بلی درستهنقل قول:
اما چون اینجا تاپیک هارد اکسترنال هست پس من فکر میکنم منظورشون هارد اکسترنال هست .
پس برای ساخت هارد اکسترنال وسترن (آداپتوردار) از هارد اینترنال گرین استفاده شده .
Printable View
بلی درستهنقل قول:
اما چون اینجا تاپیک هارد اکسترنال هست پس من فکر میکنم منظورشون هارد اکسترنال هست .
پس برای ساخت هارد اکسترنال وسترن (آداپتوردار) از هارد اینترنال گرین استفاده شده .
عطا جان برای وسترن المنت از چی استفاده شده ؟نقل قول:
اخه نوشته توی سایت ها 7200 بلو که 2ترا نداره و وسترن گرین هم 7200 نداره
میشه راهنمایی کنی؟
یعد میشه هاردو از باکسش در اورد استاده کرد؟
سلام دوستان. من میخوام یه هارد 2 ترابایت بخرم. از بس بازار راکده و جنس ناموجود، موندم چیکار کنم! من یک هارد اکسترنال میخوام آداپتوری که زیاد بزرگ نباشه و تو کیفای مخصوص خودشون جا بشن. خیلی مقاوم و ضد ضربه باشه. یه خورده خوشکل باشه و USB 3.0 هم داشته باشه برا محکم کاری بد نیست.(مادر بوردم USB 2.0 هست) از همه مهمتر امنیت اطلاعات بسیار بالا + پایداری اطلاعات هست چون این هارد زیاد اطلاعاتش تغییر میکنه حتما خیلی باید امنیت داشته باشه. ترجیحا نرم افزار بک آپ گیری داشته باشه و از برند Western Digital باشه که همه خیلی تعریفش رو میدن ولی میگن مدل Essential خیلی چرته. بودجه هم حول و حوش 160 اینا بهترین چیزی که موجود در بازار هست رو معرفی کنید. مزایا و معایبش رو هم لطف کنید اگر تجربه دارین.
راستی این هاردای با کلاس که دکمه اوتو ریکاور و بک آپ و از این جور چیزا دارن دقیق منظور از ریکاوری اینا چیه. مثلا اگر هارد فرمت شه دکمه ریکاور بزنیم اطلاعاتش بر میگرده؟ ممنون.:8:
با سلام
دوستان من یک هارد اکسترنال 750 تا 1T میخوام , قیمتشم مهم نیست , لطفا بهترین جنس یا اجناس بازار رو معرفی کنید .
2. آیا هارد اکسترنال بی سیم در بازار ایران موجود هست ؟ اگر هست لطفا معرفی کنید , قیمتش چنده ؟ و از کجا میشه تهیه اش کرد ؟ و آیا خرید هارد اکسترنال بی سیم را توصیه میکنید ؟
آیا هارد GoFlex Satellit Mobile Wireless Storage در بازار ایران آمده و موجود است ؟ اگر آمده قیمتش چقدر میباشد و از کجا میتوان تهیه اش کرد ؟!
با تشکر
مهرداد جان سلامنقل قول:
اين هاردهاي اكسترنال وسترن دسكتاپي مطمئناً از نوع گرين هست .
بلي ميشه در آورد و مثل هارد اينترنال استفاده كرد. اما ممكنه در هنگام بازكردن ، باكس صدمه ببينه . پس زماني اينكار رو بكنيد كه هارد مشكل جدي پيدا كرده و به اطلاعاتش نياز اساسي داريد .
ممنون پس يعني ٧٢٠٠نيست؟ :-(نقل قول:
ماي بوك ها بلكن؟
باكس ضربه ميبينه يا هارد؟
تا اونجايي كه حدس ميزنم همه هاردهاي اكسترنال وسترن از نوع گرين هست حتي my book كه 7200 نيست .نقل قول:
منظور من اين بود كه ممكنه باكس به خاطر باز كردن بشكنه ، نه اگر باكس هم بد باز بشه فكر نميكنم براي هارد موردي پيش بياد .
عجبا پس اين المنت ٧٢٠٠نيست؟چطور ميسه تست كرد٧٢٠٠هست يا نه؟نقل قول:
اها ادم يه دونه از اين بگيره بصرفه تره براي pc:-d
امشب ميرم خونه تست كنم ببينم چطوري ميشه فهميد 7200 دور هست يا 5400 دورنقل قول:
اهم، کسی نبود راهنمایی کنه دوستان. من یه خورده عجله دارم.:10:نقل قول: