اون موقع که رپیدفایر بود dc میشد الان هم که duble ip گذاشتن dc :)نقل قول:
Printable View
اون موقع که رپیدفایر بود dc میشد الان هم که duble ip گذاشتن dc :)نقل قول:
سلام دوستان .
میخوام اکانتم رو بفروشم .
48 تا چمپ داره . 7 تاشون 6300 هستن و بقیه هم زیر 6300 !
1 اسکین داره که اسکین آخری jax هست که Nemsis Jax هست .
620 وین ، سیلور IV . و 2 تا پیج فول AP و AD .
+ 8 تا آیکون هم داره .
قیمت [60.000 تومان ]
بابا این خودشو کشت زور که نیست نمی خرن :دی هفته پیش 100 هزار بود الان شد 60 هزار من جات بودم اینطور می نوشتمنقل قول:
حراج حراج حراج
سلام دوستان .
+ 8 تا آیکون هم داره .
قیمت [مُــــفــــــت تومان ]
قیمتشم جدیده :دی مفت تومان میشه چقدر؟ :n02:
اره packet lost زیاده تو شبکه زنگ زدم پرسیدم گفتن نمیشه کاری کرد باید صبر کنینقل قول:
dc ها هم برگشته :n03:
دى سى ندارم ولى ديروز دوبار پينگم رفت رو 3000 :o
کسی نمیخره ؟
پول نیازم شدید دارم تبلت میگیرم نزدیک 100 تومن کم دارم ، لطفا کمک .
درست شد?!?! با تشكر
کلا کارم اینه من :دینقل قول:
ای بابا چقدر گیر میدی به بچه:n02:
آقا باز دوباره خراب شد من از دوستام پرسیدم گفتن پینگ خراب میشه ولی دی سی دیگه نداره آیا اینطور است :دی
اینطور نیس!نقل قول:
نوشته شده توسط هــــنـــــگ مـرزی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ مثه همیشس دیسی میشه 28:01
مثل اینکه مشکل از یارانه ها هم نبود...
دیگه دی سی ها داره غیر قابل تحمل میشه...
واقعا مسخره است . 28 دقه میره تو attempting
کره شمالی هم بهتره از ایرانه :n21:
دی سی ها که درست شده از همون روز بعدیارانه ها... منتهی پاکت لاست بالاست وزیاد هم تو بازی اثر نداره به نظرم...
سلام دوستای گلم بازم من اومدم این بار با یه بازیه جدید :n18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سر بزنین ضرر نداره :n16:
یه کار جالب از بچه های فیس بوک لول دیدم گفتم اینجا هم بزارم شاید جالب باشه برا دوستان...
ایران نیست که :n28:
-------------------------------------------
ولی مهم نبود زیاد ;)
سلام دوستان .
+ 8 تا آیکون هم داره .
قیمت [50.000 تومان ]
پول لازمم شدیدا .
کدوم سرور هستی اسمت تو بازی چیه؟نقل قول:
Eune اسمم Nagotion
حيوانها دوباره شروع كردن به خرابكاري
سلام به همه ..
یه بار بعد از درست شدن بازی کردم .. الانم که اومدم بازی کنم فک کنم بازم اونجوری شد و بعد از 8 مین شروع به dc میشه ..
برای شما هم اینجوریه یا فقط من این مشکل و دارم ؟
دوستان update omadeh ٤ mbشايد بخاطر اون باشه من ١١ min تو بازي هستم dc نشده بيخيال ١٦ min دي سي
دی سی میشه خیلی خفن
برای من جیمیل اصلا باز نمیشه :(
بازم ریدن به کمونم
خاک بر سر همشون از اول تا آخرشونو
بله مدیر محترم هم الان پست منو پاک میکنه
بله مملکت رو مسخره کردن حالا ی چیزی هم میگیم هی پاک میکنن
خدایا چی بگم
صدور مجوز برگزاری تجمعات
دستورالعمل تفویض اختیارات وزارت كشور به استانداران در خصوص صدور مجوز برگزاری تجمعات
مقدمه :
قانون اساسی آزادی بیان , قلم , تجمع , تشكیلات و..... را برای عموم شهروندان پذیرفته و چارچوبهای آنرا نیز تعیین نموده و تنها دو شرط را برای فعالیت گروهها اعلام كرده است كه عبارتند از : اولا این فعالیتها مخل به مبانی اسلام و حقوق عمومی نباشد و ثانیا مسلحانه نباشد .
بر اساس دو شرط مذكور قانون فعالیت احزاب , جمعیتها , انجمنهای سیاسی و صنفی و انجمنهای اسلامی یا اقلیتهای دیتی مصوب 7/6/1360 مجلس شورای اسلامی و آئین نامه اجرایی قانون مذكور مصوب 30/3/1361 , راههای قانونی برگزاری تجمعات و راهپیماییها را ارائه نموده اند , تا كلیه گروهها و شهروندان جمهوری اسلامی ایران بتوانند از حقوق قانونی خویش بهره مند شوند .
با توجه به ضرورت تمركز زدایی و لزوم سرعت بخشیدن در پاسخگویی به شهروندان , دستورالعمل تفویض اختیار صدور مجوز برگزاری تجمعات به استانداران , در 15 ماده و 6 تبصره ابلاغ می گردد تا با اجرای آن موجب سرعت عمل در پاسخگویی به شهروندان و افزایش نقش نمایندگان عالی دولت در استانها و به تبع آن احساس مسئولیت فزونتر آنان گردد .
ماده 1 :
- الف - توضیحات و تعاریف مربوط به دستورالعمل تفویض اختیارات وزیر كشور در خصوص یرگزاری تجمعات به استانداران كه از این پس دستورالعمل نامیده می شود :
- ب- قانون فعالیت احزاب , جمعیتها , انجمنهای سیاسی و صنفی و انجمنهای اسلامی یا اقلیتهای دینی مصوب 7/6/1360 در این دستورالعمل قانون احزاب نامیده می شود .
- ج- آئین نامه اجرایی قانون مذكور در بند الف , در این دستورالعمل آئین نامه اجرایی قانون احزاب نامیده می شود .
- د- منظور از برپایی تجمع , تجمعات مذكور در قانون احزاب و آئین نامه اجرایی آن است.
- ه - تجمعاتی كه تحت عناوین و اشكال دیگر , نظیر تحصن , همایش یا عناوین مشابه برگزار شود , اما دارای ماهیت سیاسی باشد , از نظر این دستورالعمل تجمع تعریف می شود .
- و - هرگونه تجمع كه دارای ماهیت سیاسی نیست , و جنبه فرهنگی , هنری , مذهبی و.... داشته باشد , از مفاد این دستورالعمل خارج بوده و در صورت نیاز به اخذ مجوز باید از طریق مجاری ذیربط مورد اقدام قرار گیرد . بدیهی است سازمان ذیربط موظف است در صورت برگزاری مراسم در فضای باز , قبل از صدور مجوز , مراتب را با استانداری هماهنگ نماید تا تمهیدات لازم بعمل آید .
- ی - برگزار كنندگان هرگونه تجمع كه با عناوین دیگر نظیر : فرهنگی , هنری , مذهبی و..... برگزار شود , اما از آن استفاده سیاسی بعمل آید , مشمول ماده 15 این دستورالعمل با تبصره ذیل آن خواهند شد .
ماده 2 : برای برگزاری مراسم در مكانهای سرپوشیده یا محصوری كه تجمع در آنها تظاهر بیرونی ندارد , نیاز به اخذ مجوز ندارد . اما حداقل دو روز قبل از برگزاری مراسم , مراتب باید به استانداری مربوطه اطلاع داده شود .
- تبصره : روزهای تعطیل جزو دو روز مورد نظر در ماده 2 این دستورالعمل بحساب نمی آید .
ماده 3 : برای تشكیل اجتماعات و سخنرانیها در میادین , پاركها و كلیه نقاطی كه تمام یاقسمتی از تجمع تظاهر بیرونی داشته باشد , باید طبق ماده 6 قانون احزاب , مجوز كتبی استانداری دریافت شود .
- تبصره 1- صدور مجوز توسط هریك از استانداریها , فقط در محدوده استان مربوط و برای زمان و محلی كه در نظر گرفته شده است اعتبار دارد .
- تبصره 2 - برای برگزاری مراسمی كه در سرتاسر كشور برگزار می گردد , متقاضیان باید درخواست خود را مستقیما به وزارت كشور ارائه نمایند تا از طریق مركز اقدام شود . و در صورت ارائه آن به هریك از استانداریها , استانداری باید ظرف مدت 48 ساعت مراتب را به وزارت كشور منعكس نماید .
ماده 4 : به منظور اعمال نظارت مقرر در ماده 10 قانون احزاب گروهها موظفند هرگونه اجتماعی را كه بعنوان فعالیت گروهها تشكیل می دهند , به اطلاع فرمانداریها برسانند و در صورت تظاهر بیرونی تجمع , قبلا نسبت به اخذ مجوز به ترتیبی كه در مواد بعدی این دستورالعمل آمده است , اقدام نمایند .
ماده 5: استانداران باید ترتیبی را اتخاذ نمایند كه تقاضاهای واصله برابر مفاد مواد بعدی این دستورالعمل مورد رسیدگی قرار گیرد و پس از برگزاری مراسم نیز حداكثر ظرف مدت 48 ساعت گزارش تجمع به حوزه معاونت سیاسی وزارت كشور ارسال شود .
ماده 6 : تقاضای برگزاری اجتماعات باید یك هفته قبل از انجام مراسم كتبا و حضورا توسط نماینده رسمی و معرفی شده گروه به فرمانداری مربوطه تسلیم شود .
- تبصره : رعایت مهلت مقرر در این ماده نسبت به اجتماعاتی كه بمناسبتهای غیر قابل پیش بینی تقاضا می شود , ضروری نیست و تشخیص موضوع با استانداری است .
ماده 7 : گروه موظف است برای تشكیل اجتماعات , تعهدی مبنی بر عدم حمل سلاح و عدم اخلال نسبت به مبانی اسلام و امنیت به فرمانداری محل تسلیم نماید .
ماده 8 : گروه موظف است قبل از تشكیل اجتماعات در موقع تسلیم درخواست خود , موارد زیر را دقیقا مشخص نماید و مدارك لازم را ارائه دهد :
- الف - موضوع تجمع و هدف از برگزاری آن
- ب - تاریخ برگزاری و ساعات آغاز و پایان آن
- ج - محل برگزاری تجمع
- د - مشخصات كامل مسئولین اجرایی و انتظامی با معرفی نامه كتبی از گروه مربوطه
ماده 9 : فرمانداریها مكلفند تقاضاهای واصله را ظرف مدت 24 ساعت , همراه با كلیه ضمائم مذكور در مواد 7و8 این دستورالعمل برای صدور مجوز به استانداری مربوطه ارسال نمایند .
ماده 10 :هرگونه تغییر در مراسم باید از سوی برگزار كنندگان به فرمانداری محل و در نهایت به استانداری اعلام شود و موافقت كتبی استانداری اخذ شود .
- تبصره : كلیه موارد تذكر داده شده در اجازه نامه استانداری برای برگزار كنندگان مراسم لازم الاجرا می باشد .
ماده11 : مسئول انتظامات داخلی گروه برگزاركننده تجمع , باید پس از خاتمه مراسم , گزارشی را همراه با نوار سخنرانیها به استانداری تسلیم نماید .
ماده 12: استانداریها برای صدور مجوز باید تنها برابر مفاد مندرج در ماده 6 قانون احزاب و تبصره 2 ذیل آن و مواد مندرج در این دستورالعمل اقدام كنند و با توجه به آزادیهای مصرح در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران , از هرگونه اقدام انسدادی بطور جدی پرهیز نمایند و بستر آرامی را برای طرح نظرات اقشار مختلف مردم و گروهها فراهم آورند .
ماده 13 : مراتب موافقت یا مخالفت استاندار با تجمعات درخواستی به طور همزمان به اطلاع فرمانداری و ناحیه انتظامی مربوط می رسد و از طریق ناحیه انتظامی و فرمانداری بلافاصله موضوع به منطقه انتظامی مربوط ابلاغ می گردد . بدیهی است نیروی انتظامی مسئول و موظف است نسبت به تامین امنیت تجمع اقدام نماید .
ماده 14 : در صورت عدم صدور مجوز تجمع , درخواست كنندگان می توانند اعتراض خود را به منظور بررسی به حوزه معاونت سیاسی وزارت كشور ارائه نمایند تا مورد بررسی قرار گیرد .
ماده 15 : در صورتیكه گروهی بر خلاف تعهدات خود كه منجر به اخذ مجوز تجمع گردیده است اقدام نماید و به نحوی باعث اخلال در نظم , یا موجب تخطی از هریك از موارد مطروحه در ماده 16 قانون احزاب گردد , پس از گزارش مستند استانداری , موضوع برای اتخاذ تصمیم مقتضی به كمیسیون ماده 10 قانون احزاب احاله خواهد شد .
- تبصره : اگر تخطی بوسیله گروههایی صورت گرفته باشد كه مجوز فعالیت از كمیسیون ماده 10 احزاب نگرفته اند , با توجه به میزان و نوع آن , مراتب از سوی استانداری به دادگستری محل وقوع تخطی منعكس و این موضوع برای درخواستهای بعدی گروه مذكور مدنظر استانداری خواهد بود .
دوستان عزیز زنگ بزنید مخابرات یا ای اس پی مربوطه گیر بدین بخدا درست میشه
فقط همه ی دست باشین همه هم بگین مشکل بازی انلاین داریم
دو روز duoble آی پی دادن اون هم نمیتونیم بازی کنیم
مال منم از بعد از ظهر شروع شد -_-
مسخرش دیگه داره درمیاد
1 درصد فک کن مجوز بدننقل قول:
قضیه این مجوز چیه ؟
یک دهم درصدم امکان نداره.نقل قول:
هدف برگذاری تجمع نیست سروصدایی که برای برگذاری تجمع بلند میشه. همون سر و صدا بسه که بگیم آقا ما هم هستیم.
الان وضعیت ما مثل این میمونه که یک نفر پاشو گذاشته روی پای ما
و ما بجای اینکه بگیم آقا پاتو بردار میزنیم تو سر خودمون و به بقل دستی میگیم آقا نیگا کن پای این آقا رو روی پای منه تو دلمون به خودمون و طرف فحش میدیم
خوب شاید یارو نمیدونه که پاش روی پای ماست
اقا موضوع 30-30 ایه همش ، زدن ریدن به بنزین معلوم نی یارانه هارو بخان بدن چی میشه دیگه روی client هه lol ام نمیتونیم ببینیم:n27:
حالا حالا ها مالیدیم :n15:برین یه 1 ماهی یه کاره دیگه ما که رفتیم :n18: GJ iran
روحانی ممنون :)
دست مارم بگیر :n02:نقل قول:
اقا این وضعیت رو دیگه باید تاحالا فهمیده باشد کور که نیستن به نظر منم تنها راه تجمع هست در طول این چند سال هر بلایی خواستن سر اینترنت دراوردن و کسی صداش درنیومده طبیعیه که وقتی میبینن کسی اعتراضی نمیکنه ادامه میدن به این کار
این طور که من شنیدم و مدتی دنبال این مشکل بودیم و دوستان در انجمن دیگه عنوان کردن
اگر میخوایم در جریان باشید بیاین انجمن بازی سنتر { بخش اینترنت }نقل قول:
چیزی که تا الان قطع به یقین مشخص شده اینه که دلیل این همه اختلالات توسعه و تجهیز شبکه ی ملی اطلاعات( بخش داخلی شبکه ی دیتای کشور که اینترنت هم از این مسیر به کاربران نهایی میرسه) هست و قراره تا اواخر اردیبهشت ماه هم فاز اجرایی اون ادامه داشته باشه.
یه کاربری این پست رو هم داده نمیدونم درست گفته یا نه و ایرانی هست یا نه و شما میدونید به من م خبر بدید :
بازی های دیگه هم مشکل دارند فقط لیگ نیست که مشکل دارهنقل قول:
الان لول مهم تره با توجه به این طرح اش :نقل قول:
و از وقتی این شروع شد و یه پچ جدید دادن اینجوری شده مثل این که ..
هنوز خرابه لطفا اگر الان خرابه بگين بازي نكنيم وسط بازي ١٠ يا ١٥ دي سي بشيم با سپاس
من میگم ی چیزی تو مایهای فایروال روشن کردن که بعد از مدتی از سرور دیسی میشیم
دقیقا یکی از طرحهای مخابرات همین بود فکر کنم
قطع شدن تماس با سایتهای خارجی
اگه کسی امتحان میکنه و یه بازی درست بود و تا 30 یا 40 مین تونست بازی کنه و بار هم با bot ها بازی کنه و ببینه میتونه اون همه بازی کنه و dc نمیشه و فهمید درست شده به ما هم خبر بده ممنون میشم ..