سلام
آقا یه سوال.امکان داره به لیگ پایینتر سقوط کنیم؟
Printable View
سلام
آقا یه سوال.امکان داره به لیگ پایینتر سقوط کنیم؟
اگر منظورتون league point باشه که 100% !نقل قول:
ولی اگر نه که رنکینگ 2 تا قسمته که یه Division هست که متشکل از 5 فسمته.
یه Tier هست که همون silver و gold و این حرفاس.
شما میتونی از یه division بالاتر به division پایین تر سقوط کنی.
ولی نمیتونی tier بیای پایین تر.
البته اگر مدت 1 هفته بازی رنک بازی نکنید مقداری point ازتون کم میشه که اگر point تون حالت عادی 0 باشه و division تون هم V باشه میوفتید tier پایین تر, ولی اگر LP تون 0 باشه و بازی کنید و ببازید بازی رو هیچ اتفاقی نمیوفته.
============================
یکی از تفریحات غیر سالم من هم اینه که اگر یه هیرویی که skin ش رو دارم free بشه اون هیرو رو بر میدارم میرم جلو اونایی که هیرو رو دارن میزنمشون و میخندم خخخخخخ
از نمونه هاش تو این هفته :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگما من اینطوری که این بابا میگه پیش رفتم درسته آیا؟ اطفا .خواهشا. کمک کنید.این نرم افزار استاتیک آی پی را هم نصب کردم که گفته؟اصلا باید آی پی استاتیک باشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n03::n30:
[/QUOTE]نقل قول:
پروتوکل هارو درست بزن tcp و udp بعدش 8 رنج پورت هست که باید فوروارد کنی این الان 5 تاس ip روتر هم که ثابت کردی دیگه اگه نکردی بگو یادت بدم
اگه مطمینی فقط فایل exe (لانچر Launcher) حذف شده ایمیلتو بده تا من یا یکی از دوستان برات بفرستیم ... خیلی کم حجمه سریع کارت راه میوفته اگر فقط اونو حذف کرده باشهنقل قول:
آقا توی صحفه پیک هیرو چطوری می شه لفت داد ؟
بن می شی ؟
تو نرمالم می شه یا فقط ماله رنکه ؟
دوستان وقتی یکی خارج از بازی به منی که توی بازی هستم پیغام میده چطور باید از تو بازی جواب بدم که طرف ببینه؟ چون من هرچی میزنم پیامم براش نمیره و فقط هم تیمی هام تو بازی اون پیغام رو میبینند
اقا این اسکیل اپی که میکنی به چه دردی میخوره مگه world of warcrafte که تاثیر بزاره روی هیرو در ضمن چطوری باید توی all پیام بدیم
؟
بعد از 30 می تونی بری رنک رانز برای خودت باز کنی پویت مستری می ده شبیه تلنت wowنقل قول:
صفحه آخر بازی قبل اون نمی شه داد
شما میتونی تو نرمال leave بدی ولی مجبوری 5 دقیقه صبر کنی.نقل قول:
تو رنک هم میتونی ولی مدت زمانش بیشتره علاوه بر اون point از دست میدید.
اگر بخواید به کسی PM بدید باید این رو تایپ کنید W/ مثلا من میخوام به اقای EXAMPLE قبل از این که بهم PM بده pm بدم.نقل قول:
w example/
ولی اگر یکی بهتون pm بده شما فقط کافیه r/ بزنید و بعد یه space و شروع به تایپ کنید.