k53 چه فرقی با n53 داره؟
k53 چه فرقی با n53 داره؟
نمیگین دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فرق زیادی نداره فقط سریn یو اس بی 3 داره و در مد فول اپشنn53میتونید رم رو تا 16گیگ ارتقا بدی فرق بعدی هم در گرافیگ
هستش که n53 گرافیکش یکم بلاتره NVIDIA® GeForce® GT 550M with 2GB DDR3 VRAM
و گرافیک k53 NVIDIA® GeForce® GT 540M with 1GB/2GB DDR3 VRAM
به نظر من فقط توی طراحی با هم فرق میکنن در کل اگه بخوای فکر اقتصادی کنی و یکم صرفه جویی k53 انتخاب خوبیه
سلام و ممنون از پاسخ شمانقل قول:
بنظر من که ساب برا لپ تاپ چیز اضافه ای هست چون اگه قرار بر حمل اونه که هرچی متعلقاتش کمتر باشه بهتره و اگه قراره یجا استفاده بشه که میشه به ساب ها و بلندگوهای قویتر با قیمت کمتر وصلش کرد
از نظر ظاهر هم بنظر من که طراحی ان 53 نسبتا شیک تره ولی خوب نظر شما هم کاملا قابل احترامه و امیدوارم همیشه فنش براتون بچرخه :10:
هر کدوم چندین مدل دارن اما کانفیگ حداکثریشون تقریبا عین همه فقط قیافشون با هم فرق داره + اینکه سری کا ارزونترهنقل قول:
سلام. یه سوال دارم چطور میشه بعد اینکه شارژ باطری رو قطع میکنی تو بازیهای افت فریم پیدا میکنه مشکلش رو حل کرد؟ لبتاپم asus x44ly
نقل قول:
سلام
وقتی شارژر رو جدا میکنین برای صرفه جویی در مصرف باطری بطور اتوماتیک قدرت پردازشی پایین میاد (با توجه به تنظیماتی که در power option هست) .
برای حل این مشکل شما باید برنامه power option رو اجرا کنید و گزینه balance یا high رو انتخاب کنید ، البته در اینصورت باطری شما زود خالی خواهد شد .
هر دو رو امتحان کردم اثری نکردنقل قول:
من امروز یه n53sv گرفتم 1490 خیلی گرون شده :41: 1680 هم تو رضا قیمت دادن اما من بالاخره با این قیمت خریدم:8:
دوست عزیز مبارک باشه فنش برات بچرخه لپ تاپ خوبیهنقل قول:
میشه کانفیگ دقیقی که گرفتیو بزاری:11:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
Ci7
4GB Ram
GT 540
640 GB HDD
BRay
Win7
USB3
الماس