سر چي بحث كنيم !!!؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان فقط بايد صبر كرد وديد ايرانسل چه ميكنه !:46:
سر چي بحث كنيم !!!؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان فقط بايد صبر كرد وديد ايرانسل چه ميكنه !:46:
منتظر نباشید هیچ کاری نمیکنهنقل قول:
الان فقط بايد صبر كرد وديد ايرانسل چه ميكنه !
خواهشمندم اسم اين ايرانسل رو تغيير بدين به(ايران ول)
عضويت رو تبريک ميگم و آرزو ميکنم baned بشينقل قول:
متاسفانه امروز در اصفهان یکی از دکل های ایرانسل جمع شد (در خیابان ولیعصر ) و پوشش طرف های ما افتضاح شده و من وقتی داخل ساختمان میشم آنتن کاملا میره ... مثل اینکه شهرداری خیلی سخت گیر داده به ایرانسل از اینکه بدون اجازه شهرداری در جاهایی که اجازه می خواسته دکل نصب کرده ... این وسط فقط مردم بدبخت هستند که ضرر دعواهای مسخره اینها را می دهند ... حالا با این وضع واقعا نمی دونم اینها می خواهند تکلیف 5 هزار تا سیم کارت را چیکار کنند ....
شهرما خانه ما شهرداري صاحبخانه مانقل قول:
آره طرفهای صمدیه هم قطع شده همچنین میرزا کوچک خان !!
به نظر من تو ایران یا اوپراتور خوب نیست یا نمی ذارن خوب باشه !! که در کل خوب در نمیاد برای مصرف کننده.
احتمالا تهرانی ها شب شیشه ای رو دیدن دیگه. آخر برنامه برنده ی مسابقه ی اس ام اس 0935 بود. مگه میشه با ایرانسل به این شماره ها اس ام اس زد؟ من نمیتونم چرا؟:41:
برای اینکه به شمار هایی مثل 3000و 2000و1000 از ایرانسل اس ام اس بزنید باید از شماره مسیج سنتر مخابرات استفاده کنید. یعنی شماره مسیج سنتر گوشیتون رو به 9891100503+ تغییر بدین، اس ام اس رو بفرستین، بعد دوباره مسیج سنتر رو به 989350001400+ برگردونیدنقل قول:
البته توی بعضی گوشی ها مثل نوکیا سری 60 این امکان وجود داره که چندتا مسیج سنتر داشته باشه و هنگام ارسال اس ام اس کافیه که Options رو بزنید، بعد Sending Options رو انتخاب کنید و بعدش مسیج سنتر مورد نظر رو انتخاب کنید و در آخر مسیج رو بفرستید