به نظر من بهترین تست واسه معارف تست های کنکوره
25تست×8کنکور×5سال= 1000 تست
سوالات معارف تکرار می شه ! مثلا یه سوال از خارج از کشور تجربی میاد داخلی ریاضی! سال بعد می ره انسانی! و همین تعداد تست کافیه!
Printable View
به نظر من بهترین تست واسه معارف تست های کنکوره
25تست×8کنکور×5سال= 1000 تست
سوالات معارف تکرار می شه ! مثلا یه سوال از خارج از کشور تجربی میاد داخلی ریاضی! سال بعد می ره انسانی! و همین تعداد تست کافیه!
دوست عزيز از بقيه هم پرسيدم ميخواستم جواب شما رو بدونم . واسه مثلثات از رو چي بخونم که خيلي خوب توضيح داده باشه ؟نقل قول:
واسه دين زندگي هم چون گفتي گاج ميرم گاج ميگيرم ! ولي اين آبي قلمچي درسنامش چه جوريه ؟ بده مگه
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
باید بیشتر تمرین کنی تا سرعتت زیاد بشه راهه دیگه ای نیستنقل قول:
نقل قول:
انتخاب کتاب بسته به شما داره....
گاج کامل تر هست-قبل از خرید هر کتابی قبل از اون نگاهی به درسنامه ها-پاسخهای تشریحی بیندازید.
کتاب ابی کانون جواب تشریحی نداره پس نمیشه اشکلات رو فهمید و علت پاسخ ها رو...
درسنامه اون نه خیلی خوب هست نه خیلی بد ولی در وقایسه با گاج جالب نیست.
در باره مثلثات هم بنده اطلاعی از رشته ریاضی ندارم-ولی دوستان گاج رو معرفی میکردن.باز هم نگاهی بهش بیندازید شاید براتون مفید باشه
موفق باشید....
---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------
نقل قول:
سلام
کلا انتشارات انرژی اتمی تستهای فرا کنکوری داره توی همه درسهاش
نویسنده دین و زندگی همگانان میگه(یا یکی از اون نفرای برتر که اول کتاب بود:31:) دین و زندگی 70 درصد وقتتون رو صرف مطالعه ی خود کتاب کنید و 30 درصد باقی رو هم سوالات کنکور سالهای قبل رو تمرین کنید به نظر من که کاملا حرف منطقی هست!
یه چیزی خیلی فکر منو مشغول کرده:
کنکور 90 دانشگاه محقق (اردبیل) یه رشته گذاشته بود کاردان فنی عمران روزانه به نظرتون با چه رتبه ای میشد قبول شد چون خیلی عذاب وجدان گرفتم که ای کاش اونو میزدم بعد کاردانی به کارشناسی میخوندم
نقل قول:
سلام
حالا که تصمیم برای شرکت در کنکور 91 را گرفتید گزشتهها را فراموش کنید و با اراده و توکل به خدا برای اینده تلاش کنید
حتما موفق میشوید.
به گزشته فکر کردن شما ار از رشد باز میدارد.
فرضا هم اون رشته را قبول میشدید... برای کارشناسی خب باید 1 سال میخونید پس فرقی نداشتن
موفق باشید
همون دانشگاه محقق رشته کارشناسی مهندسی عمران هم داره ایشالا امسال قبول میشین میاین اردبیل جای خوب و آرومیه برای درس خوندن و دانشگاه محقق هم در زیباترین نقطه شهر کنار دریاچه شورابیل فوق العاده زیباست :20:نقل قول:
سلام
این 2 تا سوال ادبیات که شمردنیه (واج و تکواژ ) کل نکته هاش تو چه کتابی هست؟ تو نت هم هست ؟ من قرابت معنایی رو ذاتی بلدم این 2 تا سوال هم اوکی بشه خیلی خوبه.
یه سوال دیگه راهی هست مجانی بریم آمریکا یا کانادا یا یه کشور اروپایی درس بخونیم؟
یعنی هیچ پولی ندیم خوابگاه بدن . دیگه فوقش پول غذامونو بدیم
کنکور دارن بریم بدیم؟
مرسی
اتریش المان و فرانسه دانشگاه رایگان دارند! ولی در مورد خوابگاه و خوردوخوراک نمی دونمنقل قول:
ولی یادم می یاد که قبل می گفتند المان دانشگاه رایگان داره با خورد و خوراک و خوابگاه! فقط تابستون با خودته!
---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:25 PM ----------
عذابی که در درس نخوندن در نوروز هست در طبقه هفتم جهنم هم نیست
لامصب pes2012 عجب بازیه! 4-5 ساله که فوتبال نکردم! از Call of Duty هم برام جالب تره!
pes رو بذاری تو کاری که بعد از کنکور انجام بدی