ببخشيد بد نوشتم.نقل قول:
ولي من ايسر نمي خوام.hp يا sony.قيمتم گفتم بالاي 2 ميليون.
ببخشيد بد نوشتم.نقل قول:
ولي من ايسر نمي خوام.hp يا sony.قيمتم گفتم بالاي 2 ميليون.
نقل قول:
شما هر چقدر هم پول برای گرافیک بدین ، کمتر از 18 ماه بعدش قدیمی میشه و بعد از یک مدت تبدیل به یک سیستم بدرد نخور میشه.
برای بازی برید سراغ کنسول های بازی.
کارت گرافیک 6800 ultru وقتی وارد بازار شد ، بهترین بود و همه حسرت داشتنش رو داشتند اما الان مفت نمی ارزه، قضیه زیاد قدیمی نیست ، مال همین 2 سال اخیر هست.
یا مثلا 7950 یا 8800
اینها همه گرافیک هایی بودند که داشتنش رویا بود اما الان ارزش 100 تومان پول دادن هم ندارند.
نقل قول:
هر دو سیستم در یک حد هستند ولی مدل لنوو کارت گرافیک بروز تری داره ، اما قدرت هردو گرافیک تقریبا در یک سطح است.
این ها هم گرافیک لپتاپ هستند دیگه! منظورتون از این سوال چیه؟ کارت گرافیک دسکتاپ رو که رو لپتاپ نمیشه گذاشت، میشه؟
نقل قول:
فارسی تایپ کنید تا در خدمتون باشیم
به پست های غیر فونت فارسی در کل انجمن پاسخی داده نخواهد شد.
خسته نباشید
سلام خدمت دوستان عزيز به ويژه جناب biostar عزيز كه حضورشون براي افراد تازه واردي مثل من نعمتيه.
ميخوام يه لپتاپ تا حدود 1.6 ميليون بگيرم (ترجيحا وايو)
بين دو گزينه زير موندم
CW1 AGG/B
2.66 GH
3MB CACHE
GEFORCE 9300 512 MB
WIN 7 PRO
1,490 IRAN RAHJOO
FW56 GF/B
2.8 GH
6MB CACHE
ATI 4650 1GB
WIN 7 HOME
1,650 IRAN RAHJOO
من مهندس مكانيك هستم و با برنامه هاي طراحي سه بعدي كار ميكنم
ايا تفاوت دو كارت گرافيك براي اينكار خيلي زياده؟ (يكي از دوستام ميگفت كارت FW خيلي بهتره)
مشكلم با FW اول وزنشه كه زياده ، بعدشم ميترسم براي نصب بعضي از برنامه ها تو ويندوزهفت دچار مشكل بشم و نتونم روش ايكس پي نصب كنم. (اين مشكل چقدر جديه؟؟) اخه CW با خودش سي دي ايكس پي هم داره و ظاهرا درايوراي ايكس پي راحت تر براش پيدا ميشه.
ميشه تو اين موارد راهنماييم كنين؟
ممنونم
سلام خسته نباشید مبخوام یه لپ تاپ بخرم ولی زیاد راجبش نمیدونم واسه همین چنتا سوال دارم
-وقتی میگیم سی پی یوی یک لپ تاپ 2.5COREE2DUO3 هست یعنی چی ؟بعد اینکه این سی پی یو معادل چند گیگ سی پی یوی کامپیوتر دسکتاپ میشه؟؟؟؟ اگه میشه توضیح کاملی راجبش بدید
LED واسه ی مانیتور چیه؟؟؟یا WXG چیه؟ کدوم بهترن؟HDچیه؟
-واقعا لپ تاپ چین از نظر کیفیت مثل زاپن یا آمریکاست؟پس چرا ماله زاپنا آمریکا گرونترند؟
-لپ تاپ اگه مودم نداره چه جوری به نت وصل میشه؟
-جنس براقه بدنه بهتره یا مات یا این موضوع سلیقه ای هستش؟
-تو لپ تاپ وایو را پیشنهاد میکنید یا دل؟
-من بودجم 1.5 هستش و اولویتای من اینان : 1-پر قدرت ترین سی پی یو رم و گرافیک که واقعا با این قیمت نشه بهترشاخریدتو هیچ بازییی کم نیاره 2-ویندوز سون داشته باشه 3-بلوری داشته باشه-کیفیت ال سی دیش عالی باشه و16باشه و خلاصه از هر نظر تو این رنج قیمت تک باشه و نظرمم رو وایو هست بیشتر خودم
-این مدل به نظرتون خوبه؟ گرافیکش چنده؟ با 1.5 انتخاب بهتر از این هست یا همین مدل منطقیه؟FW550F/H
-راجب به پورت HDMI اگه میشه یه توضیحی بدید؟
-این WEB-BT چی هستش؟
-ویندوز سونی که روی لپ تاپ هاست ورزنش چنده و آیا نسخه ی کامله؟؟؟
-به نظرتون تو او لویتام و چیزایی که مد نظرم هستند چیز مهمی را از قلم ننداختم؟؟؟اگه چیزی به ذهنتون میرسه بگید
واقعا مرسی
نقل قول:
سلام دوست عزیز.
تا اونجایی که من میدونم همراه سری CW هیچ ویتدوزی نیست اما مطمئن نیستم.
به راحتی میشه بدون سختی بر روی ویندوز 7 ، ویندوز XP هم نصب کرد و آموزشش داده شده.
مشکلی برای نصب نرم افزار در 7 نخواهید داشت و همه ی نرم افزار ها به راختی نصب خواهند شد و اگر هم باز به صورت معمول نصب نشد باز هم راهش توضیح داده شده
سری FW تنها مشکلش شاید وزنش باشه اما واقا با وجود بلوری و فول اچ دی بودن(کم مزیتی نیست) نسبت به سری CW ترجیح داده میشه.
در کا اگر یک لپتاپ HD intertament می خواهید 100% این مدل رو انتخاب کنید.
اما اگر با وزن مشکل داشتین سری CW بهترین گزینه هست.
البته لازم به ذکر هست که سری CW با کارت گرافیک 230M هست و مدلی که نوشتین کاملا غلط هست.
از سری CW این مدل رو پیشنهاد میکنم:
کارت گرافیک مدل FW قوی تر هست اما کارت گرافیک سری CW هم به اندازه ی کافی قوی هست.
Sony CW-1 NFX/B
2.8 6MB 1066
4GB DDR3
500GB
Geforce GT230M GDDr3
14.1 LED
BR-Rom
windows 7
2.5 kg
USA
1.650Toman
سلام دوستان
کسی می تونه یه مقدار در مورد dell 1520 سری n توضیح بده ، اینکه چه چیزایی باید توی جعبش باشه ، ویندوز اورجینالش ویستاست یا هفت ، برچسبهایی که روی لپ تاب باید باشه و ...
خیلی ممنون می شم
سي پي يو cor 2dou يعني سي پي بو دو هسته اي كه تو همين سايت تاپيكاي مختلفي دربارش هست.نقل قول:
led نسل جديد نمايشگر هست كه جاي lcd رو گرفته و عيبش كيفيت نه جندان خوبش زير نور آفتاب.
بله لپ تاپ هاي چين هم خيلي خوبن.چون چين قيمت كارگر ارزونتره و هزينه حمل تا ايران كمتره واسه اين ارزونتره.
شما يه مودم اكسترنال ميگيرين.يعني به usb لپ تاپتون وصل ميشه و بيرون لپ تاپ ميمونه.قيمتشم حدودا 30-10 تومانه.
جنس براق اثر انگشت روش ميمونه و اينو ميشه يه جورايي عيب دونست.ولي انتخابش سليقه ايه.
شما كه كيفيت ال سي دي براتون مهمه سوني بگيرين.
HDMI نسل جديد رابط هاي تلويزيون هست و كيفيت آن از كابلهاي معمولي خيلي بهتر هست.شما با كابل hdmi ميتونين لپ تاپتونو به تلويزيون وصل كنين.(البته اگر تلويزيون ورودي hdmi داشته باشه)
WEB همون وبكمه(webcam) و bt همون بلوتوثه (bluetooth)
بله ويندوز سون لپ تاپ نسخه ultimate هست و كامله.
اگه میشه جواب بدبن دارم دیونه میشم!!!من CW1NFX/B گرفتم ولی فکر میکنم اشتباه کردم!!!چنتا ایراد داره:))
1)بعضا ازش یه صدا شبیه تیک تیک ساعت میاد!!
2)از روی کیبورد صدای جزززززززززززز میاد هم فکر میکنم از فن میاد هم فکر میکنم از DVDوblue ray چون ار همه جا میاد نمیدونم!!صدای هارد نیستاااااااا!!!!!
3)CPU شدید کار مینه انگار برنامه سنگین دارم اجرا میکنم در حالی که فقط اینترنتم!!!فن خیلی تندکار میکنه!!!!
4)وقتی ریز میشم رو lcd خطوط سفید عمودی هست البته تو عکس دیده نمیشه تو جاهایی که زمینه سیاه هست بشتر معلومه:))
ترو خدا بگین چیکارکنم
مشخصات ASUS K50N و قیمتش رو لطف کنید
حالا من با این مشخصات لب تلب می خوام چی پیشنهاد می کنید
cpu cor i7 720qm
'گرافیک فوق العاده بالا مثلاgts250
وزن حداکثر 3.7
قیمت هم مهم نیست
من تو ایرا فقط msi gt640 پیدا کردم
جاي ديگه هم پرسيديد پاسخ دادمنقل قول:
Dell n Series اصلا ويندوزي نداره كه ، اگر با ويندوز خريديد بدونيد كه فروشنده ريخته
سلام FW550FH مدل خوبیه؟؟؟قیمتش 1370000 ت هستش و مشخصاتش اینه!!
Brand:
SONY
Model:
Sony Vaio FW 550 FH
CPU Type:
CORE2DUO 2,53
CPU Speed(GB):
P 8700
Cashe:
3 MB
FSB:
1066 MHZ
WINDOWSE 7
RAM(MB)
4096 MB
HDD:
320 GB
HDD Speed:
5400
HDD Type:
SATA
Optical Draive:
BLUE RAY-DVD -RW
Display:
16,4 XBWXGA
Video Adapter:
ATI HD 4650
VRAM:
1 GB
Weight:
2,9 KG
W LAN:
802 11 B/G
LAN:
10-100
Modem:
-
Card Reader:
YES-WEBCAM
USB:
3 USB 2.0 HDMI
Made in:
CHINA
2 تا سوالم دارم کش 3 با کش 6 چه قدر فرقشه تو پردازش و تو کارای گرافیکی و بازی؟؟؟؟؟و دیگه اینکه کارت گرافیکش نوعش GDDR3 هستش؟؟؟؟و اینکه من شنیدم تا 2.7 را ساپورت میکنه درسته؟؟ کارت گرافیکی خوبیه؟؟؟؟
ازبین 1 تا 100 به کارت گرافیکش چند میدین؟ و از 1 تا 20 به خود لپ تاپ چند میدین؟؟ضعف این لپ تاپ چیه به جز وزنش؟؟؟
مرسی
با کدوم گارانتی ؟نقل قول:
فرق 3 و 6 میگ کش بیشترین جایی که تفاوت میکنه درسرعت رندر هست ...
توی بازی که من تا حالا مشکلی نداشتم و فکر نمیکنم اونقدر محسوس باشه..
کارت گرافیک هم نوعش DDR2 هست...
بله کارت گرافیک قوی داره و از بابت گرافیک خیالتون کاملا راحت باشه...
نمره گرافیک : 90
نمره لپ تاپ : 17
تنها ضعف فکر کنم هارد 320 باشه ...
وزن هم با در نظر گرفتن صفحه نمایش و مدل های هم رده قابل توجیه هست...
من hp envy مخوام بخرم
تو سایت hp سه مدل زده ولی هر سه یک مشخصات دارند اگه تفاوتهاشو بگین ممنون می شم
اینم اسم 3 مدل
HP ENVY 15-1050NR و HP ENVY 15 beats limited edition series وHP ENVY 15-1055SE Beats Limited Edition
به ترتیب قیمت هر کدام 2000000 و2300000 و 25000000
این هم مدلش
- Be more productive with [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Windows 7 Home Premium§§§ 64-bit
- Feel the power of the 1.6GHz Intel Core i7-720QM [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] with speed and performance optimized for a mobile notebook
- Run apps fast with the 6144MB DDR3 system [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (expandable to 16GB)
- Enjoy full HD1 viewing on the 15.6" (diagonal) LED Ultra Brightview high-def display (1920 x 1080) with bright (310 nit) color gamut (60%)
- Get outstanding 3-D with the discrete ATI Mobility Radeon HD 4830 graphics (1GB dedicated)
- Hear rich sound crystal clear and with deep controlled bass obtained from Beats Audio profile
- Go wireless2 with the Intel [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Link 5100AGN and [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- Protect your data on the 500GB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (if the PC is dropped, the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] automatically locks to guard against damage)
- Work longer with the extended-life battery (up to 7.25 hours)3 این مدل 1050 بود
- اینم مدل 1055
- Be more productive with [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Windows 7 Home Premium§§§ Feel the power and efficiency of the 1.6GHz Intel Core i7-720QM [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] with speed and performance optimized for a mobile notebook Run apps fast with the 6144MB DDR3 system [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (expandable to 16GB) Experience full HD1 viewing on the 15.6" (diagonal) LED Ultra Brightview high-def display (1920 x 1080) with bright (310 nit) color gamut (60%) Get outstanding 3-D with the discrete ATI Mobility Radeon HD 4830 graphics (1GB dedicated) Get rich sound that's crystal clear with deep controlled bass, thanks to the Beats Audio profile Go wireless2 with Intel [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Link 5100AGN and [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Protect your data on the 500GB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (if the PC is dropped, the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] automatically locks to guard against damage) Work longer with the extended-life battery (up to 7.25 hours3
من hp envy مخوام بخرم
تو سایت hp سه مدل زده ولی هر سه یک مشخصات دارند اگه تفاوتهاشو بگین ممنون می شم
اینم اسم 3 مدل
HP ENVY 15-1050NR و HP ENVY 15 beats limited edition series وHP ENVY 15-1055SE Beats Limited Edition
به ترتیب قیمت هر کدام 2000000 و2300000 و 25000000
این هم مدلش
- Be more productive with [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Windows 7 Home Premium§§§ 64-bit
- Feel the power of the 1.6GHz Intel Core i7-720QM [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] with speed and performance optimized for a mobile notebook
- Run apps fast with the 6144MB DDR3 system [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (expandable to 16GB)
- Enjoy full HD1 viewing on the 15.6" (diagonal) LED Ultra Brightview high-def display (1920 x 1080) with bright (310 nit) color gamut (60%)
- Get outstanding 3-D with the discrete ATI Mobility Radeon HD 4830 graphics (1GB dedicated)
- Hear rich sound crystal clear and with deep controlled bass obtained from Beats Audio profile
- Go wireless2 with the Intel [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Link 5100AGN and [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- Protect your data on the 500GB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (if the PC is dropped, the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] automatically locks to guard against damage)
- Work longer with the extended-life battery (up to 7.25 hours)3 این مدل 1050 بود
- اینم مدل 1055
- Be more productive with [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Windows 7 Home Premium§§§ Feel the power and efficiency of the 1.6GHz Intel Core i7-720QM [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] with speed and performance optimized for a mobile notebook Run apps fast with the 6144MB DDR3 system [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (expandable to 16GB) Experience full HD1 viewing on the 15.6" (diagonal) LED Ultra Brightview high-def display (1920 x 1080) with bright (310 nit) color gamut (60%) Get outstanding 3-D with the discrete ATI Mobility Radeon HD 4830 graphics (1GB dedicated) Get rich sound that's crystal clear with deep controlled bass, thanks to the Beats Audio profile Go wireless2 with Intel [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Link 5100AGN and [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Protect your data on the 500GB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (if the PC is dropped, the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] automatically locks to guard against damage) Work longer with the extended-life battery (up to 7.25 hours3
من برای بازی می خوام
مشخصاتی که می خوام
cpu cor i7 720qm
وزن حداکثر 3.7
قیمت هم مهم نیست
اگه همچین مدلی تو ایران است راهنماییم کنید
آقا چند تا چند تا پست میدید...نقل قول:
بهتره توی یه تاپیک بپرسید...
ولی من پیشنهادم dell alienware m17x هست...
واقعا خوف هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم کانفیگ کامل از خود سایت دل :
یه نگاه به اینجا بندازید:کد:http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?c=us&cs=19&l=en&oc=dkcwqt1&s=dhs&ACD=10550055-3724413-ti1268410&AID=3724413
کد:http://computers.toptenreviews.com/gaming-laptops/
نمره FW 550 از 100 ,17 شده؟
تو حملش بپا فقط کمرت از وسط نصف نشهنقل قول:
دوستان ،
لپتاپ دل سری استودیو 1555 Intel® Core™ i7-720QM Quad
بهتره یا
hp dv6t Quad Edition Intel® Core™ i7-720QM Quad
از امریکا سفارش میدم.
مشخصاتش دقیقا مثل همه.
ضمنا گیم اصلا مهم نیست.
اگر میشه سریع راهنمایی کنین خیلی عجله دارم.
دوستان ببخشين تو رنج 800 تا 1 چه ماركي رو پيشنهاد ميديد؟acer dell sony؟؟
قیمتش شده1320000 امروز پرسیدم گارانتی خود مغازه الماسیران که تو اصفهان معروفه---کارت گرافیک همه ی سری های fw .DDR2 هستش؟؟؟؟هاردشا بعدا نمیشه ارتقاش داد؟؟؟؟نقل قول:
Sony VGN-FW590GJB
قیمت این لپ تاپ چنده؟؟از FW550FH خیلی بهتره یا زیاد فرقی نداره؟
نقل قول:
کارت های گرافیکی تمامی مدل های سری FW
یا 1GB GDDR3 هست و یا در برخی مدل های ارزان قیمت تر 512MB GDDR3 هست.
نقل قول:
مدل acer 5738g بسیار خوب و مناسب هست و همچنین مدل های سری G از lenovo
ایسوز G50 خوبه؟
کانفیگی که به من گفتن
2.2
320++
geforce ddr3 فکر کنم 1 یا 512
4رم
اگر مشخصات دقیقا مثل هم هست ، مدل دل رو سفارش بدهنقل قول:
مدل دقیق HP رو ننوشتید اما فکر کنم گرافیک قوی تری داشته باشه و حافظش هم DDR3 باشه.
پس اگر این مظلبی که میگم درست باشه ، مدل HP بهتر میشه.
دوست عزیز این سی پی یو مال Studio 1557 هست نه1555.نقل قول:
آخرش هم کسی به ما جواب نداد.:41:
تا 1.400 کدوم مدل سری FW بهتره؟
منظورم 2.7 کیلو بود
dell alienware m17x وزنی معادل 4.5 است کمر ادم می شکنه تازه تو ایران هم نیست یکی دیگه پیشنهاد بدین لطفا
مشخصات هم که می دونید
cpu cor i7 720qm
مدل FW550نقل قول:
قیمتش هم حدود 1300 تومان.
این مدل هم کانفیگ نسبتا خوبی داره:نقل قول:
FW463J/H
intel core 2 dou . ram 4 Gig. VGa 4650 1Gb . HDD 320. CPU 2.53 cache 3
اگه شما خواهان سونی فقط که هیچ وگرنه یکم پول بیشتر بدی حدود 50 تومن میتونی DV6 2020 HP رو بگیری که طوفانیه!
این ماله HP dv6t Quad Edition series
* • Espresso Black
* • Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit
* • Intel(R) Core(TM) i7-720QM Processor (1.6GHz, 6MB L2 Cache, 1333MHz FSB)
* • FREE Upgrade to 4GB DDR3 System Memory (2 Dimm) from 2GB DDR3 System Memory (2 Dimm)
* • FREE Upgrade to 320GB 7200RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection
* • 1GB Nvidia GeForce GT 230M
* • 15.6" diagonal High Definition LED HP Brightview Widescreen Display (1366x768)
* • LightScribe SuperMulti 8X DVD+/-RW with Double Layer Support
* • Webcam Only
* • Wireless-G Card
* • No TV Tuner w/remote control
* • HP Color Matching Keyboard
* • HP Long Life Notebook Battery
* • No Modem
* • Microsoft(R) Works 9.0
اینم ماله دله
Software & Services
Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English
Black Chainlink
Intel® Core™ i7-720QM Quad Core Processor @ 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache)
Microsoft® Works 9
2 Yr Ltd Hardware Warranty, InHome Service after Remote Diagnosis
McAfee SecurityCenter, 15-Months
15.6” High Definition (720p) LED Display with TrueLife™ and Camera
4GB Shared Dual Channel DDR3 at 1333MHz
320GB SATA Hard Drive (7200RPM)
8X Slot Load CD/DVD Burner (Dual Layer DVD+/-R Drive)
56 Whr Lithium Ion Battery (6 cell)
Dell 1520 Wireless-N Card
Internal Mobile Broadband not included
Dell Wireless 365 Bluetooth Internal (2.1)
High Definition Audio 2.2
Standard Keyboard
My Accessories
Dell Online Backup 2GB for 1 year
Dell Remote Access, free basic service
My Software & Accessories
Also Includes
Studio 15 Laptop
512MB ATI Mobility Radeon HD 4570
1Yr LoJack for Laptops Theft Protection
الان کدامشون بهتره؟ کارت گرافیک و گیم اصلا مهم نیست. از لحاظ فنی میگم که کدامشون مثلا باطریش بهتره یا lcd و...
ممنون میشم سریع جواب بدین
با تشکر
مرسی دوست عزیزنقل قول:
چرا این سری n روش ویندوز نصب نیست ، تفاوتش با بقیه dell 1520 ها چی هست؟
راستش یه نفر بهم گفته اگه برچسب سری n داره باید بفرستی تا تعویض کنند می خوام بدونم همچین چیزی صحت داره یا نه ؟
بازم خیلی ممنون
میگن HP ها زود داغ میکنه منم که تاحدودی واسه گیم میخام. وگرنه DV6-1390 هم خیلی خوبه.نقل قول:
با این پول هیچ لپ تاپی کامل نیست بالاخره یه چیزیش کمه دیگه.
نقل قول:
اگر گیم برات مهم نیست مدل دل رو بخر.
سیستم خوبی داره.
عمر باتری هر دو دستگاه در یک سطح هست و تفاوتی ندارند.
کیفیت صفحه نمایش دل بهتره.
ممنون،
کیفیت سخت افزاری دل چطوره؟ آیا این لپ تاپ تا 4 سال دووم میاره؟ کسی از سری استودیو راضی است؟ معایب 1555 چیه؟
اینطور که بوش میمومد این شرکت افت زیادی داشته الان همین روند رو پیش میره؟