پروويژنt7 كليد نقره اينقل قول:
1.در فريمور بعدي دارد
2.ندارد
3.دارد
4.دارد
5.دارد
6.ثانيه1.5
Printable View
پروويژنt7 كليد نقره اينقل قول:
1.در فريمور بعدي دارد
2.ندارد
3.دارد
4.دارد
5.دارد
6.ثانيه1.5
سلام گيرنده جديد توليد خود شركت تكتا
در دو مدل ساده و HD
TK-650 PVR
TK-110 HD
ادرس:
فقط از قيمت خبري ندارمکد:http://www.takta.com/fn_stb.aspx
سلام
من یه تلویزیون مدل 46c650 سامسونگ گرفتم که تصویره تلویزیون ایران رو خوب پخش نمیکنه
بنظره شما اگر گیرنده دیجیتال بگیرم و باهاش برنامه ها رو ببینم تو کیفیت پخش تصویر فرق آنچنانی داره یا نه؟
اگر داره و تصویر کانالهای تلویزیون ایران رو خوب پخش میکنه چه مارک خوب گیرنده دیجیتال بخرم؟
من هم یه LED 47 گرفتم.
1.یعنی میشه برنامه های مزخرف صدا و سیما را HD نگاه کرد؟
در حال حاضر صدا و سیما برنامهها رو به صورت HD پخش نمیکنه. اما سیستم پخش دیجیتال این قابلیت رو فراهم میکنه که بشه تصاویر HD هم پخش کرد.
سلامنقل قول:
کسی نبود راهنمایی کنه؟
ممنون میشما
سلام دوستان عزیز
من یه stb مارشال خریدم ولی هر کاری میکنم نمیتونم هیچ سیگنالی دریافت کنم و در ضمن بگم که انتنم از این کنترلی های هانی است...واینکه من توی مشهد زندگی میکنم...که همین یکی دو ماهه پیش پخش دیجیتال توی مشهد هم راه افتاده ...
دوستان اگه کمکم کنن ممنون میشم
سلام دوستان
می خواستم از تجربیاتتون استفاده کنم
نظرتون رو درباره ----T Blusens T16 گیرنده دیجیتال بلوسنس تی 16 می خواستم بدونم(مثل سرعت تعویض کانال ها و قدرت دریافت سیگنال و پخش کننده و ... ) ممنون میشم که راهنماییم کنید
مشخصاتشم اینه :
- اتصال مستقیم به پورت HDMI بدون نیاز به کابل HDMI
- دارای خروجی AV
- وضوح تصویر بسیار بالا و پشتیبانی از سیستم (576P,576i,720P,720i,1080i)
- منوی فارسی
- تلتکست فارسی
- دریافت و پخش دیجیتال 14 شبکه تلویزیونی و 10 شبکه رادیویی با کیفیت بسیار عالی
- پورت اتصال انواع فلش مموری و هارد اکسترنال
- پخش فیلم از فلش مموری و هارد اکسترنال FAT و NTFS با فرمت های WMV,MP4,DAT,MPG,MKV,DivX,AVI,VOB,TS,PS,AVCHD
- پخش فرمت های صوتی MP3 , WMA
- پخش فرمت های عکس JPG , BMP , PNG
- قابلیت پخش فیلم های 3 بعدی
- پخش زیرنویس فارسی فیلم با فرمت SRT
- نمایش عکس ، همزمان با پخش موزیک بصورت Slideshow
- ضبط شبکه های تلویزیونی و رادیویی
-دارای ریموت کنترل مادون قرمز
- ضبط یک کانال هنگام مشاهده کانال دیگر
- بازگشت به تصاویر ضبط شده ی یک برنامه ی درحال ضبط ، بطور همزمان (Time Shift)
- تنظیم ساعت برای ضبط اتوماتیک برنامه های مورد علاقه
- ابعاد : 15.3x7.4x2 سانتی متر وزن: 85 گرم
صد در صد رو کیفیت پخش شبکه ها تاثیر داره و تغییر کیفیت محسوسه. سیستم پخش فعلی از 480 به 576 ارتقا پیدا کرده اما هنوز به 720 که اولین درجه hd نرسیدهنقل قول:
---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:28 PM ----------
من مشخصات دستگاه استرانگ مدل 5425 رو چک می کردم قابلیتهای خوبی داشت مثل مشاهده یک شبکه و ضبط شبکه دیگر در همان فرکانس ، تایم شیفت ، برنامه ریزی برای ضبط ، پخش انواع فرمتهای مثل mkv , avi , divx, vob. اما یه سوال کسی می دونه این دستگاه تلتکست فارسی رو ساپرت می کنه یا نه البته خود تلتکست خود به خود مهم نیست می خواهم. بیشتر ساپرت از فونت فارسی برای epg آینده اهمیت داره.
قیمت حدود 72 البته فکر کنم گارانتی رسمی نداشته باشه
گارانتیش چیه و آیا تلتکست فارسی دارهنقل قول: