يعني درست ميشه من عموم همين مشكل رو داره هنوز ميخواستم در خواست كمك بدم كه ديدم داريد راجع به همين بحث ميكنيد اگه راهي داره بگيد تا ما هم انجام بديمنقل قول:
Printable View
يعني درست ميشه من عموم همين مشكل رو داره هنوز ميخواستم در خواست كمك بدم كه ديدم داريد راجع به همين بحث ميكنيد اگه راهي داره بگيد تا ما هم انجام بديمنقل قول:
برو به تاپيك ايرانسل اونجا جوابتو بهتر مي دن:10:نقل قول:
این سری جدیداش اینطورین. مال منو خیلیای دیگه قبل از هکو بعد از هک مشکلی ندارن!!!نقل قول:
يعني درست ميشه من عموم همين مشكل رو داره هنوز ميخواستم در خواست كمك بدم كه ديدم داريد راجع به همين بحث ميكنيد اگه راهي داره بگيد تا ما هم انجام بديم
در ضمن خودتونو با فونت ریختن خسته نکنید اصلا فونت فارسی که بتونید به وسیله هک بریزید تو گشی نیست همش انگلیسیه
برید دنبال همون فلش.
تائيد ميشهنقل قول:
كاش همه مشكلها با فلش حل ميشد
كافيه يه بار فلش كنين بعدش ديگه كار تمومه گوشي خودتون كه هيچي ميل به فلش گوشيهاي ديگران نيز بوجود مياد
راستي سعيد من الان ميخوام CID را از 51 به 52 ارتقاء بدم و فريمور 52 را بريزم اخه با كدوم نسخه setool اينكارو بايد بكنم ؟
سلامنقل قول:
تائيد ميشه
كاش همه مشكلها با فلش حل ميشد
كافيه يه بار فلش كنين بعدش ديگه كار تمومه گوشي خودتون كه هيچي ميل به فلش گوشيهاي ديگران نيز بوجود مياد
فک نکنم با فلاش درست بشه عزیز
من هم الان امتحان کردم همین طوریه . دیروز هم به خاطر مشکل قبلی فلاش کرده بود
فقط برا اطلاع گفتم که الکی گوشی رو فلاش نکنید
من که 100 بار هم فونت گوشیمو عوض کردم مشکلی پیش نیومد.الانم درست مینویسه.
اين ( operation failed ) ( موقع رفتم به پوشه گيمها و Applications)
چجوری اتفاق می افته گوشی برنامش بهم می ریزه ویروسی میشه (جاوا ن) یا اگه برنامه خاصی روی گوشی بریزی این جوری میشه
حداقل به ما بگید چجوری این اتفاق می افته که ما بدونیم سراغش نریم
چاکر بروبچه های بخش کلوپ k800i هستیم سالار k800i
تا حالا كه كسي نفهميده چجوري اين اتفاق روي ميدهنقل قول:
كسي هم نميدونه چجوري رفع ميشه
تنها راهش هم فعلا فلش هست
حالا فلش کنیم یا تغییر فونت ؟نقل قول:
:41::41:
تغییر فونت ربطی به فارسی و برعکس نوشتن نداره.
گوشیتونو اپدیت کردید؟