کنکور رشته ریاضی دقیقا چه روزی برگزار میشه؟
Printable View
کنکور رشته ریاضی دقیقا چه روزی برگزار میشه؟
اره فکر میکردم خوب باشه.دیگه اگه بحث دیگه ای راجع به دانشگاه داشتیم پست خصوصی میزنیم شاید ایراد بگیرن:20:نقل قول:
خوب پس.اینجوری خوبه وقت گیر نیست خیلی:46:
پنج شنبه 9 تیر یک هزار سیصید و نود ساعت 08:00 صیح :31:نقل قول:
نقل قول:
اگه فرض کنیم تعداد شرکت کننده ها دقیقا 1میلیونه یعنی اونایی که در چند رشته شرکت می کنن رو در نظر نگیریم باید بهت بگم 800 هزار نفر از همین الان اوت اند! یعنی میانگین درصدشون زیر 10 درصده
و همون طور که معراجی گفت ظرفیت دانشگاههای دولتی به اندازه کافی کم هست که رقابت همچنان جدی باشه
امیدوارم بچه های اینجا جز اون 800 هزارتایی که میگی نباشن :31:
البته ظرفیتی که از تهران کم شده ، بین دانشگاه های شهرستانی پخش شده و کسی که هدفش قبولی صرفا دولتی باشه بازم شانس به نسبت بهتری نسبت به پارسال داره...ولی خب مهم تر از همه فعلا خوندنه..کسی که بخواد قبول بشه با دو برابر این جامعه آماری هم موفق میشه..:10:
من میخوام ثبت نام کنم.
جایی که کد سوابق تحصیلی رو میخواد به من بده باید اطلاعات رو تایید کنیم.
خب من تازه همین دو سه هفته پیش فامیلیم رو عوض کردم.
اینجا الان همون فامیل قبلیم رو نوشته.چیکار کنم؟
باید برم آموزش پرورش درستش کنم؟..آخه فردا هم مهلت آخره و من میترسم که درست نشه...
نمیشه با همین فامیل قبلی ثبت نام کنم.تو صفحه ی توضیحات شناسنامم نوشته که نام خانوادگیم عوض شده..بعد اگه قبول
شدم موقع ثبت نام توی دانشگاه فامیل رو درستش میکنم...
سلام دوستان من یه سوال داشتم . من رشتهی ریاضیم به جز ریاضی تو بقیه درسام مشکلی ندارم می خاستم حالا که 4 ماه بیشتر تاکنکور نمونده ریاضی رو چطور بخونم تا درصد در حدود 20 به دست بیارم ؟ فقط مباحث آسون رو بخونم یا.........شما راهنماییم کنید
نه مثل اینکه خیلی اماده ای میخوای شاخشو بشکونی ؟:46:نقل قول:
اون برای دوستم بود :31:نقل قول:
خودم رشته تجربی هستم
سلام اگر یکی سطح شیمی متوسط داشته باشه و پشت کنکوری باشه میتونه و تا الان هم شیمی نخونده باشه میتونه تا قبل از عید
فصل 2 و 3 شیمی3 (کامل+تست) را تموم کنه؟
وبعد از عید فصل 1و 2 شیمی پیش دانشگاهی را کامل +تست تموم کنه بخونه؟
با اين حساب هر كي ميتونه براحتي حوزه ي امتحاني رو تغيير بده ديگه.نقل قول:
يعني سهميه اون شهر هم بحساب مياي؟!