت مناسب باشه(23 سالمه) مخصوص آقایون هم باشه فقط
و اینکه پرفیومی هست که بشه در همه فصل ها ازش استفاده کرد؟ اگه هست این خصوصیت رو هم داشته باشه :n02:
قیمت هم حداکثر تا 250
و اینکه ادکلن خیلی همگانی هم نباشه که دیگه لوس یا همون خز شده باشه :n02: خاص باشه
ممنون :n16:
من با فروش اینترنتی مشکلی ندارم خیلی از وسایل الکترونیکی و غیرش رو از دیجیکالا خریدم ولی وقتی همین جنس ها تو بازار با همین قیمت هست میشه تست کردو تخفیف گرفت ب نظر من خرید اینترنتیش بی معنیهنقل قول:
دوستان یه دو، سه تا ادکلن تا سقف 150 تومن برای محیط اداری که مناسب فصل گرم و بوی ملایمی داشته باشه (که همکارها اگر خوششون نیومد دیگه سردرد نشه ) رو معرفی کنید، ممنون میشم،
دوست عزیز من هم همین رو عرض کردم گفتم شما با فروش اینترنتی "عطر" مشکل دارید. از طرفی دیگه هم مبلغ حمل و نقل و رفت و آمد و گرفتاری های بازار و .... در فروش اینترنتی نیست. در کل نظر شما دوست عزیز کاملاً محترم و درست.نقل قول:
دوست عزیز این دو عطر رو یک نگاهی بندازید شاید کمکتون کنهنقل قول:
پورشه دیزاین اسپورت
آزارو کروم لجند
سلام به این ادکلن یه نگاهی بندازید : سولو لوو پلاتینیومنقل قول:
دوستان سلام كسي ادكلن زنونه رويال بلك ديده مردونه ديدم پشن باشه ولي زنونشو نميدونم اگر هست راهنمايي كنيد يا عكسشو بذاريد يا بگيد كدوم سايت داره ممنون
دوست عزیز معمولاً این گروه بوی سنگینی دارند و معمولاً زنانه تو این گروه زیاد نیست. منم ندیدم آنچناننقل قول:
سلام
بچه ها عطر زیر 100 تومان ( یا یه کمی هم بیشتر باشه ) خنک چی پیشنهاد میدید؟؟
هم مردونه هم زنونه
فقط بوش بمونه ها
مرسی
سلام
ایا فیکساتور که با عطر مخلوط میکنن محلول خاصی هست یا همون الکل (اتانول) میباشد؟
من بهت پیشنهاد می کنم مردونه سکریفایس اجمل بگیر و زنونه هم رین دراپ اجمل رو بگیرید هم خنکن هم به صرفه نسبت به قیمت :)نقل قول:
باسلام نظرتون درمورد خريداز فروشكاههاي سفير جيه؟
كمي قيمتهاش بالاست ولي جنسش جوره و راحت ميشه تست كرد
دمت گرم داداشنقل قول:
من سکریفایس رو سفارش دادم بیارن ببینم چطوره
مرسی بابت راهنمایی
چند تا رایحه با حال و هوای مدیترانه ای معرفی میکنید؟
نظر خودم تام فورد نرولی پورتفینو هستش ولی چون چندبار داشتمش یه رایحه مشابه دیگه میخوام.
سلام
یه افتر شیو خوب با بوی خاص و ماندگاری بالا معرفی کنید لطفا من صورتم حساسه بعد از اطلاح با ماشین قرمز میشه :n16:
از بوهای تکراری مثل نیوا هم اصلا خوشم نمیاد ممنون.
افترشو با هدف بهره بردن از رایحه اش تولید نمیشه که بخواد مثلا ماندگاری و پخش بو هم داشته باشه، در ثانی با توجه به حساسیت پوست شما باید از افترشیو های ضد جساسیت استفاده کنید که تو این نوع سعی میشه کلا بدون بو عرضه بشه.نقل قول:
سلام دوباره خدمت دوستان
من یه عطر میخوام که بوی- شامپو داو سفید برای موهای معمولی بده -واقعا بوش عالیه ایا همچین بویی عطرش هست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونی بگی با چه رایحه ای هست؟ رو بطری معمولا رایحه اش رو مینویسه الان حضور ذهن ندارم ولی یه لوسیون داو داشتم اگه اشتباه نکنم رایحه کارامل و شیر بود.نقل قول:
فاروم سوت و کوره، ما هم همین روزها میزنیم و میریم.نقل قول:
کسی نبود راهنمایی کنه بازم از تام فورد توسکانی لیثر رو گرفتم، بوش خیلی خاصه و تنده هر کی نمیپسنده ولی ماندگاری و پخش به شدت بالاست، عطر خوبیه ولی فکر نکنم دوباره بخوام بگیرم بعنوان یه تجربه جالبه ولی اگه خواستید بگیرید تو زمستون بگیرید زیاد با حال و هوای فصل گرم نمیسازه.
والا ننوشته چیزی ولی فکر کنم همین که شما میگید باشه اگه میشه ادرس خزیدشو بدید .نقل قول:
من خودم عمده فروشی لوازم آرایشی و بهداشتی دارم ولی نمیدونم شما کجا میخواهید بخرید از اینترنت هم اطلاعی ندارم متاسفانه ، یه چند جای معتبر پرس و جو کنی پیدا میشه.نقل قول:
بسیار عالی اگه محصولات رو تکی و زیر قیمت میفروشین مشتری بشیم . تهران هستید ؟؟ :n07::n16:نقل قول:
نه دوست عزیز ، جزیره قشم هستم منطقه درگهان ، ما خودمون از امارات وارد میکنیم خودمون هم عمده توزیع میکنیم ، البته تو قشم یه مغازه خرده فروشی هم داریم تشریف بیارید در خدمت هستم.نقل قول:
سلام من سلیقه مو شرح میدم لطفا چند کار خوب پیشنهاد بدید
از بوی خیلی شیرین، خیلی گرم ، تند و تیز خوشم نیاد. (درحد نرمال گرم و شیرین مشکلی نداره مثلا قبلا وان میلیون و هوگو باس داشتم راضی بودم)
رایحه های مورد علاقمه م: تلخ، چوبی ، خاک و زمین، دودی، میوه ای، شاد و مفرح، ملایم
کار های زیادی تست نکردم.. ولی بوی کار لالیک و کرید اونتوس رو فوق العاده می پسندم.. یه اسانس مونت بلنک هم گرفتم نمیدونم کدوم مدل بود بوی میوه (تو مایه های
طالبی، خیار میداد) و خیلی دوس داشتم. بوی کول واتر رو می پسندم. تق هرمس هم خوبه ولی یه مقدار اون حس ترشی و تند و تیزی که داره نپسندیدم وان میلیون و 212 vip و هوگو باس هم داشتم راضی بودم.. لطفا چند کار خوب بهم معرفی کنید با اولویت زیبایی رایحه و پخش بو
اینا چطورن: (چندتا رو بگید حذف کنم اگه به سلیقه م نمیخوره با این تفاسیر)
guccy by guccy
guccy guilty
issey myaki
aramis,900
hugo man
hugo black bottled
ch men
belu de chanel
dior homme intense
fahrenhight
armani code
azzaro pour homme