دوست من بله من روش گرفتم شما هم بگیرید.نقل قول:
Printable View
دوست من بله من روش گرفتم شما هم بگیرید.نقل قول:
بله.نقل قول:
گویا اینه :
Panasonic HDMI 1.4
1.5m
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=49954
بنده یک پلاسمای vt20 پاناسونیک دارم و از نظر عمق تصویر بارها پنل خود را با انواع مدلهای سامسونگ تست کرده ام vt20 عمق خارق العاده ای دارد بالاتر رفتن عمق از این بیشتر برای من متصور نیست چون در بسیاری از موارد تصویر دقیقا در یک سانتیمتری جلوی چشم من شکل میگیرد البته برای بالا بردن عمق سه بعدی تنظیمات وجود دارد به نظر بنده هیچ مدلی از led های سامسونگ به جز مدل d8000 از نظر سه بعدی قابلیت رقابت با vt20 را ندارد در مورد vt30 نمیتوانم نظر بدهم چون هنوز ندیده ام ولی قائدتا باید حداقل مانند vt20 باشد.نقل قول:
d8000 ضعفهایی نسبت به vt20 در سه بعدی دارد از جمله کمی کراس تاک دارد البته نسبت به سری های قبلی بهتر است و در حرکات سریع در حالت سه بعدی از پانا بلوری تر میشود.
برتریهایی هم دارد از جمله تصویر در حالت سه بعدی برایتنس بالاتری نسبت به vt20 دارد و عینک راحت تری هم نسبت به پانا دارد.
نیست. تلفنی که پرسیدم فقط 50" و65"نقل قول:
---------- Post added at 09:02 AM ---------- Previous post was at 09:00 AM ----------
مبارک باشه دوست من:11:نقل قول:
لینک عکسهای 65VT30R همسایمون که گفته بودم
ساخت ژاپن هست
دانگل wireless باهاش نبوده
65 که سهله حتی بزرگترین تی وی دنیا که پلاسمای پاناسونیک 152 اینچ با قیمت 500 هزار دلار هستش هم خیلی از کوچک ترین سینما ها کوچیک تره:5:نقل قول:
به نظر من کلمه رویایی که شما گفتی برازنده ابعاد سالن های Imax هستش که میتونید ابعادشو در مقایسه با سایز بدن انسان ببینید :
در ضمن دوستان برای تصاویر sd که کیفیت خیلی پایینی دارند میتوانند کمی دورتر از تلویزیون بنشیند اگر فاصله مناسب از پنل 42 در تصاویر 3.5m , sd فرض شود فاصله متناظر برای دیدن تصویر با همان کیفیت در پنل 50 میشه 4.15m .
به طور کلی هر چی سایز تی وی بزرگتر باشه بهتره البته خوب کمی هم باید عقب تر بنشینید
پونل جان در مورد کوچیک بودن 42 و 50 موافقم البته به نظر من هیچ اندازه استانداردی نمی شه تعریف کرد و هر چی سایز بزرگتر باشه و کیفیت سورس ها بالاتر بره بهتره . در آینده هم حرکت به همین جهته و با پیشرفت تکنولوزی قیمت ها پایین میاد و پنل های خیلی بزرگتر یواش یواش تو خونه های مردم پر میشننقل قول:
درود
دوستان 65 اینچش چنه؟
راستی --- tv داخلی توی چه مدلی از 65 اینچی هست؟
من اگه بخوام گارانتی نداشته باشه و --- TV داخلی داشته باشه چقد درمیاد؟مدل --- TV توی چه مدلایی هست؟گارانتی دارش چند درمیاد؟
سپاس
این ریویو هم قسمت تست 3D نشان می ده چقدر 3Dیش خوبه:
اینم ریویو led سامسونگ سری 8کد:http://www.digitalversus.com/tv-television/panasonic-viera-tx-p50vt30-p11009/test.html
کد:http://www.digitalversus.com/tv-television/samsung-ue55d8000-p10770/test.html
خدا شانس بده . از چند روز پیش تا حالا با اومدن vt30 حسابی تاپیک فعال شده هر چند ساعت یک بار 1 صفحه اضافه می شه .خیلی از پیغاما جا افتادن از سرعت پیغامای جدید :31:
خواهشا کسایی که این مدل را تهیه کردن چنتا عکس از شبکه های خود ایران (sd) توی زوایای مختلف با نور متوسط قرار بدن . و اگه باز امکان داره خواهشا جوری عکس بگیرید که میز پلاسما هم مشخص باشه تا بهتر فهمید که چه سبک و مدلی بیشتر بهش میاد.
قیمت 65 آخرش مشخص نشد ؟ یکی از بچه ها که گفت 9 تومن (که انگار ژاپنی بود) یکی دیگه هم گفت 6 تومن.کسی نرخ دقیق تری داره که خود نمایندگی داده باشه ؟ احتمال داره که تا ماه آینده از قیمتش کم بشه و به اصطلاح بازار سکه ، حباب قیمت 65 اینچ هم بشکنه ؟