من هم یکی از سه مودم وایمکسم شناسش صلب امتیاز شده و گفتن فعلا نمیشه تعویض کنی شاید در آینده طرح تعویضشون رو بزاریم،منم فقط همون دوتا رو تعویض کردم.نقل قول:
فرستاده شده از KIW-L21ِ من با Tapatalk
Printable View
من هم یکی از سه مودم وایمکسم شناسش صلب امتیاز شده و گفتن فعلا نمیشه تعویض کنی شاید در آینده طرح تعویضشون رو بزاریم،منم فقط همون دوتا رو تعویض کردم.نقل قول:
فرستاده شده از KIW-L21ِ من با Tapatalk
نه گوشی شما از 4.5G پشتیبانی نمیکنه. توی گوشی های سامسونگ Note5، از S6 به بالا و سری A2016 و 2017 و چندتا مدل دیگه هست که پشتیبانی میکنهنقل قول:
باید توی مشخصات گوشی نوشته باشه CAT6 یا بالاتر
برتری های TDLTE سرعت یکنواخت تر هست، ممکنه بعضی وقتا پینگ از 4G بهتر باشه و سرعتش هم معمولا بین 20 تا 40 مگابیت هست اما اینکه کدوم سرویس برای شما بهتر باشه بستگی به منطقه شما داره.
سرعت اینترنت 4.5G معمولا بیشتر هست ولی بازم بستگی به منطقه داره. مثلا من روی TDLTE حدود 30 تا 36 مگابیت سرعت میگیرم اما روی 4.5G با گوشی S7 سرعتم بین 40 تا 60 مگابیت هست
ولی اگر بخوام همش از روی گوشی هات اسپات کنم بهرحال برای گوشی خوب نیست ( مخصوصا باتری )
سلام
دوستان منطقه ما پوشش انتنش ضعیفه واسه نت گوشی.این سرویس هم ممکنه ضعیف باشه ؟تو سایتش تو نقشه زده پوشش خارجی ! یعنی چی؟
دوم اینکه مودم هاش چه فرقی دارن با هم ؟ تو کیفیت انتن فرق دارن ؟
و اینکه نامحدودنداره ؟
مرسی
چرت گفتهنقل قول:
من مودم وایمکس رپ بعد از ۲ ۳ سال بدون یک ریالی شارژ عوض کردم
از سایت یلو اقدام کنید
نقشه خیلی قابل اعتماد نیستنقل قول:
پوشش خارجی یعنی مودم فضا باز میخاد
منم تو پوشش خارجی هستم و با مودم واخلی ۲خط انتن دارم
مطمعنا مودم فضا باز چون رو پشت بوم نصب میشه سیگنال بهتری داره
تی دی نامحدود نداره ولی میتونین سیم کارت معمولی بندازین روش
من چند سال بود که از وایمکس استفاده نکرده بودم به راحتی تعویض هم کردم چرت میگن زنگ بزن 600
اگه تو پوشش خارجی هستی اصلا فکرش رو هم نکن من که تو پوشش داخلیم انتن ندارم.نامحدود هم ندارهنقل قول:
سرعت تی دی من 2 ماگابایت یا 16 مگابیتهنقل قول:
سرعت 4 جی گوشیم دو برابر همینه!
دوستان درطرح تعویض مودم وایمکس با td lt سیمکارت tdlt هم رایگان میدن یا فقط مودمو تنهامیدن
منظورم اینه وقتی تعویض میکنی مودمو میارن بازبایدبری دنبال خریدسیمکارت وفعال کردن سیمکارت و....
سیم کارت هم میدن که فعال نیستنقل قول: