تلگرام برای منم کند هست
Printable View
تلگرام برای منم کند هست
سلام، بله میشه، یک مودم لازمه فقط، وقتی دو تا طرح میگیری، دو تا نام کاربری داری (هر طرح یکی) یکی را باید با pppoe و دیگری را با bridge ست کنی. بعد به صورت همزمان میتونی روی دو تا کامپیوتر استفاده کنی.نقل قول:
سلام
من تا 17/8/94 طرحه حرفه ای داشتم امروز عصر طرح شباهنگ سه ماهه 12 گیگ تمدید کردم الان تا 17/8 رو طرحه حرفه ای هستم بعد میرم رو شباهنگ یا نه از همون لحظه ای که تمدید کردم شباهنگ شده؟
برا ساعت شروع دانلود شبانه میپرسم.
سپاس :n16:
روی یک خط تلفن نمیشهنقل قول:
ایشالا خدا قسمتت کنه مهدی جان :) دیگه موقع ناز کردن اینترنت مخابرات نیازی به ناز کشیدن نیست !نقل قول:
یک آپشنش هم اینه که اینستاگرام رو بدون ف*ی*ل*تر شکن باز میکنه !! :)) (تروخدا ما رو ببین با چی خوشحال میشیم!)
راستی این بستهٔ شبانه ارزان ایرانسل برای بسته های اینترنت سیم کارت دائم ارائه نشده .
یکی از دوستان در مورد اینستاگرام روی مخابرات پرسیده بود . بنده یادم نمیاد آخرین باری که اینستاگرامم بدون چیز تر شکن باز شد کی بود . تا یاد دارم بدون چیز تر شکن باز نمیشده ...
تلگرام هم دیشب قطع شد اما امروز وصل بود .
در مورد مشکلات اخیر تلگرام:
ﭘﺎﻭِﻝ ﺩﻭﺭُﻑ " ، ﺑﻨﯿﺎﻥﮔﺬﺍﺭ ﻭ ﻣﺪﯾﺮﻋﺎﻣﻞ ﮐﻤﭙﺎﻧﯽ " ﺗِﻠِﮕﺮﺍﻡ" ، ﺩﺭ ﺻﻔﺤﻪﯼ ﺗﻮﯾﯿﺘﺮ ﺧﻮﺩ ﺍﻋﻼﻡ ﮐﺮﺩ ﮐﻪ "ﻭﺯﺍﺭﺕ ﺍﺭﺗﺒﺎﻃﺎﺕ ﻭ ﻓﻨﺎﻭﺭﯼ ﺍﻃﻼﻋﺎﺕ " ﺟﻤﻬﻮﺭﯼ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺷﺮﮐﺖ ﺧﻮﺍﺳﺘﻪ ﺗﺎ
ﺍﺑﺰﺍﺭﻫﺎﯼ ﺟﺎﺳﻮﺳﯽ ﻭ ﺳﺎﻧﺴﻮﺭ ﺍﭘﻠﯿﮑﯿﺸﻦ " ﺗﻠﮕﺮﺍﻡ" ﺭﺍ ﺩﺭ ﺍﺧﺘﯿﺎﺭ ﺍﯾﻦ ﻭﺯﺍﺭﺕﺧﺎﻧﻪ ﺑﮕﺬﺍﺭﺩ.
ﺁﻗﺎﯼ ﺩﻭﺭُﻑ ﺑﺎ ﺗﺎﮐﯿﺪ ﺑﺮ ﺍﯾﻦﮐﻪ "ﺗﻠﮕﺮﺍﻡ " ﺍﯾﻦ ﺩﺭﺧﻮﺍﺳﺖ ﺭﺍ ﺭﺩ ﮐﺮﺩﻩ، ﻧﻮﺷﺘﻪ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺁﻥ،
ﺟﻤﻬﻮﺭﯼ ﺍﺳﻼﻣﯽ، ﺩﺳﺘﺮﺳﯽ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺍﭘﻠﯿﮑﺸﯿﻦ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻣﺴﺪﻭﺩ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ.
ﺍﻭ ﻫﻢﭼﻨﯿﻦ ﺩﺭ ﭘﺎﺳﺦ ﺑﻪ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺩﻧﺒﺎﻝﮐﻨﻨﺪﮔﺎﻥ ﺧﻮﺩ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﮐﻪ ﻣﺸﮑﻞ ﺟﻤﻬﻮﺭﯼ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﺑﺎ
ﺭﺑﺎﺕﻫﺎﯼ ﺗﻮﻟﯿﺪﮐﻨﻨﺪﻩ ﻣﺤﺘﻮﺍﯼ ﺑﺰﺭﮒﺳﺎﻻﻧﻪ ﻧﺒﻮﺩ ﺑﻠﮑﻪ ﺁﻥﻫﺎ ﻣﯽﺧﻮﺍﺳﺘﻨﺪ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﺧﻮﺍﻧﺪﻥ ﻭ
ﻣﺴﺪﻭﺩ ﮐﺮﺩﻥ ﭘﯿﺎﻡﻫﺎﯼ ﺧﺼﻮﺻﯽ ﺭﺍ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ.
ﻭﯼ ﺩﺭ ﺗﻮﯾﯿﺖ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﻧﯿﺰ ﺑﻪ ﮐﺎﺭﺑﺮﺍﻥ ﺍﻃﻤﯿﻨﺎﻥ ﺧﺎﻃﺮ ﺩﺍﺩﻩ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺟﺎﺳﻮﺳﯽ ﺍﺯ ﺷﻬﺮﻭﻧﺪﺍﻥ
ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ، ﺑﻪ ﺣﮑﻮﻣﺖ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﮐﻤﮏ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﮐﺮﺩ.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون بازگشت به تنظیمات کارخانه یا ریست کردن کافیه ترجیحا از طریق دکمه فیزیکی پست مودم انجام شود نه از طریق تنظیمات پنل کاربری مودمنقل قول:
سلام،نقل قول:
اگه از توی پنل وقتی تمدید میکنی، تعرفه جدیدو بعد شباهنگ را از لیست انتخاب کنی و تمدید کنی، بعد از پرداخت از همون لحظه تبدیل به شباهنگ میشه و ساعت شبانه هم فک کنم از 3 تا 9 صبح میشه. در صورتیکه همون تمدید جاری را هم انتخاب کنی که همون طرح حرفه ای تمدید میشه.
سلام، دوست عزیز میشه، حرف الکی که نمیزنم. من الان طرح زرین و حرفه ای ها دارم و به طور همزمان با روشی که گفتم متصل می شوم. (باور نداری یک طرح دیگه بگیر تست کن :n07:) سپاسنقل قول:
خب میشه روی یک خط تلفن دو تا طرح باشه ولی به صورت همزمان که نمیشه استفاده کرد؛
یعنی هر لحظه یکیش فعاله فقط
سلام . دوستان وضعیت اینترنت شما چطوره ؟؟؟؟ مال من که شدید کند شده و همش قطع میشه . سایت های خارجی که به زحمت باز میشن . لطفا وضعیت خودتون رو اعلام کنید .
با IP هایی که با 37.255 شروع میشن خیلی وقته شدیدا مشکل داره اما با 5.219 اینجا مشکلی نیست سرعت خوبه.نقل قول:
طریقه تمدید سرویس به چه صورت هست تو همون جا که ترافیک می خریم باید تعیین کنم یا ... ؟
دوستان از عصر دیرزو اینترنت کلا قطع شده؟
سایت باز نمیکنه؟
مال من اینجوری شده
آره مال منم همینجوری شده . منطقه نجف آباد (ویلاشهر ) هستم . از دیروز صبح تا شب همش قطع میشد و سرعتش کند بود . سایت های خارجی که اصلا باز نمیشد . فقط سایت های با پسوند IR اونم به زحمت و با چند بار رفرش کردن .نقل قول:
میگن مسیرهای اینترنت ایران از سمت ترکیه و باب المندب قطع شده . دیروز شرکت ارتباطات زیر ساخت اعلام کرده که وضعیت خوب شده و مشکل رو برطرف کردیم . اما ما که چیزی ندیدیم هنوز . وضعیت بدتر شده . فکر کنید فقط یه روز اینترنت کره جنوبی یا امریکا اینجوری بشه . کلا فلج میشن . اونوقت مسوولین ما با خنده میگن : هه ههه هه چیزی نیست کوسه ها خوردن به کابل اینترنت . :n19::n09:
*555*5*3*#2نقل قول:
این کد رو بگیر تا بیاره واست بسته شبانس 2 تا 8 صبحه:n31:
راستی واسه سیم کارت های اعتباریه:n15:
این جاسوسی رو همه دولت ها دارن یعنی شما هر کشوری بری حریم خصوصیت اگه واسه امنیت ملی مشکل ایجاد کنه باید به حریم عمومی تبدیل شه واسه دولت:n02::n08:نقل قول:
سلام
میخواستم بدونم کسی اینجا هست که سرعت رو خط فیبر نوری 10 مگ بسته شده باشه؟!
من طرح شباهنگ 3 گیگ دارم ولی سرعت رو 5 مگه و 10 مگ نبستن. کیفیت خطمون که عالیه
من یه 2ماهی هست گرفتم اون اوایل 2 مگ تا 10 مگ بالا پایین میشدنقل قول:
الآن نه خیلی وقته روی 10مگ ثابت میمونه
شما در ساعات مختلف مودموتو خاموش روشن کن بعد تو پنل ببین مودم ببین سرعت چه طره روی چند کانکت میشه
- - - Updated - - -
من یه 2ماهی هست گرفتم اون اوایل 2 مگ تا 10 مگ بالا پایین میشدنقل قول:
الآن نه خیلی وقته روی 10مگ ثابت میمونه
شما در ساعات مختلف مودموتو خاموش روشن کن بعد تو پنل ببین مودم ببین سرعت چه طره روی چند کانکت میشه
داداش منظورم اینه که ریت خطم رو 5 مگ بسته شده و ثابتهنقل قول:
شما خطتون فیبر نوریه؟
- - - Updated - - -
داداش منظورم اینه که ریت خطم رو 5 مگ بسته شده و ثابتهنقل قول:
شما خطتون فیبر نوریه؟
یعنی این مخابرات همه ی ما رو احمق فرض کرده و حسابی داره تیغ میزنه...
این سایت لعنتی اینا یه عمره که مشکل و ایراد داره ولی اینا هیچ غلطی نمی کنن! چند تا مشکل داره:
شارژت که تموم شه نمی تونی دیگه شارژ کنی...بعضی وقتا که سایت اصلا بالا نمیاد ، حالا چه شارژ داشته باشی و چه نداشته باشی.....بعضی وقتا هم که بالا میاد ، نمی تونی وارد شی! صفحه کامل لود نمیشه و با این پیغام مواجه می شی:
در حال حاضر ارتباط شما با سرویس دهنده برقرار نیست. با کلیک بر روی دکمه تائید، سامانه بصورت خودکار بروزرسانی خواهد شد. در صورتی که این پیغام تکرار شد از صحت ارتباط خود با سرویس دهنده اطمینان حاصل نمایید. در صورتی که از این ارتباط اطمینان دارید با زدن کلید Ctrl+F5 اقدام به بروزرسانی سامانه نمایید.
واقعا باید یه فکری کرد و یه اعتراضی کرد به اینا؛
کاش فقط مشکلش همین بود . حجم خوری داره شدید . من آنتی ویروس به روز دارم . آپدیت های اتوماتیک تمام نرم افزارهام رو خاموش کردم . از اول آبان تا امروز صبح که فقط و فقط وب گردی کردم باور میکنید که 1 گیگ حجمم تموم شد ؟؟ زنگ میزنم به پشتیبان میگم قبول نمیکنه و طبق معمول مشکل رو گردن کاربر میندازن .نقل قول:
دوستان نظرتون در مورد طرح شباهنگ چیه ؟؟؟؟ سرعتش چقدره ؟؟؟ هر گیگ شارژ اضافه که خودم انجام بدم چند برام حساب میکنه ؟؟ الان طرح زرین هستم و میخوام برم شباهنگ .
دیشب حجمم تموم شده دیدم این سایتشون خرابه دوباره اصلا بالا نمیاد .. زنگ زدم پشتیبانی میگه اره خرابه .. میگم کی درست میشه میگه نمی دونم تا فردا پس فردا ! میگم خب من الان اینترنت نیاز دارم باید چکار کنم ؟! میگه باید صب کنی درست بشه !
در عجبم با چه قومی طرفیم ما !!
بعد جالبه بگو آخه سایتتون خراب باشه که ضررش متوجه خودتون میشه برای کسایی که زود به زود می خوان حجم خریداری کنند و پولش بره تو جیب شماها !
بابا یه فکری به حال این حجم خوری پلوتون بکنید . مثل یخی که بذاریش سینه ی آفتاب حجممم داره همونجوری آب میره . :n24::n24:
از اول ماه تا الان 5 گیگ از حجم منم رفته ! این چه وضعشه؟
کسی نیست؟؟؟نقل قول:
منم چندبار این مشکلو گفتم ولی کسی توجهی نکردنقل قول:
برو یه گزارش بگیر توی قسمت گزارشگیری پلوتون بزن گزارش اتصالات از اون روز تا الان پک کن ببین شناسه سخت افزاری mac address ثابت باشه یعنی فقط یه مودم وصل شه ه اکانتت اگه متغیر بود بدون یکی اکانتتو هک کرده داره باهاش حال میکنه و راستی اگه ثابت بود یا وای فایت هک شده یا خودت استفاده داری چون من این همه سال از پلوون استفاده میکنم الکی حجم کم نمیکنه یا اکانتت هک شده یا وای فایت اگه دیدی شناسه سخت افزاریت فرق داره همش و یکی بگو تا بگم چیکار کنی که هک نشی اگه هم فرق نداشت و یکی بود وای فایت رو رمزشو عوض کن (البته حالا چک کن اگه از وای فای بود میگم چیکار کنی)نقل قول:
:n31:
توجه
من امروز حساب کردم با این تخفیفی که داره مخابرات میده هر گیگ توی طرح حرفه ای واستون 125 تومن در میاد یعنی با 99 درضد تخفیف شبانه که البته 97 درصد هست در واقعیت هر گیگ نت واستون 125 در میاد که خداییش مناسبه اونم با سرعت 10 مگابیت حالااااا:n10:اگه کسی طرح حرفه ای نداره و نمیخوادم بگیره یا اصلا وضع نت مخابرات براش بد ولی ی ی ی:n02:توی محدوده پوشش نسل سوم یا چهارم ایرانسل هست بره طرح های شبانه جدید ایرانسل رو بخره که لامصب از مخابراتم ارزون تره:n20:گیگابایتی 100 تومنه یعنی یه طرحی داده 1 روزه 2 تا 6 صبح 10 گیگ 1000 تومن حالا کافیه سرعت اینترنتش تو منطقتون خوب باشه بزنید بترکونید دانلود رو:n31: به خصوص اون دوستمون که نتش نسل پهارم بود:n17:.کافیه برین توی لیست بسته های روزانش و بستشو پیدا کنید اگه بسته دیگه ای هم داشته باشین مهم نیس این بسته جز بسته ساعات افت مصرفه یعنی شما یه بسته روزانه دارین واس مصرف روزا اینم شبا خودکار فعال میشه خودش میگه 1 روزس ولی چرت میگه 2 روزس:n08::n07:
راستی ی ی ی ی توی نت مخابرات به ازای هر 1 گیگ دانلود حدود 35 مگابایت از حجمتون توی طرح حرفه ای کم میشه الکی میگه 99 درصد تخفیفه:n09:
حذف شد حذف شد
حذف شد .....حذف شد
:n41:خوب پس اگه رمز داره و وای فایم نداره پس یا خودت استفاده کردی یا دزدیدن:n10::n13:نقل قول:
- - - Updated - - -
:n41:خوب پس اگه رمز داره و وای فایم نداره پس یا خودت استفاده کردی یا دزدیدن:n10::n13:نقل قول:
الان چهار یا پنج روزه که رمز مودم رو عوض کردم . توی این مدت شناسه سخت افزاریم ثابت مونده و دیگه تغییر نکرده . ولی قبلا شناسه سخت افزاریم متفاوت بود . فکر کنم کسی رمز رو هک کرده و داشته استفاده میکرده . باید هر 3 یا 4 ماه یکبار رمز مودم رو عوض کرد .
این چه وضعیه به عنوان سرویسی ( حرفه ای) که تا 10 مگ سرعتش هست دارن میفروشن!!!
[IMG]www.speedtest.net/result/4787911062.png[/IMG]
اوه اوه عجب سرعتی !! برق از سرم پرید . یه وقت به مخابرات فشار نیاد همچین سرعت فضایی داده بهت .نقل قول:
البته سرعت منم چند روزه که خوب نیست و خیلی قطعی و افت سرعت دارم .
طرح زرین :
سرور تهران :
سرور آمریکا :
حرفه ای
ولی خیلی هنگه چند بار باید بزنی تا یه سایت باز شه به خصوص سرور خارجی:n35::n41:
حب سایت bing هم انگار رفت اون دنیا!!!!
من که میرم سمت 3g ایرانسل سرعت چند دانلودش رو 2 مگه این مخابرات نهایت چطور بشه 500 کیلو خخ
3g ایرانسل همه جای اصفهان پوشش نداره . بعضی نقاط پوشش داره . فکر کنم یادت رفت جهان سومی هستیم .نقل قول: