تقريباً 30-35 متر ميشه فضامنقل قول:
ميشه بگی چطوری ميشه صدا؟
Printable View
تقريباً 30-35 متر ميشه فضامنقل قول:
ميشه بگی چطوری ميشه صدا؟
.............................
من کلا سبک صدای سینماهای ال جی رو نمی پسندم ولی سلیقه شما مهمه و مهم اینه که شما صداش رو پسندید.نقل قول:
شما از ورودی hdmi هم می تونید برای وصل کردن دستگاه هایی که خروجی hdmi دارن به پلیرتون استفاده کنید.
منظورتون از اینکه می فرمایید رو پلیر یا سیستم صوتی متوجه نشدم.کلا سینمای خانگی که می خواهید نهیه کنید یک پلیر داره و یه پکیج 5.1 بلندگو.
پلیر هم نمی تونید عوض کنید چون این پلیر حکم آمپلی فایر هم برای شما داره.شما می تونید یه پلیر دیگه رو با خروجی hdmi به پلیرتون وصل کنید.
کسی نیست کمک کندنقل قول:
دوستان لطفا کمک کنید
نظرتون هم درمورد این مدل بفرمائید
امپلی یاماها 665
بلتدگو جلو ns-525f
سنتر ns-c225
بلندگو عقب ns-m325
همگی یاماها
باتشکر
از بابت جوابتون ممنونم
فکر کنم منظورم رو متوجه شدین ! چون تو قسمت بعدی جوابم رو کاملا گرفتم
فکر می کردم ممکنه کلا ورودی ها و خروجی های دستگاه مستقل از پلیر باشه مثل اسپیکر کامپیوتر
حالا به نظرتون با این بودجه چه مدلی بگیرم بهتره چون خودمم از ال جی خیری ندیدم تا حالا !
درودنقل قول:
یاماها، پایونیر و اونکیو هر کدوم سبک صدای مخصوص خودشون رو دارن که خوب باید ببینی با کدوم حال می کنی اما قاعدتا یاماها برند دوست داشتنی تری هست مضافا اینکه من صدای این 665 رو شنیدم... انصافا صداش بد نبود اما خوب قیمتش هم حدود 800 هزار تومنه... اما در مورد باندهای یاماها مدلهای NS 777 و مدل پایین تر رو که 555 هست رو من صدای هر دو رو شنیدم... 777 صدای بشدت کریستالی و حجیمی داره باید بشنوی و بپسندی اینجوری نمی شه گفت که 100 درصد خوبه یا نه... اما در مورد کیفیت ساختش می تونم بهت بگم واقعا درخور توجه هست بخصوص بدنه پیانویی که باندها دارن واقعا زیباست فقط باید مراقب کثیف شدن این نوع بدنه باشی چون خیلی زود چربی و گرد و خاک رو روی سطحش نشون می ده... در مورد این باندها چه 777 و چه 555 باید بگم قیمتشون تو ایران کمی عجیب غریبه مدل بالاتر یک میلیون تومن تو استریو و مدل پایین تر 900 هزار تومن هست که این قیمت حداقل دو برابر قیمت جهانی این باندها هستش... اینکه چرا به این قیمت می فروشن باید از فروشنده بپرسی اما اگه با قیمت کنار بیای و سبک صدای یاماها رو بپسندی انتخاب خوبیه... آهان راستی در مورد آمپ نمی خواد نگران قیمتش باشی چون تفاوت چندانی با قیمت جهانیش نداره اگه پسند کردی می تونی با خیال راحت بخری و نگران کلاه رفتن سرت نباشی.
نقل قول:
artam درست میگه . سری 606 کنارش سوپر ووفر داره که به نظر من محل قرار گیری اسپیکر هات باید کنارش تا یک فاصله ای هیچ مانعی نداشته باشه تا تو صدای این سوپر ووفر ها تاثیری منفی نذاره. اگه جات کوچیکه به نظر من همون 426 رو بگیری بهتره . بعدا هم میتونی ساب اضافه کنی .
سلام
نمی دانم چرا افرادی که در این تاپیک صاحب نظر هستند کمی کم لطفی می کنند و جواب دوستان را نمی دهند و بی تفاوت نسبت به پستهای ارسال شده عبور می کنند و صرفا جواب برخی از دوستان را می دهند
در صورت امکان دوستان صاحب نظر و کارشناس در زمینه سینمای خانگی بدون در نظر گرفتن قیمت دستگاه بر اساس کیفیت پخش صدا فرضا از یک تا پانزده یا هر چقدر لازم می بینند اولویتها مارکها را مشخص کنند تا از این طریق افرادی مثل من نیز جواب خودمان را یافت کنیم و بتوانیم تصمیم بگیریم که کدام مارک و چه نوعی از سینما خانگی را خریداری کنیم تا بعد از خرید پشیمان نشویم
با تشکر
انشاا... که این پست بدون جواب نماند
صدای بیست خراب میشه، میشه مثل ضبط های تجاری، من الان بیسم رو میزارم روی منفی 6 و منفی 4 هنگام موزیک گوش دادن.نقل قول:
پهنای دیواری که بلندگوها رو می خوای جلوش قرار بدی چقدر است؟
فاصله دو تا بلندگو از هم حداقل 2-3 متر باید باشه با دیوارهای جانبیش هم احتمالن تو همین حدود باشه، یه نیم متری هم با دیوار پستش فاصله داشته بهتره، من الان 606 دارم ولی اگه این تجربه رو اون موقع داشتم بلندگو بدون سوپر ووفر می گرفتم، یه ساب ووفر تک تو فضاهای کوچک بهتره، چون می تونی به روبروی خودت تنظیمش کنی ولی این سوپر ووفرها صدا رو به جوانب می فرستن، علاوه بر این وزن بلندگوها سوپر ووفر دار خیلی سنگین میشه، که کارو برای جابه جا کردن و تغییر مکان برای گرفتن صدای بهتر و دکور بهتر واقعن سخت میکنه، پکیجش که هم وزن یه خرس مرده اس :27:، دو تا آدم قوی می خواد، ما که سه نفری بردیمش :31:.
البته من که صاحب نظر نیستم، ولی دوست عزیز 15 مدل؟؟؟ تازه یکی باید مدام وقت بگذاره و صفحش رو به روز کنه، احتمالن دوستان وقت اینکار رو ندارند.نقل قول:
شما بودجه ات رو مشخص کن، امکاناتی رو که می خوای بگو دوستان راهنمایی میکنند.