اتفاقاً سوژه ی خوبی برای سر صحبت رو باز کردن هست به بهانه ی انجام وظیفهنقل قول:
:31:
فقط نباید خیلی رک جریان رو بگه وگرنه ممکنه کیفی , لنگه کفشی چیزی بر فرقِ مبارکش فرود بیاد
Printable View
اتفاقاً سوژه ی خوبی برای سر صحبت رو باز کردن هست به بهانه ی انجام وظیفهنقل قول:
:31:
فقط نباید خیلی رک جریان رو بگه وگرنه ممکنه کیفی , لنگه کفشی چیزی بر فرقِ مبارکش فرود بیاد
قانون دست دادن:
برای کسی که بزرگتر از شماست , اون اول باید دست دراز کنه
برای کوچکتر , اول شما
اما هر کسی دست دراز کرد تا دست بده باید دست بدین بهش
البته متدیّنها یه سری قواعد دیگه هم رعایت میکنند خصوصاً خانومها
مثلاً یه مرد غریبه بخواد دست بده با یک خانوم متدین , مسلماً جواب رد میگیره البته با رعایت ادب . حتی اگر متدین هم نباشه ممکنه قبول نکنه .
بهتره مردها هیچوقت دست دراز نکنند برای دست دادن با یک زن غریبه
اگر با عده ی زیادی دست دادین در یک مراسم , اندکی بشینید بدون اینکه چیزی لمس کنین (دهان , بینی چشم , خوراکی , موبایل و غیره)
بعدش برید دستشون رو با صابون بشورید چون معلوم نیست کدوم دست تمیز بوده کدومش تمیز نبوده
اگر مجبور به روبوسی شدید هم همینطور , صورتتون رو بشورید
اما مراقب باشین دچار وسواس نشین .
وسواس میتونه علامتِ بیماری روانی در آینده باشه
کسی که بدون فشردنِ دستتون باهاتون دست میده , ممکنه معنیش این باشه که از شما خوشش نمیاد . البته بعضیها فقط از روی تنبلی حال درست دست دادن ندارند .
کسی که دست راستش سالمه اما میخواد با دست چپ دست بده , شما دست راستتون رو دراز کنین تا مجبور بشه با دست راست دست بده
اگر باز هم مُصر بود که با چپ دست بده , توی چشماش نگاه کنین و خیلی رک بهش بگین با دست راست دست میدن
وقتی دستتون تمیز نیست دست دراز نکنین برای دست دادن
با دست خیس یا مرطوب دست ندین و اگر کسی دست دراز کرد , ازش عذرخواهی کنین و بگین که دستتون خیسه یا کثیفه . بعضیها هم معذرت خواهی میکنند و با مچ دست میدن
با دستکش دست ندین . دستکشتون رو دربیارید
اگر مرد متدینی هستین و یک زن که غریبه هم نیست دست دراز کرد , با پنج انگشت دستش رو کمی بگیرین و بگین "میبخشین". خودش متوجه میشه که کارتون اشتباه نبوده , ناراحت هم نمیشه , دیگه هم دست دراز نمیکنه براتون.
وقتی با بچه ها دست میدین , خیلی کم فشار بدین دستشون رو و خیلی هم و آروم دستتون رو تکون بدین
شکی نیست که بعضیها با همه این چیزها موافق نیستند
یکی از ملتها یه حکمتی دارند که میگه:
کی میتونه همه ی مردم رو راضی کنه
سلام
دوستان به ما هم مشاوره بدید:n26:
چطور روابط عمومیم رو قوی کنم؟
چطور خوب حرف بزنم؟ و اینکه از چه کلماتی در صحبتام استفاده کنم و جمله بندی هام چطور باشه؟؟؟
فن بیان رو چطور میتونم قوی کنم؟
در تائید مطالب شما،نقل قول:
با کسی که شل دست میدهد شل دست بدهید!
تا متوجه بشه یا محکمتر دست بده یا اینکه این خوش نیامدن دو طرفه است!
سلامنقل قول:
یه راهش دیدن فیلم و سریالِ شبکه های داخلی هست
دوست عزیز نگو نگو اقا نگو یادندهنقل قول:
همین شبکه رومردم تاثیر میذاره فیلم هایه مسخره وشبکه هایه پوچ
یک راهش میتونه این باشه که روزی یک ربع از روی روزنامه با صدای بلند و رسا بخوانید و بعد هم مقابل آینه همان چیزی را که خواندید را توضیح بدهیدنقل قول:
تدریس هم تاثیر زیادی داره میتونید به یکی از نزدیکانتان یا به دوستتان درس بدهید و یک مطلب درسی را توضیح بدهید
در ارتباط با دیگران هم میتونید یک ماجرای جالبی که شنیدید یا اون روز اتفاق افتاده را توضیح بدهید
میتونید مطالب جالب روزنامه را بخوانید و بعد بدون نگاه کردن به آن برای اعضای خانوادهتان آنرا تعریف کنید
تا به مرور فن بیانتان و جملهبندیتان بهتر شود
توی اداره (بانک)هستم من
بعضی همکاران ببخشید واقعن غیرانسانی برخورد میکنند
چجور باید برخورد کنم؟
مثلن یه اشتباهی انجام داده میخاد توجیه اشتباهشو بندازه تقصیر من
پول دستگاه خودپرداز مشکل داشته میگه این پول شمارش تو بوده تو باید از جیب بدی
یا میره به رییس میگه اشتباه اولیه از این آقا بوده
یا میرن میگند این با مشتری بد برخورد میکنه
در صورتی کهاصلن این موارد نبوده
به دروغ
میخام بدونم کلن در برخورد با موارد اینچنینی در سر کار چگونه باید رفتار کرد؟
اگر متقابل باشه که میشه کینه و دشمنی
اگرم کوتاه بیایم که میشیم کارمند بده و تو سری خور
منکه خودم بیشتر سکوت و یجور به نوعی نادیده گفتن و انجام میدم و واگذار میکنم به خدا
و سعی میکنم با اون همکار دیگه زیاد خودمونی نشم
ااما میگم واقعن به چه قیمتی؟
از طرفی هم دوست ندارم من رفتارهای اینچنینی و ادامه و ترویج بدم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
بهتره با رئیستان صحبت کنید و بگویید این فرد هر کاری که گند بزنه میاندازه تقصیر من! به نظر شما من چه رفتاری با ایشان داشته باشم؟ چون همه تلاش من اینه که کارم را خوب انجام بدهم اما وقتی میبینم که ایشان به جای تشویق میاد علیه من جو سازی میکنه ناراحت میشم و نمیتوانم با انرژی کارهای ارباب رجوع را انجام بدهم!نقل قول:
(با اینکار هم رئیس را متوجه میکنی که این فرد مشکل داره و حرفهای آیندهاش را بیاثر میکنی و هم به راهنماییاش گوش میدهی و پیش رئیسات عزیز میشوی)
با خودش هم در غیر جمع صحبت کنید و بگویید من فلان کار را که گردنام انداختی انجام دادی انجام ندادم خودت هم خوب میدونی اون بار به احترام سن و سابقهات چیزی نگفتم اما از این به بعد جواب ات را میدهم!
ترجیح میدهم همکارهای خوبی با هم تو این مجموعه باشیم اما این بستگی به تو داره که چطور باشیم!
انفعال بدترین کاریه که شما میتونید کنید چون یاد میگیره که هر روز بیاد به شما گیری بده و عقدههایش را خالی کنه!
اگر بین همکارها هم آدم درست و حسابی سراغ داری ازش راهنمایی بگیر شاید قلق خاصی داشته باشه!
سلامنقل قول:
توی بانکها کلی دوربین و میکرفون هست
به این سادگی نیست که یه نفر بگه من نبودم , من نگفتم , فلانی بود
درضمن جائی که بزرگتر و مسئول داره سعی نکنین با جر و دعوا خودتون مشکل رو حل کنین
وقتی آخر ساعتِ کار دربِ شعبه رو میبندند برای حسابرسی , برید به رئیس شعبه خیلی خونسرد و صدای آروم جریان رو بگین (جلو مشتریها ابدا حرفی نزنید )
اگه باز هم پیش اومد باز هم بگید
اگه احساس کردین که رئیس شعبه هم آدم درستی نیست و درست قضاوت و برخورد نمیکنه , اصلاً نترسید . برید شعبه ی مرکزی و به رئیس حوزه خبر بدین یا زنگ بزنین بهش از بیرون بانک و خونسرد و مختصر و مفید جریان رو بهش بگین . اما بهش امر و نهی نکنین که شما زنگ بزن رئیس شعبه یا شما بیا ببین چی شده و از این حرفها . خودش کارش رو بلده
سعی کنین مدرک جمع کنین مثل فیلم و صدا با موبایل . دوربینهای بانک هم که هست
اما اگر حاکم شدین , مسخره نکنین , لج کسی رو درنیارید که به ضررتونه