تو پست های قبل دوستان نوشته بودن:یه سیو همونجا بکن f5 بهد دوباره بیار{f9}درست میشه اگه نشد از بازی بیا بیرون دوباره از همون جا بیار.نقل قول:
Printable View
تو پست های قبل دوستان نوشته بودن:یه سیو همونجا بکن f5 بهد دوباره بیار{f9}درست میشه اگه نشد از بازی بیا بیرون دوباره از همون جا بیار.نقل قول:
نقل قول:
لینک پچ 1.4 :
نیازی به پچ های قبلی نداره
------------------------------کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6816188&postcount=289
اون کوئست ها تکرار میشن و چیز جدیدی ندارند و بیشتر برای پول در آوردن هستند
آخرش چجوری تموم شد .. ؟؟؟
اگه اون کوئست های اضافی رو قبل از مرحله آخرش تموم میکردی امکان داشت به باگ نخوری
Dark Brotherhood ، Collage of winterhold رو هم برو
خب دوستان من هم پک تکسچر رو نصب کردم.
3 تا اسکرین میذارم از تفاوت بازی قبل از نصب پک و پس از اون که خودم گرفتم. (عکس های اول از سمت راست بدون نصب پک هستند و عکس های دوم پس از نصب)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه این پچ هیچ مشکلیرو برطرف نمیکنه چون Fake هستش :41:نقل قول:
سلام بر دوستان
من یه Mod دانلود کرده بودم برای اینکه helm رو نشون نده.
ولی نمیدونم کجا بریزمش! میترسم اشتباه کنم و بازی به هم بریزه . اگر کسی اطلاعی داره ممنون میشم راهنمایی کنه.
من جایی رسیدم که یه پیرمرده تو یه قصر بالای یه کوه برفی میگه یه انرژی یا همچین چیزی رو shout کن! چیکار باید بکنم؟
چه فایل ها و فولدر هایی داشت ... ؟؟؟نقل قول:
لینک مد رو هم اگه داری بزار
برو تو منوی زیر :نقل قول:
Magic > Shout
و Unrelenting Force رو انتخاب کن
جلوی پیرمرده بایست و Z رو بزن
بعد که جلوتر رفتی باید همین کار رو بکنی و یک جا هم باید یک شات دیگه رو انتخاب کنی
بعضی مواقع هم باید Z رو نگه داری تا شات قوی تر بشه
دمت گرم برادر
خدا نگهت داره
واقعا کار راه اندازی ها:40:
آره منتها اینا میگن اونا رو انجام بدی به formet glory بر میگرده و نمیدونم بلک اسمیث و ... ی خودشون رو میارن و ...نقل قول:
اون کوئست ها تکرار میشن و چیز جدیدی ندارند و بیشتر برای پول در آوردن هستند
آخرش چجوری تموم شد .. ؟؟؟
اگه اون کوئست های اضافی رو قبل از مرحله آخرش تموم میکردی امکان داشت به باگ نخوری
چرت میگن یا واقعا خوب میشه؟
والا برای من به مشکل بر خورد کوئست آخریه thieft guild ام
یه باگ داره اونجا که اون غاره پر آب میشه و باید از بالاش فرار کنید اون دو نفر همراه آدم (یادم نیست اسمشون رو) توی آب میمونن و دیگه نمیشه کوئست رو ادامه داد
من حالا با کنسول moveplayer مشکل رو حل کردم و آورمشون بیرون ولی نمیدونم حالا درست شده یا نه
دیگه گفتن skeleton key رو ببر بزار سر جاش که من فعلا این کوئست رو نگه داشتم چون به کار میاد و هر صندوقی رو راحت میشه باز کرد
البته Lockpick ام هم 100 هست
ولی سیستم لول آپش اصلا جالب نیست ماله oblivion خیلی بهتر بود
کدی برای addperk نداره که بتونیم پرک های اضافی رو اضافه کنیم؟ الان اسکیل 100 زیاد دارم منتها گیر perk point هستم
همه این کوئست ها رو تموم کردم فقط یه چند تایی daedra مونده که اونا هم خورد خورد تموم میکنم ولی باز به نظرم سری oblivion جالب تر از این نسخه بودنقل قول:
البته محدود تر بود
Inentory اش هم خیلی دست و پا گیر هست منوهاش
الان با همون nightgale bow دارم میرم مدتهاست آپگیردش هم کردم 105 تا دمیج داره +25 تا فریز + 12 تا شاک، واقعا توی تیرکمون های بازی تا اینجا چیزی قوی تر از این ندیدم، یه مقدار انرژی زیاد مصرف میکنه ولی هم قوی هست هم جالبه
برای کلوز کامبت هم خودم two handed کار میکنم
کلا برای دوستانی که تازه میخوان شروع کنن پیشنهاد میکنم اول theift guild و بعد dark brotherhood رو کامل انجام بدن بعد برن دنبال کوئست های دیگه چون آیتم ها و آرمور هایی که اینا میدن تا آخر بازی فکر کنم حرف اول رو بزنن
این که هیچ فرقی نکرده ؟!نقل قول:
حالا از نظر خودت اصلا تفاوتی باقبل داشته یا نه ؟ بهتر شده بد تر شده ؟!
ببینم بازی سنگین نشده یا فریمش پایین نیومده ؟ به همون روونی قبل از نصب DLC اجرا میشه ؟
ممنون