همین کارارو کردم ولی فایده ندارننقل قول:
بزار یه کرک زدم امتحان کنم
ویرایش:
بازم نشد
راستی ORIGIN چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
همین کارارو کردم ولی فایده ندارننقل قول:
بزار یه کرک زدم امتحان کنم
ویرایش:
بازم نشد
راستی ORIGIN چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برعکس تا تیمش طلایی نیست نباس بره تورنومنت . خیلی سخته . زیاد میبازه و حذف میشه . من روشم این بود که تیم برنزی داشتم و وقتی پول کافی داشتم توی بازار دنبال بازیکنهای طلایی و ارزون میگشتم و میخریدمشون و میذاشتمش توی ترکیب طلاییم و ازش استفاده نمیکردم . تا اینکه ترکیبم کامل شد و تیم طلاییم رو داشتم . اگه یه وقت نمیتونستم با ترکیب طلاییم بازی کنم چندتا بازی با تیم معمولیم میکردم تا قراردادهای طلایی بخرم واسه تیم طلاییم .نقل قول:
در واقع شما میتونید یه ترکیب طلایی داشته باشین برای شرکت توی تورنومنتها و چندتا ترکیب دیگه برای بازی های معمولی . اینجوری با مشکل قرارداد هم خیلی مواجه نمیشیم . در واقع فقط یک ترکیبتون ترکیب ultimate هست و برای بازی های دیگه از ترکیب دیگه استفاده کنین .
نقل قول:
الان از بحران تقریبا رد شدم...ولی خوب تورنومت هم میشه بازی کرد
تو قسمت تورنومنت ها ، بخشهای مختلفی داره اون اسونترینش رو برمیدارم و خیلی راحت و سریع همه بازیهارو با اختلاف بالا میبرم و کلی سکه به دست میارم(این الان روش فعلی من هست که به مشکل دیگه نخوردم) بعد که سکه به اندازه کافی جمع کردم میرم بازیکنای طلایی میخرم و تورنومنت های مشکل تر و بهتر رو بازی میکنم!!!
اخه توی 12 فقط یه نوع تورنومنت بود . مثلا من که تیمم برنزی بود میرفتم منو با یه تیم طلایی که چمیستری 100 داشت مینداخت .نقل قول:
سلام دوستان من این چند مشکل رو نمی تونم حل کنم، شما راحل دارین؟
توپ وقتی رو هواست بازیکنای من دنبالش نمی رن. الا با جهتی. با جهتی هم تا بیای بازیکن رو پیدا کنی و بعد تا بیای توپ رو پیدا کنی و بعد بری دنبال تو، توپ افتاده و تموم شده.
وقتی سرعت و پاس رو می گیرم تا بازیکن دنبال حریف بره، یه جورخاصی حرکت می کنه و به پشت بازیکن میره. یعنی وقتی حریف رو دنبال می کنیم، بازیکن ما یجوری پشت توپ و پشت بازیکن رو هدف میگیره که اینجوری بیشتر وقتا نمی تونه توپ رو بگیره. (البته من خودم اینو اینجوری حل کردم که وقتی میبینم بازیکن داره میره پشت حریف، پاس رو ول می کنم و خودم جهتشو عوض می می کنم، ولی همیشه نمیشه این کارو کرد)
تو موقعیت حمله حریف وقتی می خوایی بازیکنی رو فعال کنی، اغلب بازیکن پشتی (بازیکنی که با فاصله پشت حریف هستش) رو فعال میکنه!
و مهمتر میشه یه کاری کرد فیفا تو آغاز بازی همیشه توپ رو بده به تیم من؟ این مورد خیلی اذیتم می کنه. گاها تا ده بار بیرون میام (از بازی میام به محیط منو) و دوباره میرم تا بالاخره توپ رو میده به من.
به نظرتون تو پنالتی چقدر و کی باید جهتی رو بگیرم تا توپ رو به گوشه ها بزنه. یعنی از کجا میشه اینو دقیقا فهمید که چقد جهتی رو بگیرم، توپ به گوشه میره. تو تمرین یه نشون میاره ولی تو پنالتی خود بازی نه!
میشه این موارد رو حل کرد؟
جهت اطلاع دوستان بارسلونا رو بر می دارم و اغلب با رئال مادرید بازی می کنم. هم میبازم هم می برم. تو وورد کلاس.
از اولتیمت لذت میبرین واقعا؟
وقتی کریر با اون cpu اش این قدر مضخرفه خوب طبیعیه که اکثرا از اولتیمیت خوششون میاد . چون یه جور مود کریر انلاینه . مودهای دیگه انلاین هم ثابتن . ult رو اگه زیاد بازی کنی واست قشنگتر میشه .نقل قول:
طبیعت فیفا همینه دوست من .... این چیزهایی که شما مطرح کردی به واقعی شدنه بازی کمک میکنه.نقل قول:
پیشنهاد میکنم بازی رو با درجه سختی پایین تر و با تیم های ضعیف تر شروع کنی تا از بازی لذت ببری.
دوستان سلام..
دو تا سوال:
1. آپدیتی که اومده واسه فیفا چه تأثیراتی تو بازی گذاشته؟ آنلاین و کریر و اینا اصلا نمیزنم. فقط دو نفره با دسته. اگه تغییرات مربوط به آنلاین و کریر و ایناس بگید که دانلود نکنم الکی.
2. این دسته بازی ما بهیچوجه من الوجوه تنظیم نمیشه واسه شیرجه زدن برای پنالتی. اگه میشه یکی یا فایلای کلیداشو + اون برنامه x360 اش رو باهم زیپ کنه آپ کنه واسم. یا عکس بگیره از تنظیماتش...ممنون میشم
موفق باشید و تشکر
می خواستم بدونم در قسمت کریر مود ، چجوری میشه دست مزد یک بازیکن رو بدون تمدید قرارداد افزایش داد.
ممنون :11: