با سلام و وقت بخیر. امروز پوشش کمربند میانی از راهنمایی تا دانشگاه پیام نور تکمیل گردید . در خود دانشگاه پیام نور و پایین تر پوششی وجود ندارد. پوشش اخر طالقانی و پارک مشروطه و ترمینال تا حدودی بهبود داده شد. دوستی از خیابان زبر دست وکار پیشه دوباره سوال کرده که باید عرض کنم به محض دریافت تجهیزات تجهیز این خیابان و سایت ارتباطات سیار شروع خواهد شد. دوستی از علامه امینی پرسیده بودند که باید عرض کنم فعلا باید تا اول مهر صبر کنند. دوستانی از اطراف خود شرکت و گلباد پرسیده بودند که باید عرض کنم تجهیز سایت اصلی ایرانسل پایان یافته ودر حال بهره برداری است . کلا سمت گلباد و دانشگاه سراسری پو شش خوبی داریم . پوشش پشت دانشگاه سراسری سمت خوابگاه هم پایان یافت و پوشش کل دانشگاه پایان یافت. پوشش مصلی به سمت طالقانی تا تقاطع 17 شهریور خوب گزارش شد . دوستانی از منطقه هتل مرمر و ولی عصر جنوبی پرسیده بودند که باید عرض کنم سایت هتل مرمر فعلا در حال تجهیز میباشد ولی سایت ولی عصر جنوبی تا حدودی مناسب میباشد . دوستانی از یاغچیان پرسیده بودند باید عرض کنم فعلا پوششی در این منطقه نداریم واگر پوشش ضعیفی مشاهده مبشود مربوط به سایت گلشهر میباشد .چند روز است که سرعت اینترنت پایین اوردیم ولی این امر موقتی خواهد بود . دوستان از صبر ویاری شما متشکرم . حجم عظیم پیامکها ما را شرمنده همشهریان عزیز کرده است . سعی بر ان است که تا اخر شب تک تک پیامکها خوانده شده و تا حد امکان جواب داده خواهد شد. دوستان از مناطق گوناگون تست گرفته وپوشش را گزارش نمایند تا در حد امکان مورد بررسی قرار بدهیم . بنده تا 20 شهریور ماه در خدمت دوستان خواهم بود و بعدا اکیپ مشاوران ایران را به مقصد ترکیه ترک خواهند نمود . سعی گردید تا حد امکان از تمام علم و تجربه ای که در ده سال اندوخته بودیم در اختیار همشهریان عزیز قرار دهیم . نقشه راه و مسایل فنی تدوین گردیده به طوری که هیچ مشکلی انشالله پبش نخواهد امد. بسیار ممنون.