داداش من 3 -4 تا از آشوک گذاشته بودم.هیچکدومو نگرفت!!نقل قول:
Printable View
داداش من 3 -4 تا از آشوک گذاشته بودم.هیچکدومو نگرفت!!نقل قول:
اره درست می گید دوباره نگاه کردم دیدم فیلمی که از سایت شوک بود وسطش قطع شدهنقل قول:
ولی دو تا فیلم که از persianuser1 و پی سی دی بوده رو دان کرده
کلا خط من هم مشکل داشت فکر کردم از ورژن جدید IDM هست که دیروز نصب کردم
ولی اتفاق عجیبی که واسه من داشت این بود وقتی داشتم از پرو.ک.سی استفاده می کردم برنامه های مانیتورینگ واسه من سرعت دانلود رو 150 تا 200 می زدن ولی idm سرعت 70-80 نشون میداد
مقدار حجم دانلودی idm و برنامه مانیتورینگ هم یکی نبود؟؟؟؟ اولش فکر کردم کسی اکانتم رو -- کرده ولی چک کردم اینطور نبود. کسی دلیلش رو می دونه؟؟؟
خب چاره چیه؟؟ :(نقل قول:
بسوزیم.:(((نقل قول:
وقتی رئیس میاد میگه 56kb برای دانلود 500 صفحه کافیه باید بریم خودمونو از برج میلاد پرت کنیم.
وقتی از wpn و امثالهم استفاده کنی توی برنامه هایی مثل du meter و غیره،حجم رو دوبرابر میزنه چون یکی حجمی که در اون شبکه خصوصی استفاده میشه محاسبه میشه یکی هم استفاده از اینترنت ولی در اصل هردو یکی هستن.نقل قول:
سلام
دوستان من حدود یه هفته پیش تو همین تاپیک سوال پرسیده بودم یه مقدار تحقیق کردم راجع به ADSL در کرج ، الان بین آسیاتک و مبین نت میخوام یکی رو انتخاب کنم البته بیشتر نظرم روی مبین نت هست میدونم همه شرکت ها یه مشکلاتی دارن چون قبلا تهران بودم و چند تا از شرکتهای ADSL رو استفاده کردم کلا همشون مشکل دارن
فقط یه سوال: برای سرویس بالاتر از 128 چند نفر گفتن چیز خاصی نیاز نداره ؛ یعنی من الان 512 ثبت نام کنم از تو سایتش مشکلی نیست؟
چون تو فروم پرشین تولز هم از چند نفر که دارن مودم و سرویسشون رو میفروشن پرسیدم گفتن مشکلی نداره
ممنون
شما یه 128 بگیر بعد تو سایت به 512 تغییر بده.نقل قول:
دوست عزيز ولي مودم ساخت تايوان هستنقل قول:
کحا نوشته؟ رو جعبه بوده؟نقل قول:
همونطور که نوشتم این جمله به نقل از سایت ایران کد هست که یه کالاهای وارد شده به کشور کد شناسایی میدن
شاید شرکت چینی یه شعبه اونجا دراه! الله علم
دوستان مشکل اینجاست:
'برخی فرمتهای صوتی و تصویری در ایران ف*ی*ل*ت*ر شده است'
کاربران اینترنتی ساکن ایران در شبکههای اجتماعی خبر از فی*لتر شدن برخی قالبهای صوتی و تصویری در ایران میدهند.
توییتها و نوشتههای کاربران اینترنت و مدیران وبسایتها حاکی از این است که برخی از گونههای فایلهای صوتی و تصویری چون MP3، MP4، SWF و FLV در صورتی که روی سِرورهای خارج از ایران میزبانی شده باشند، در بخشهایی از این کشور قابل دسترس نیستند.
بر اساس این گزارشها، اگر وبسایتی داشته باشید که سِرور آن در کشور کانادا قرار گرفته است، حتی اگر سایتتان در ایران فی*لتر نشده باشد، فایل صوتی با فرمت MP3 موجود در آن در بخش هایی از ایران قابل دریافت نیست. این موضوع در صورتی که سایتتان از طراحی Flash استفاده کرده باشد که از فایلهایی با فرمت SWF بهره میبرد، با مشکلات بیشتری مواجه خواهد شد چرا که چنین سایتی به طور کامل دیده نمیشود.
به گفته کارشناسان، در چنین حالتی یکی از نخستین آسیبها متوجه آگهیهای آنلاینی خواهد بود که از قالبهای فلش استفاده میکنند. این دسته از آگهیها معمولاً تصاویری متحرک دارند و برای بینندگان یک وبسایت از جذابیت برخوردارند. به همین علت بسیاری از آگهیها در این قالب ساخته میشوند.
فلش ویدیو چیست؟
Flash Video یک قالب رایج ارائه تصویر است که به وسیله شرکت ادوبی فلش تولید شده است. FLV نام اختصاری Flash Video است. این فرمت ممکن است درون SWF جاسازی شده باشد.
به علاوه بسیاری از پخشکنندهها یا Player های موسیقی و ویدئو در قالب فلش ساخته شدهاند. وبسایتهای زیادی برای نمایش تصاویر و پخش فایلهای صوتی چون آهنگ، کتاب صوتی، رادیوی اینترنتی و پادکست از این پخشکنندهها استفاده میکنند که بر اساس گزارش ها، محدود شدهاند.
به گفته کاربران اینترنتی ساکن ایران، امکان دریافت و ذخیره فایلهایی که قالبهای فلش یا صوتی را دارند هم به همین ترتیب دچار مشکل شده و ممکن نیست؛ مگر آن که در سِرورهای داخل ایران میزبانی شده باشند.
شیوه های تازه محدودیت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تصویر بالا یک پخشکننده آهنگ در قالب فلش در را قبل از فیل*ترین*گ اخیر نشان میدهد و تصویر پایین تصویر همان سایت پس از فیل*ترین*گ است که پلیر مورد نظر ناپدید شده است.
نهادهای متولی فیل*ترین*گ در ایران در ماههای اخیر برای محدودسازی اینترنت دست به اقدام های تازه ای زده اند.
از جمله، چندی پیش سرویس تبلیغاتی Adwords گوگل نیز فیل*تر شد. هنگامی که کاربر روی یکی از آگهیهای گوگل کلیک میکند، مرورگر به یک پیوند میانی و از آنجا به سایت مقصد هدایت خواهد شد. با فیل*تر شدن این پیوند میانی، کلیک روی هر آگهی، کاربر را به جای رفتن به سوی سایت آگهیدهنده، به صفحه فی*لترین*گ هدایت میکند.
به نظر میرسد هدف از ایجاد محدودیت برای فایلهای صوتی و تصویری، جلوگیری از دسترسی به رادیوهای اینترنتی و پادکستهایی باشد که در سایتهای مختلف بارگذاری میشوند. با این روش در تکثیر این گونه فایلها یا عملکرد پخشکننده یا Player آن اخلال ایجاد میشود.
چندی پیش سرویس جیمیل که به شرکت گوگل متعلق است در ایران فی*لتر شد که به گفته مسؤولان به علت اعتراض به حذف نشدن فیلم توهینآمیز به پیامبر اسلام از روی سایت یوت*یوب بود. یوت*یوب از وبسایتهای زیرمجموعه شرکت گوگل است.
شرکت گوگل به بیبیسی فارسی گفته بود که از قطع دسترسی کاربران ایرانی به جیمیل و دیگر سرویسهایش اطلاع دارد؛ اما مشکل از طرف گوگل نیست.
این مشکل پس از چند روز برطرف و جیمیل دوباره در دسترس کاربران قرار گرفت.
البته اینجا بیشتر به فرمت فایل های فلش اشاره کرده ولی من احتمال میدم این محدودیت روی بسیاری از فرمتهای ویدیویی اعمال شده تا فیلم های شلوغی های اخیر تهران به راحتی پخش نشه.کاملا واضحه که بعد از تعطیلی ب*ا*ز*ا*ر تهران فایلهای ویدیویی یا اصلا دانلود نمیشن یا با سرعت بسیار کم و یا خراب دانلود میشن
به خاطره همین از اشوک نگرفته؟؟نقل قول:
من الان ماداگاسکارو از میهن دانلود گذاشتم دان شه.چون رار هست.در ضمن فرمت های flv هم برام پخش نمیشن!!!
احتمالش هست یه دلیلی که شما ذکر کردید باشه
ولی من این دوشب فیلم هایی رو که تونستم دانلود کنم فرمت تصویری داشتند مثل mkv و mp4
در عوض در دانلود فیلم هایی که به حالت زیپ بودن با مشکل مواجه شدم
سلام دوستان من وقتی با س------ا-------ک------س--- وارد اینترنت میشم فایلای فلش رو نشون نمیده.
ایراد از س----ا-----ک----سه یا خودشون کردن لطفا برام توضیح بدید ممنون
اون که خیلی وقته مشکل داره با پورت های دیگه (443) چک کننقل قول:
----------------------------------------------------------------------------------
بچه ها شما با IDM 6.12 Build 20 مشکلی ندارید؟ بنظرم فایل کرکش یکم مشکل داره و idm موقع دانلود هر چند مگ چند لحظه حالت قفل شدگی پیدا می کنه و بعد ادامه میده
بالاخره اینام که بخوان جلوی فرمت های تصویری رو بگیرن به طور 100% نمیتونن این کارو بکنن فقط در حد خرابکاری یه کارایی میکنننقل قول:
منم قبلا با اشوک مشکلی نداشتم ولی بعد همین جریانات چندتا فیلمی که درحال دانلود بودن،گیر کردن و منم با اینکه بالای 50% دان شده بودن مجبور شدم قیدشون رو بزنمنقل قول:
یهویی اینترنتم قاطی کرد، پینگام اکثرا تایم اوت میده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فعلا با این کار کنید.این آدرسش هیتلره ولی لینکای دانش نیست.چن روز دیگه ومپایر میاد.اینترنت قاط بزنه من میرم بازارو بهم میریزم!!!! دی:نقل قول:
آقا اگه ترافیک تموم شه بازم میتونی کانکت شی سر ساعتهای که رایگان هست؟
مطمئن هستی!!!، سایتش واسه من هیلتر نیست :sq_25:نقل قول:
چه جالب اینا کی اومدن :sq_16: :sq_11::sq_6::sq_22:
----------------------------------------------------------------------
اوه اوه اوه چند صفحه عوض کردم فهمید
فی.ل.تر شد:41:
چرا کسی به من کمک نمی کنه من از اول مودم رو ریست کردم و خودم دوباره تنظیم کردم و ویندوز عوض کردم ولی فایده نداشت . نمایندگی هم زنگ زدم گفت مشکل از سیستم منه . حالا موندم چی کار کنم تو رو خدا یکی کمک کنه .:sq_3:نقل قول:
سلام دوستان عزیز،
من چند وقته یه مودم وایمکس جیبی با طرح دوساله گرفتم، مشکلات زیادی داره ولی از دیروز تا حالا به دو مشکل مهم برخورد کردم:
من دو سه روز هست که مودم رو گذاشتم روشن بمونه و خاموشش نکردم، چون هر وقت میومدم وصل بشم یه نیم ساعتی اسیرم میکرد تا وصل بشه! منم گفتم بزارم همینجور وصل بمونه تا چند وقت.
1- چراغ وای فای از رنگ سبز به رنگ آبی عوض شده. دفترچه اش رو خوندم، نوشته عدم نیاز به پسورد چراغ وای فای رو آبی نشون میده. بررسی کردم دیدم آره پسوردش برداشته شده!
2- با یوزر system نمیتونم وارد تنظیمات بشم وفقط با یوزر ادمین میتونم وارد بشم. پسورد هردوشون رو همون روز اول عوض کرده بودم.
حالا سوالم این هست که آیا مودم از نظر نرم افزاری قاطی کرده یا یه نفر این وسط اومده و پسورد رو برداشته و پسورد یوزر system رو عوض کرده؟
اگه حالت دوم هست چطور این کار رو تونسته بکنه با توجه به پسورد 14 رقمی که من گذاشتم؟...
فعلا ریستش نکردم تا ببینم اوضاع چجوریاست.
ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
لطفا مشکل تون رو دقیق توضیح بدید. یعنی چی که نمی تونید سرویس تون رو عوض کنید؟ چه پیغامی میده؟ تا الان چکارهایی انجام دادین
شما می تونید از برنامه های مانیتور کردن IP استفاده کنید و ببینیند کسی بغیر از ip شما یه مودم وصل شده یا نه. ریز حجم مصرفی تون رو هم چک کنید ببینید کم شدنش معقول هست یا بیشتر از انتظار شما ستنقل قول:
اون پسورد 14 رقمی که معمولا بر اساس سیستم WEP هست باز هم زیاد قابل اعتماد نیست و بعضی از برنامه ها و افراد آشنا یه کار می تونن راحت ه.کش کنند
شما اگه از یه سیستم به مودم لاگین کنید بعد همین کارو بخواین با یه سیستم دیگه انجام بدید امکان پذیر نیست تا وقتی که سیستم قبلی رو لاگ اوت کنید. (منظورتون رو از یوزر سیستم هم متوجه نشدم!!!؟منظورتون حساب کاربری تون هست؟)
خدارو شکر یه فایل رار گذاشته بودم.فرمت فیلم هیچی نگرفته!!
Sent from my Galaxy Note using Tapatalk 2
ممنوننقل قول:
ریز حجم مصرفی رو بررسی کردم و ترافیکش در حد انتظار بود. یوزر سیستم هم ظاهرا پسوردش برگشته به حالت دیفالت. با این حساب فکر کنم این مودم زمانی که در طولانی مدت روشن بمونه باگ نرم افزاری داشته باشه و تنظیماتش بپره!
این مودم دارای دو نام برای ورود به قسمت نتظیماتش هست. یکی با نام admin و پسورد پیشفرض admin و دیگری system و پسورد پیشفرض system. اگه با نام system وارد بشوید تنظیمات بیشتری رو در اختیارتون قرار میده.
تعرفم رو عوض کردم یا همون سرویسم رو زنگ زدم خودشون عوض کردن . منظورم این بود که مثلا از 512 بشه 1 مگ .نقل قول:
لطفا مشکل تون رو دقیق توضیح بدید. یعنی چی که نمی تونید سرویس تون رو عوض کنید؟ چه پیغامی میده؟ تا الان چکارهایی انجام دادین
ولی حالا اینترنتم قطعه . همون طور که گفتم همه چی درسته از تنظیمات مودم گرفته تا تنظیمات سیستم عامل فقط چند روز پیش کابل برق مودم اتصالی داشت عوضش کردم دیگه کار نمی کنه می تونه از کابل برق باشه .
E-care میگه یوزر پسورد من غلطه، با IE باز کردم مشکل نشد. E-care قدیمی این مشکل رو نداشت، اما توی سایت جدید تا حالا نتونستم وارد شم.
پشتیبانی هم که گوشی رو برنمیدارن.
کسی این مشکل رو نداره یا نداشته؟؟؟
شما هنوز موفق نشدی؟ خیلی عجیبه. کنترل پنل جدید به مرورگر حساس نیست. مشکل از مرورگر نمیتونه باشه. با کدوم شماره تماس میگیری؟نقل قول:
آقا این قدیمیه که کار نمیکنه توی این جدیده کجا برم بفهمم چقدر از اکانتم باقی مونده... من میرم داخل صفحه مشترکینش میگه اینقدر استفاده کردین ریزه ریز آمار میده ولی هیچ جمع بندیی نداره
من میخوام بدونم چقدر از اکانتم مونده کجا رو باید ببینم؟
نقل قول:
الان سوریس جدیدتون فعال شده؟
مودم چی، پارامترهای سیگنال و کیفیتش خوبه؟
برو به صفحه مشترکین -----> گزارشات---------> کارکرد اینترنتنقل قول:
واسه منم نشون نمیده، مجبورم اکسل کارکردمو دانلود کنم، ریز کارکرد رو جمع بزنم.نقل قول:
اگه یه بار دیس شید بعد کانکت شید نیازی به اینکارا نیست!!!!
خیلی بیشتر از یک بار این کار رو کردم. مشکل از جای دیگه س.
ای بابا!!!نقل قول:
از این آدرس رفتی داداش ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقاً برای چه کاری منظورته؟ اگر برای قط کردن اتصال منظورته، آره.نقل قول:
ای بابا.آخه واسه من درسته!!!شاید دوباره اعتبار کم نمیکنه ؟؟
برای من همه چیز رو نشون میده (حجم مصرفی، باقی مانده و ریز اتصالات)
البته تا ساعت 8
سلام من میخوام این طرح 1مگ بخرم مودم رایگانه چطوری خوبه 1مگش 1مگه ؟
یا برم ایرانسل بخرم