من فقط تست گذاشتم از سرعت، نوسان هم زیاد داره، امشب کار داشتم دانلود نکردم.نقل قول:
فکر کنم منظورت اینه که در کل چقدر دانلود کردم...
Printable View
من فقط تست گذاشتم از سرعت، نوسان هم زیاد داره، امشب کار داشتم دانلود نکردم.نقل قول:
فکر کنم منظورت اینه که در کل چقدر دانلود کردم...
بچه ها متاسفانه گول خوردم رفتم 12 مگ گرفتم به بهانه شبانه بالای 1 مگ وای متاسفانه سرعت 600 کیلوبایته یعنی شبانه اش را روی 6 مگ بستن پشتیبانی هم گفت در حال حاضر بالاترین سرعت شبانه رو 6 مگ بسته شده. از مشهد:n24::n24::n24::n24::n24:
بنده نیز با پهنای باند 6 مگ که تا 10 بازه دقیقا سرعت شمای 12 مگی رو دارم.دوستان برای گرفتن سرویس 12 مگ اصلا عجله نکنید.امشب هم تست کردم سرعت شبانمو و به همین نتیجه دوستمون رسیدم.نقل قول:
نه منظورم اینه که اگر سرعت تک تک این 7 تا لینک شما رو با هم جمع کنیم کلا چقدر میشه.هم شبانش و هم روزانشو بگو لطفا.نقل قول:
خوب عکس رو واسه همین گذاشتم دیگه، وسطیه تسک منیجره، سند و رسیو رو نوشته، یکی 1.5 مگ و دیگری 2.5 مگ.نقل قول:
تک لینک سرعت شبانه 12 مگ 680 کیلوبایته فرق زیادی با 6 مگ نداره البته سرور خارجی گاهی اوقات هم سرور داخلی
در رابطه با نکته دوستمون که قبلا گفتن چند تا لینک سرور خارجی سرعت اسمی میشه برای هر سرویسی باید این نکته رو در نظر گرفت اولا این که سرور خارجی قوی باشه دوما قابلیت از سر گیری دانلود داشته باشه چون اگه نداشته باشه دانلوددر صورت قطع از اول میاد و معمولا چنین سرورهایی سرعت دانلود پایینی دارن و سوما این که حجم فایل های دانلودی یکسان باشه چون من امتحان کردم شما اگه 6 تا فایل نیم تا یک گیگی از فایر درایو بگذاری رو دانلود تنها در صورتی جمع سرعت اسمی میشه که حداقل 3 تا فایلش همزمان در حال دانلود باشه در صورتی که یکیش زودتر از بقیه و یا دوتای دیگه دانلود بشه سرعت دوباره کم میشود و یا به عبارتی به حالت تک لینک برمیگرده پس نتیجه اش این شد که بالا بردن سرعت سرور خارجی سخته و سرعت تک لینک خارجی نصف سرعت شبانه داخلی هستش.:n27:
یه سوالی دارم از شما دوستانی که می گید واسه گرفتن 12 مگ عجله نکنید آخه مگه 6 مگ و 12 مگ چقدر فرق قیمتیشه؟ اصلا گیرم که شما 12 مگ گرفتید سرعتتون مثل 6 مگ بود توی بدترین حالتش اینه دیگه مگه چقدر ضرر کردید؟ 3000 تومن؟ 3000 تومن الان پول یه هات داگ هم نیست! اینو فکر کنید که اگر 10 درصد سرعتتون مثل من و کسانی باشه که 12 مگ سرعت بالا دارن 2 برابر سود سرعتی و دانلود شبانه داشتید یک چیز دیگه رو هم بگم اکثر کسایی که تو این تاپیک پست می دن کسایی هستن که از سرعتشون ناراضی هستن و به همین دلیل کسی که میاد پستای اینجا رو می خونه فکر می کنه صبانت افتضاحه دیگه ولی کسایی که راضی هستن از سرعتشون که به خودشون زحمت نمی دن بیان بنویسن راضی هستیم فقط من و یکی دوتا دوستان دیگه هستیم که سرعت بالامون رو گزارش می کنیم که اگر کسی خواست بگیره بدونه سرعت بالا هم داره صبانت در کل خواستم بگم که یک ریسک هست که اگر ببازید توی این ریسک 3000 تومن ضرر کردید اگر ببرید شبی 20 گیگ دانلود به دست آوردید حالا انتخاب با خودتون برای من که فرقی نمی کنه سرعت خودم رو دارم می تونم برم هر وقت سرعتم کم شد اینجا پیدام شه مثل بعضی از دوستان ولی دلم می خواد همه سرعت بالا رو داشته باشن و هر کمکی هم بتونم به کسایی که راهنمایی می خوان می کنم.
قربون دستت داداش ولیکن نمیشد یک کمی عکس با کیفیت تر و واضح تری بزاری آخه چشای من همچی کوره :n02:.من تو این عکسا این چیزی که چشای من میبینه هرچی سرعتها رو با هم جمع میزنم نهایتا جمع کلشون به 120 کیلو بایت تقریبا میرسه.خلاصه حتما دارم اشتباه میبینم.چون 120 کیلوبایت کجا و 1.2 مگ کجا.اگه میشه واسه من عکس واضحتری بزاری یا بیایی خودت یک توضیح واضحتری بدی.وگرنه بنده هم تسک منیجر رو دیدم داداش گل. :n02::n16:نقل قول:
1.2 مگابیت منطورشه! سرعتش 120 کیلوبایت بوده!!!! سرویسش 2 مگ بوده و فکر میکنم همین حدودا باید باشه سرعت شبانش....نقل قول:
سلام من جدیدا یه مشکل واسم پیش اومده،توی روز من اصلا هیچ مشکلی ندارمو با سرعت 900 دانلود میکنم ولی همین که ساعت به ساعت 11-12 شب میرسه نتم هی قطع و وصل میشه اصلا نمیتونم چیزی دانلود کنم،یعنی اندازه 2-3 دانلود میشه بعد دیگه سرعت 0 میشه و چراخ اینترنت قطع میشه:n03:
یعنی به خاطر نویزه این اتفاق واسه خطم میفته؟؟
اینم مشخصات خطم که دیشب گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا بخاطر مشکل نویز خط شما هست.نقل قول:
مودلاسیون رو بزارید رو g.dmt تا شاید وضعیت نویزتون بهتر بشه.
برای سرویس 2 مگ ،120 کم نیست؟نقل قول:
حداقل سرعت شبانه باید روی 250 باشه
داداش گل خوشا به حالت.هات داگو جای ما 5800 میدن.ظاهرا داگ ما داگتره :n02:.در هر صورت بخوری گوشت بشه به تنت و نوش جونت.اما من که گفتم عجله نکنید واسه پولش نبود که چون اهتلافش به قول شما یک هات داگ و برای ما یک ساندویچ سرد کالباس مارتادلا مونده است :n02: آخه خیلی از بروبچ از جمله خودم خطمون به 12 مگ قد نمیداد(اولاش عقلمونم قد نمیداد :n02:)بعد کلی زنگیدیم اینور و اونور و مخابرات منطقه رفتیم و هزارها تومان پول تلفن بابت صحبت با پشتیبانی شهرمون و بعد پشتیبانی تهران و ....خلاصه باور کن تا خود دفتر ریاست جمهوری محترم هم قصد داشتیم بریم :n02:چون اتفاقا ایشون اهل اینترنت با سرعت بالاست که بله این چه وضع خطیه که ما داریم بیان درستش کنید و ما از نعمت پهنای باند بالا محرومیم و.... اینجور چیزا.اینا همش واسه چی بود ؟ واسه سرعت دانلود عالی شبانه و گرنه سرعت دانلود روزانه یکی بیاد بگه من 12 مگ در ثانیه سرعت دارم فقط میتونم براش تاسف بخورم بابت هزینه های وحشتناکی که باید بده(البته بچه پولدار باشه تاسف نمیخورم حسودی میکنم چون هزینه واسش معنا نداره :n02:)الان اغلب سرعت روزانه بروبچ عالیه و نیازشون رو برطرف میکنه به استثنائ مواردی چند.من هودم رو خط دیگم آسیاتک 10 مگ دارم با سرعت دانلود روزانه برابر با 12 مگ صبانت یعنی 1/3 مگ درثانیه به طور میانگین.ولی سرعت شبانش فیکس روی 256 کیلوبایته.ما گفتیم 12 مگ صبانت رو بگیریم که 20 گیگ 20 گیگ بتونیم دانلود کنیم.بعد پریشب با دوست خوبم wang تا صبح تست کردیم دقیقا متوجه شدیم که منه 6 مگی با ایشونه 12 مگی وقتی چندین لینک را همزمان زیر دانلود میزاریم سرعت مجموع جفتمون یکیه.پستش و عکسش تو صفحات پیش هست که میتونید برید ببینید که من فقط با 5 تا لینک به سرعت1100 کیلو بایت رسیدم و جناب wang با تعداد لینکهای بیشتری به این سرعت رسید اونم به این خاطر که لینکهایی که من انتخاب کرده بودم سرعتشون بیشتر بود.خلاصه حساب کردیم حدود 18 گیگ به راحتی میتونیم دانلود کنیم.بعد دیدم ای بابا من داشتم خودمو میدریدم واسه شبانه 12 مگ این شبانه 6 مگ بیچاره هم که همونه.همش از این نظر من میگم عجله نکنید که کسایی مثل من که خطشون نویز داره با گرفتن 6 مگ هم همون دانلود شبانه 12 مگ رو دارند.شما نمیدونید من چقدر تو این مدت واسه رفع نویز و گرفتن 12 مگ اذیت شدم.بعدش دیدم همش الکی بوده.حالا اگر کسی نویز نداره و میتونه بره 12 مگ بگیره چه بهتر گرچه 6 مگم بگیره همونقدر دانلود شبانه میتونه بکنه اما اگر خیلی با عدد و رقمه پهنای باند حال میکنه میتونه 12 مگم بگیره اما اگر خطتون کشش 12 مگ رو نداره به هیچ عنوان ناراحت نشید و بازم میگم عجله نکنید چون با 6 مگم همونقدر میتونید دانلود شبانه کنید که با 12 مگ میتونید.امیدوارم مساله کاملا برای دوستان روشن شده باشه. :n16:نقل قول:
شما دارید مگابیت و مگابایت رو باهم قاطی می کنید هر 8 بیت می شه یک بایت تسک منیجر سرعت رو بر اساس مگابیت نشون داده که تقسیم بر 8 کنید می شه سرعت بر اساس مگابایت که باید بشه 153 کیلوبایت در ثانیه حالا اینکه جمع سرعتای دانلود منیجر کمتره طبیعیه چون دانلود منیجر توی محاسبه سرعت خیلی اشتباه می کنه و سرعت تسک منیجر به دلیل اینکه مستقیما از دیتا های کارت شبکه سرعت رو محاسبه می کنه بسیار قابل اعتماد تر هستنقل قول:
آخه شما برید اون عکس مجموع سرعتای منو در چند صفحه پیش ببینید دقیقا مجموع سرعتای دانلود منیجر با نرم افزار net speed monitor که پایین دسکتاپ داره جمع سرعت کلی رو نشون میده یکیه.واسه همین من تعجب کردم :n13:نقل قول:
اولا من گفتم پول هات داگ هم نمی شه! یعنی هات داگ گرونتره :n02:نقل قول:
می شه لطفا الان یک عکس از صفحه status مودمی که به صبانت وصله واسم بگیرید یعنی Rate و Snr داخلش باشه
دانلود منیجر پرش سرعت خیلی زیادی رو نشون می ده در حالی که اینو براتون می تونم اثبات کنم حتی که سرعت توی اون لحظه های پرش تغییر چندانی نداشته بیشتر بر می گرده به سرعت هارد و اینکه چه عملیات هایی توی اون لحظه در حال انجام بوده که باعث گپ توی دانلود منیجر شدهنقل قول:
ای به چشم.نقل قول:
متاسفانه میبینید که تازه روی 6 مگ چقدر نویز دارم و کیفیت خطم افتضاحه :n28: البته چند شب بزور آوردنش روی 10 مگ اما از نظر سرعت شبانه هیچ فرقی نکرد و باز خودش به علت نویز زیاد روی 6 مگ برگشته.
یعنی شما الان دارید می گید با وجود اینکه ریت دانلودتون 6 مگ هست سرعت دانلود شبانتون 1 مگ شده؟!نقل قول:
آره دوست گلم.جمله عجله نکنید واسه همین بود.شما هم متعجب شدید :n02: منم :n04::n13:نقل قول:
خوب می شه همین الان با سرور ایران از اسپید تست یک تست بگیرید بذارید؟نقل قول:
حالا در هر صورت چرا اینقدر مجموع سرعت دانلود منیجر 7 تا لینکه اون دوستمون با تسک منیجر تفاوت داره.آخه تفاوت خیلی شدیده و نمیشه گفت دیگه دانلود منیجر داره سرعتا رو اشتب نشون میده.مگر اینکه منه کور به علت کوری :n02: و کم کیفیت بودن عکسا مجموع سرعتهای 7 تا لینک دانلود منیجر رو اشتباه جمع بسته باشم.شما خودت برو یک جمعی ببند ببین مجموعشون چقدر میشه. ننه تو چشمات قویتره.پیر شی الهی ننه. :n02:نقل قول:
یک چیزی رو به من بگو شما. سرعت دانلود منیجر های ایشون رو شما توقع داشتید که جمع بزنید چند بشه و وقتی جمع زدید چند شد؟نقل قول:
بازم به چشمنقل قول:
مسخره است اسپید تستو واسم صفحه اشو باز نمیکرد برام.
نمیدونم والا من با این چشای باباقوری به حدود 120 کیلو بایت رسیدم.اما از اونجایی که یک کم اعداد بد میدیدم و نوشته ها رو گفتم شما هم یه نگاهی بکن بفهمیم من چه گافی دادم :n02:نقل قول:
خوب توقع داشتید چند بشه اینو جواب ندادیدنقل قول:
من توقع داشتم با تسک منیجر یکی بشه.آخه یکیه خودمو که جمع میزنم با net speed monitor یکی میشه والا.یعنی مثلا بشه 1200 کیلو بایت حدودا یا همون 1.2 مگ.الان تو همین عکسی که خودتون تو امضاتون گذاشتید وقتی همه رو سرعتا رو با هم جمع میزنید به همون 1.3 مگ میرسیم تقریبا.ولی یکیه ایشون اینطوری نبود.میگم شاید من اشتباه جمع زدم.اصلا شما بگو اشتباه کارم کجا بوده ما قبولت داریم داداش.من که گیج شدم.نقل قول:
داداش اگه میشه بیشتر توضیح بدیدنقل قول:
من این مدولاسیون رو از کجا باید تغییر بدم؟
اشتباهت اینجاست که فرق بیت و بایت رو نمی دونی چیزی که توی تسک منیجر زده بر اساس بیت هست و دانلود منیجر بر اساس بایت سرعت تسک منیجر رو باید تقسیم بر 8 کنی و ضرب در 1024 که سرعت بر اساس کیلوبایت بدست بیادنقل قول:
ضمنا تست اسپید تستتون از یک دامین دیگه هست یک تست بذارید از خود دامین اسپیدتست موقعی که تست دانلود تموم می شه یک گزینه share داره اونو بزنید و گزینه forum رو انتخاب کنید اون کد رو اینجا پیست کنید لطفا
معمولا توی قسمت Advanced Setup توی تنظیمات DSL هست اگر Advanced ندارید دنبال یک قسمتی بگردید که Adsl و Adsl2+ و ... داشته باشه تیک همرو بردارید فقط g.dmt رو بذارید بمونهنقل قول:
نه تو صبا دانلود های شبانه اصول داره...نقل قول:
دقیقا دانلودش باید همین حدود باشه
ممنون که بالاخره گفتید ای کاش زودتر میگفتید.من که همش میگفتم بگید اشتباه کارم کجاست شما هی نمیگفتید.در ضمن از یک دامین دیگه است یعنی چه؟شما دوست خوبم خیلی داری سخت میگیری کم کم. انگاری با انسانهای نادرست زیاد سر و کار داری حرفها باورت نمیشه.ولیکن بازم به چشم اینم کدی که خواستی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کد رو که زدم تبدیل به تصویر شد ولی بازم دوباره کد رو میزنم امیدوارم تبدیل به تصویر نشه: [URL=http://www.speedtest.net/my-result/3630420161][IMG]http://www.speedtest.net/result/3630420161.png
img و url آخرشو حذف کردم تبدیل به تصویر نشه. دیگه داداش تعجبه چطوری 6 مگ داری همچین دانلود شبانه ای انجام میده.قبولش سخته اما اینبار واقعیت شیرینه :n02::n20:
دوست عزیزم otfbax باز اگر اشتباه میکنم بگو.تو این تصویر تسک منیجر که سرعت دریافت رو داره به مگابایت نشون میده برخلاف چیزی که گفتی.بعدشم قربونت درسته که شما استاد مایی اما دیگه فرق بین بیت و بایت رو که میدونیم :n02:.اما تسک منیجر سرعت دریافت رو تا جایی که من میبینم داره به مگابایت نشون میده.بعدشم واقعا ممنونم که اشتباهات منو میگی چون واقعا ندانستن عیب نیست بلکه نپرسیدن عیب است. :n16:نقل قول:
دسته گل جدید صبانت؟؟؟
دوستان من چند روزه در دانلود فایلهای zip و rar مشکل دارم. دیگه همه چیز رو چک کردم و فکر کنم مشکل از صبانت باشه
مشکل اینجاست که وقتی فایلها با این پسوندها رو میزنم توی IDM برای دانلود، فقط یک کانکشن برای دانلود برقرار میشه
کسی چنین مشکلی داره؟
برای مثال یه دانلود از خود اینجا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو گذاشتم برای دانلود و نتیجش:
نه داداش من همچین مشکلی ندارم عکس دانلودم رو هم میزارمنقل قول:
توی هر دو عکس سرعت دریافت به مگابیت هست بر چه اساسی داری می گی مگابایت هست؟ یعنی سرعت دانلود 2 مگابایت در ثانیه؟! اصلا داریم الان واسه اینترنت خونه همچین سرعتی؟نقل قول:
خدا خیرت بده مادر ما رو از گمراهی درآوردی. :n02:ممنون از آموزشت.من که از اول گفتم هر جا دارم اشتب میکنم بفرمایید بگید.میخواستم چیز یاد بگیرم.شما همش از ما سوال میکردی.امشب هم اگه بتونم حتما یک عکس از سرعت مجموعم میزارم برای محکم کاری بیشتر میدم خدمتتون.شما هم ایشالله اون لینک دانلوده رو که دادم خدمتتون با عکس و ساعت دانلودش و ترجیحا تعداد کانکشنها در عکس بگذار.بسیار ممنونم. :n16:نقل قول:
بسیار خوب موردی نداره ولی شما هم با لینکایی که من می دم بهتون عکس بگیرید این دفعه! چند تا فایل همزمان دانلود می کنی بگو که به همون تعداد بهت لینک بدمنقل قول:
سرعت دانلود شما زیاد نشده من شبی به ۸ گیگ تا ۸.۵ رسیدم دیگه کمکم خودم میخواهم بگم من دارم زیاد میگیرم با دو مگ هاردم داره پر میشه تازه ۲۰۰ دادم هارد خریدم دوباره ۲۰۰ بدم؟!!؟؟؟!