پورت شبکه مثل جای سیم تلفن هست ولی یکم بزرگتر هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونید از مودم های وایرلس نیز استفاده کنید .اگه لپتاپتون وایرلس داشته باشه.
Printable View
پورت شبکه مثل جای سیم تلفن هست ولی یکم بزرگتر هستنقل قول:
میتونید از مودم های وایرلس نیز استفاده کنید .اگه لپتاپتون وایرلس داشته باشه.
لطفا جواب من را هم بدهيد
امكانش هست به جاي اينكه مودم وايرلس بگيرم يك اكسس پوينت بگيرم و كامپيوتر را واير لس كنم بعد با دستگاه واي فاي وصل بشم به كامپيوتر و از اينتر نت استفاده كنم چون نميخوام مودم الانم روي دستم بمونه
مرسی که جواب سوال من رو هم ندادید...
arya جان از پاسخت ممنون اما این هایی که گفتی میدونم اما چطوریشو نمیدونمنقل قول:
من هرکاری میکنم نمیتونم با گوشیم به وایر لس وصل شم با اینکه پسورد رو هم میزنم!!!!
اگه کسی این مودم رو داره لطف کنه مراحل سوالای بالارو بهم بگه.
نه دوست من مودم wimax فرق میکنه باید از سرویس دهندت بگیریش اطلاعات دقیق این مودم رو میتونی از سایتهنقل قول:
sakhtesystem.com بگیری
من چجوری باید پورت هام رو باز کنم ! ؟
یه جا حوندم تو بازی آنلاین اگه lost connection دارید باید port هاتون رو باز کنید
سلام
یه مودم شاتل وایرلس دارم میخوام کانفیگش کنم اما با یوزر و پسورد admin admin وارد نمیشه.
نقل قول:سلام ،نقل قول:
خواهش میکنیم ، قابل شما رو نداشت :46::31:
شما الآن PPPoEتنظیم کردین یا Bridge ؟ چون وایرلس تو حالت Bridgeکار نمیکنه.
یکی بمنم جواب بده چجوری با گوشی به وایرلس وصل شم
مودم را با 5800 پیدا میکنه و کد رو میزنم قبول میکنه اما هیچی باز نمیشه و نمیتونم از اینترنت استفاده کنم
سلام مرسی از توجهتون...:11:نقل قول:
من رو ppoe تنظیم کردم
سلام دوستان. من یه مودم D link 2520u گرفتم. و از طریق یو اس بی به کامپیوتر وصلش کردم. چراغ هاش هم سبزه. هم پاور هم یو اس بی. ولی وصل نمیشه و دایم اخطار 678 میده:41: دوستان اگه از دستتون کمکی بر میاد خواهشا دریغ نکنید.
دروود
چراغ Link شما فعال است؟!
چراغ power و USb اش بازه.
سلام.
کانفیگش کردی ؟ User,Pass دادی ؟
با سلام
یکی کمک کنه من هم مشکل قطعی مکرر دارم . هر چند دقیقه یا بعضی وقت ها چند ساعت یک بار از اینترنت قطع می شم و پینگم request time out می ده . ارتباط با مودم هم چک می کنم اون موقع درسته . حالا مشکل از چیه
با تشکر
این هم وضعیت ای دی اس ال
از شرکت شهراد نت
128 کیلو بایت
مودم ایسوس ای ام 602
اتصال از طریق کابل شبکه
[HTML]
Statistics -- ADSL
Mode: ADSL2+ Line Coding: Trellis On Status: No Defect Link Power State: L0 Downstream Upstream SNR Margin (dB): 34.1 29.2 Attenuation (dB): 24.5 13.5 Output Power (dBm): 12.5 11.4 Attainable Rate (Kbps): 20976 1280 Rate (Kbps): 2044 509 MSGc (number of bytes in overhead channel message): 64 15 B (number of bytes in Mux Data Frame): 14 9 M (number of Mux Data Frames in FEC Data Frame): 1 16 T (Mux Data Frames over sync bytes): 4 5 R (number of check bytes in FEC Data Frame): 16 16 S (ratio of FEC over PMD Data Frame length): 0.2309 9.8462 L (number of bits in PMD Data Frame): 1074 143 D (interleaver depth): 288 8 Delay (msec): 16 19 Super Frames: 129935 129933 Super Frame Errors: 0 3 RS Words: 36382004 552215 RS Correctable Errors: 43 36 RS Uncorrectable Errors: 0 N/A HEC Errors: 0 1038 OCD Errors: 0 0 LCD Errors: 0 0 Total Cells: 10126520 1120935876 Data Cells: 236447 21730177 Bit Errors: 0 49377 Total ES: 6 88 Total SES: 6 86 Total UAS: 36 295629
[/HTML]
پشتیبانی زنگ زدی ؟
منم همچین مشکلی داشتم . بعد گفتن از مخابراته. یکی دو هفته بعد خوب شد.
آره امیر جان هر چی زنگ می زنم می گن مشکل از ما نیست . از طرف شماست. زیر بار نمی رن . قبلا 3 سال از داتک سرویس داشتم اصلا به چنین مشکلی برنخوردم . بعد اومدم این شرکت شهراد الان به مشکل خوردم.نقل قول:
نمی دونم مشکل از کجاست . به نظرت مشکل از مخابراته ؟ یعنی کجای کارشون مشکل داره ؟
با تشکر از شما
من مشکل تو رو داشتم. سرعتم کم بود. گوگل رو Ping میکردم از 10 تا Relpy ، نصفش Request time out بود...نقل قول:
بعد گفتن که پهنای باند کمه ! واسه همین باید تجهیزات مخابرات رو عوض کنن... بعد از 10 15 روز خوب شد.
با سلام خدمت دوستان
ایا با توجه به عکس زیر که میزان نویز روی خط adsl من رو تعیین می کنه نیازی هست که یک کابل مستقیم از ورودی ساختمون به مودم بکشم .
در حال حاظر مودم به پریز تلفن داخل ساختمون وصله. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بهترین مودم بدون وایرلس چی هستش؟ tp-link ؟
با توجه به راهنمایی دوستان،متوجه شدم لپ تاپ پورت شبکه رو داره؛
از طرفی مجهز به وایرلس و بلوتوٍث هم هست ولی گهگاه هنگ می کنه و یهو قطع میشه و با کلی ور رفتن تازه دوباره درست میشه. به خاطر همین مودم غیروایرلس دردسرش برام کمتره و گمونم قیمت مناسبتری هم داشته باشه. این طور نیست؟
سلام.نقل قول:
من تا حالا فقط از وایرلس استفاده کردم واسه لپتاپم . مشکلی هم نبوده.
مودم خوب هم Linksys هست که مال شرکت Cisco هست.
از لحاظ قيمت بله مودمهاي باسيم ارزونتر هستن و بنظر من گول حرفها ويه سري تبليغات كه همه جا رو پر كرده نخور.نقل قول:
tplink يا Dlink يه زماني خوب بودن اما الان ديگه مثل سابق بدرد نميخورن.اگه tplink يا Dlink بخري فوقش 2 سال برات كار ميكنه. متاسفانه اكثر مردم معتقد به اين هستن كه مفت باشه كوفت باشه!!! دنبال ارزوني نباش دوست من !!!
من خودم Pin Avid گرفتم. حداقل چون چيني نيست تا الان خيلي خوب جواب داده.1 بار هم dc نشدم.خيلي هم زود خط رو پيدا ميكنه.قيمتش هم مثل tplink و dlink هستش ولي چون كيفيت قطعاتش خوبه كيفيتش خيلي بالاتر از اونهاست. 22 تومن گرفتم.كانفيگ شدنش هم كه نيمه اتوماتيكه و شما فقط بايد يوزرنيم و پسوردتو بدي و ديگه هيچي نميخاد.حتي لازم نيست به كارت شبكه ت IP بدي خودش همه چي رو ست ميكنه.
خلاصه اينكه هرچي ميگيري بگير ولي سراغ tplink و dlink وip link نري خيلي به نفعته چون همه شون شديدا بي كيفت شدن اخيرا ارزون ميدن كه رو دستشون نمونه.
البته اول برو سراغ asus am 602 كه حدود 35 الي 40 تومن قيمتشه اما اگه برات نميصرفه و ارزونترشو مي خواي همون pinavid واقعا مودمه خوبيه.
کد:www.socco.ir/global/product_detail,productid_5.htm
نقل قول:
لیست خطاهای مودم adsl
۶۹۱دسترسی صورت نمی گیرد زیرا :الف) نام و کلمه ی عبور اشتباه می باشد .ب ) به پایان رسیدن زمان اشتراکج ) به پایان رسیدن ترافیک مصرف یا زمان مجاز استفاده
۶۷۸الف ) روشن نبودن مودمب ) برقرار نبودن لینک مودمج ) به پایان رسیدن ترافیک مصرف یا زمان مجاز استفادهد ) مشکل سیم کشی داخلیه ) هنگ کردن مودم
۷۶۹مقصد مشخصی قابل دستیابی نمی باشد.غیر فعال بودن کارت شبکه یا port USB
فكر كنم شما خطتون مشكل داره. اكانتت رو تازه گرفتي؟ خط شما رانژه شده؟
با سلام خدمت دوستان
ایا با توجه به عکس زیر که میزان نویز روی خط adsl من رو تعیین می کنه نیازی هست که یک کابل مستقیم از ورودی ساختمون به مودم بکشم .
در حال حاظر مودم به پریز تلفن داخل ساختمون وصله.
****سري كه درد نميكنه با دستمال نميبندن****SNR margin اگه بيشتر از 29 باشه يعني اينكه نويز هيچ مشكلي ايجاد نميكنه و براي خط شما 45.5 هستش و اين يعني خط شما اصلا نويز نداره. همينطور LineAttenuation خط شما 31 هستش كه نشون ميده افت سيگنال از مركز مخابراتي تا مودم شما خيلي كمه و ميشه گفت سيگنال بدون افت به مودم شما ميرسه. در كل كيفيت خط شما فوق العاده خوبه و بهتر ازين نميشه.
نقل قول:
ممنونم از راهنماییتون.
ولی منظورم از مشکلات وایرلس، به مساله ای برمیگرده که در این پست:
شرح دادم؛ ولی ظاهرا کسی راه حلش رو نمیدونست.
نه اینکه با مودمهای وایرلس مشکل داشته باشم.
نقل قول:
شما يه سر به نمايندگي لپ تاپت بزن يا يه سر برو به يكي ازين پاساژهاي كامپيوتري خودتو راحت كن. اينجا ممكنه هيچ كس نتونه كمكت كنه يا اينكه طول بكشه.چون خيلي از دوستان حداكثر روزي يه بار به فروم سر ميزنن.
سلامنقل قول:
مودم asus am 602 الان توی پاساژ ایران 28 تومنه با گارانتی پارس ارتباط
قبلا با گارانتی رهنمون هم بود که الان کم پیدا میشه
یه چیز جالب : هفته پیش زنگ زدم شرکت رهنمون , یه خانومی جواب داد و گفت 604 که نداره , حتی حاضر نشد یه نماینده فروش معرفی کنه , بعدش هم گفت یه دونه 602 تو انبار داره , میده 38 !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم رفتم پاساژ ایران یه مدل asus am 604 خریدم 25 تومن !!! با گارانتی پارس ارتباط , ضمنا تقلبی هم نیست !
البته تا 35 هم قیمت گرفتم , اما بگردید پیدا میشه , فقط حواستون باشه هم روی جعبه برچسب ضمانت باشه هم داخلش برگه گارانتی باشه هر دو تاشو هم بگید فروشنده مهر و امضا کنه با تاریخ !
دست آخر اینکه تا اونجایی که من تحقیق کردم مودم خوبیه و اکثر سرویس دهنده ها تاییدش میکنن .
سلام
من مودم Huawei مدل SmartAX MT800 از مخابرات گرفتم. وقتي وصلش ميكنم به كامپيوتر و كليد مربوط به ON/OFF رو ميزنم و مودم رو روشن ميكنم چراغ مربوط به Power ثابت سبز ميشه و روشن ميمونه. اما چراغهاي مربوط به LAN اول سبز ميشن ولي بعد چراغ Link قرمز ميشه و چراغ ACT چند بار چشمك ميزنه و بعد خاموش ميشه.
كسي ميدونه چرا چراغ مربوط به LINK قرمز ميشه ؟ و چرا چراغ ACT اول روشن ميشه و بعد چشمك زدن خاموش ميشه ؟
كابل مربوط به Ethernet رو هم درست پشت كيس وصل كردم. من هنوز سي دي مربوطه رو هم نصب نكردم. يعني ميتونه مشكل از اين باشه كه سي دي رو نصب نكردم ؟
البته اين رو هم بگم كه خط من هنوز رانژه نشده. و همط
سلام من linksys120n دارم و واسه این که دستی به اینترنت کانکت شم encapsulation رو تو حالت bridge only گذاشتم و دیگه به هیچی دست نزدم و اتصالم برقراره کار دیگه ای هم باید بکنم؟؟؟منظورم اینکه میگن باید به کارت شبکم ip بدم؟؟؟
و دوم که مهمتره با گوشیم نمیتونم وایرلس رو پیدا کنم اصلا مودم رو پیدا نمیکنه چی کار کنم؟؟ نه تو حالت bridge only و نه تو حالت pppoe!!!!!!!!
از کجا به این نتیجه رسیدید؟ یعنی به امار خرابی مودمها در سطح جهانی دسترسی دارید؟ لطفا به یک منبع قابل استنادنقل قول:
لینک بدید. متشکرم
سلام...دوستان من مودم dlink dsl 200 دارم...چند ماهی بود استفاده نمیکردم..حالا از مخابرات اینترنت خریدم...حالا نصب کردم کانکشن میسازم بعد میزنم کانکت بشه ارور 691 میده..چند بار مخابرات زنگ زدم میگه درسته یوزر پسورد...اخر سر گفت شاید یوزر پسورد ست شده باید ریست کنی...گفت برو تو صفحه 192.168.1.1. منم هر چی این رو میزنم چیزی نمیاد...خواهشا یکی کمک کنه...موقع نصب هم بگید که lan بزنم یا wan...بعد کانکشن رو خودش موقع نصب ون میسازه اونم میزنم اررور میده..کلافه شدم...کمک کنید..راستی این مودم فقط از طریق usb وصل میشه...
اره فقط از طریق usbنقل قول:
wan رو انتخاب کنید
vpi=0
vci=35
dsl modulation=...ppoe
بعد یوزرو وپس رو وارد کن و تموم
اگه نشد یه جایه کارت ایراد داره یا مشکل شاید از نصب درایو تو ویندوزه
اول باید درایور مودم رو نصب کنینقل قول:
بعدش خط تلفن رو جدا کن سپس وارد 192.168.1.1 بشو
vpi / vci رو باید از همون شرکت بپرسی
---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------
گوشیت قابلیت wifi داره؟؟؟؟نقل قول:
درضمن برای استفاده باید درحالت ppoe قرار بدی
همه این ها رو انجام میدم..راستی باید با کانکشنی که خود مودم میسازه وصل بشم یا نه باید خودم کانکشن بسازم؟؟/خیلی عجله دارمنقل قول:
خب اینکه روتر نیست که به کنسولش از راه ip وصل بشید. فقط نیاز به نصب نرم افزار داره . بعد تنظیمات رو در نرم افزار نصب شده باید انجام بدید. منتها باید گزینه ها رو بگی تا بتونم کمک کنمنقل قول:
خوب از اول میگم تنظیمات رو////1:اولش میپرسه lan یا wan
2:vpi & vci
که این رو 0 35 میزنم...
سه:encapsuation که خودش چند گزینه داره
rfc 2364 pppoatm llc encapsulation
rfc 2364 pppoatm null encapsulation
rfc 2516 pppoeencapsulation
چهار:modulation
این ها رو داره
g.dmt
multimode
g.lite
t1.413
این کل تنظیماتی هست که من دارم...در ضمن وقتی که wan نصب میکنم 1 کانکشن خودش میسازه...
ببین من برای شاتل همین wan mode نصب میکردم که 1 کانکشن لن هم میساخت. vpi vci هم که درست میزنی. چراغ status برای رانژه هم که ثابته؟ و اکانت هم مطمئنی که فعال کرده. همه اون تنظیمات رو امتحان کردی؟
در اين مورد يه جورايي شايد حق با شما باشه ولي برادر خودم و يكي از هم كلاسي هام td8811 داشتن كه از داخلشون صداي جزجز ميومد و مودم درست كار نميكرد.همكلاسيم مودمشو از تبريز گرفته و برادرم از اروميه.نقل قول:
چطور ميشه كه براي هردوتاشون يه مشكل پيش مياد؟ جز اينكه همينطوري هستن.
در ثاني استاد خود من هم يه دونه dlink كه مدلشو نميدونم چيه آورد سر كلاس بازش كرد مداراشو بهمون نشون داد و گفت كه اين مدار كاملا با استفاده از سيستم ماستماليزاسيون!!! درست شده و از تقلبي هم تقلبي تره و خيلي كار كنه شايد 1 سال عمر كنه.
اون مطالبي كه گفتم همه ش از روي تجربه شخصي و مواردي بود كه من خودم ديده بودم و گرنه همچين آماري رو خودتم ميدوني كه منتشر نميشه
اره چراغ ثابته...سرعت خط رو هم میزنه...من چیکار کنم؟؟دیگه اعصابم خورده...زنگ زدم مخابرات میگه به ما ربطی نداره...اینم از پشتیبانینقل قول:
نقل قول:
يه جا ميدن25 تومن يه جا ميدن 38 تومن!!! مشكل همينجاست كه كي قيمتش منصفانه س نسبت به اون جنسي كه ميفروشه. هر ارزوني بي دليل نيست اما اينكه گارانتي داشته باشه وبرچسب ضمانت ميتونه باعث اعتناد بشه.
ممنون به خاطر اطلاع رساني كه كرديد.
---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 02:51 PM ----------
نقل قول:
خب پدرآمرزيده وقتي خطت هنوز رانژه نشده چه انتظاري داري آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟