یه تجربه کوتاه
زود با بقیه صمیمی نشین، اینطوری فرصت شناخت اونا رو از دست میدین. تو شرایط های مختلف به رفتارشون دقت کنین، همیشه سرنخ های
هست که باطن آدما رو نشون میده.
Printable View
یه تجربه کوتاه
زود با بقیه صمیمی نشین، اینطوری فرصت شناخت اونا رو از دست میدین. تو شرایط های مختلف به رفتارشون دقت کنین، همیشه سرنخ های
هست که باطن آدما رو نشون میده.
دوستان من خواهش میکنم اینقدر از شکست نترسید... چرا که دلیل خیلی از شکست های ما دقیقا همین ترس از شکست است....همه این شکست ها هر چقدر هم که بد باشن یک خوبی بزرگ دارن و اونم اینه که از همشون میشه تجربه کسب کرد...یک ضرب المثل هم هست که میگه آنقدر شکست میخورم تا راه شکست دادن را بیاموزم.
لطفاً حذف شود ...............
هزارتا لایک .... :n16:نقل قول:
......
تجربه : نزارید جلوی نامردا غرورتون شکسته بشه .
واقعا برخی از حرفها همیشه درسته و مکان و زمان عوضشون نمیکنه...
دیرگان رو باید از دوستانشون شناخت...امکان نداره انسانها با کسانی که از نظر اخلاقی و ایدئولوژِ تفاوات دارن رابطشون رو مستحکم کنند...خود من زمانی کسی رو نپسندم هرجوری شده ارتباطم رو باهاش کم میکنم...
دوستان صمیمی من تو خیلی از موارد خصوصیات مشترکی باهام دارن...پس میتونم به راحتی این حرف رو بزنم که دوستام شبیه من هستند...و دیگران میتونند با شناخت اونها به یه شناخت کلی از من برسند
یه نصیحت...از یه جوونمرد...
مرد و نامرد یکیست!....طول می کشه تا بفهمی نامرد کیه.....
بعضی اوقات به خودت میای ...می بینی شدی یه نامرد به تمام عیار..اما حالا که به خودت اومدی....تمام پلای پشت سرت شکستن....رفیقات دورت خط قرمز کشیدن....دو روز دیگه به خودت میای میبینی مادر نداری..... اونوقته که می خوای مرد بشی ولی مادرت نیست که به خواهد مرد بودنتو ببینه.......
هیچ وقت حرفی رو که گفتنش ضرورتی نداره رو به زبون نیارید. چون تا نگفتید کسی کاری نداره بهتون ولی اگه گفتید...
سلام
بعضی وقتا یه هندزفری بذارید گوشتون و به سال ها بعد فکر کنید
سال ها بعد که قراره خیلیا از بینمون برن چون دنیا در نهایت همش جداییه
وقتی هندزفری رو دربیارین هم قدر لحظاتی که درش هستیم رو میدونید و هم آدمایی که هر روز باهاشون هستیم ولی قدرشون رو نمیدونیم
جدا تاثیر داره
هیچ وقت در مورد کسی زود قضاوت نکنید خیلی پیش اومده که گفتم ببینفلانی رو و ........اما خلافش اثبات شده ...دیدم ادم بسیار خوبی هست .
دوستان یه نکته ای رو عرض کنم خدمتتون . همیشه وقتی دختری رو میبینید :
اگه دختر هستید اول شما سلام کنید .
اگر پسر هستید بزارید اول دختر سلام کنه . (خیلی از پسر ها ضایع میشن اگه دختری جواب سلامشون رو نده در اصل پسر کوچک و سبک فرض میشه )
همیشه بلند سلام کنید .