94.183.22x.xxx
Printable View
94.183.22x.xxx
سرعت من دیروز 20 تا 21 بود ولی امروز اومده رو 17 18 .... چه حالی میده adsl ... :27:
84.241.41
البت صبح ها با 94 شروع میشه ولی از ساعت 6 به بعد همیشه با 84 شروع میشه نمیدونم رازش در چیه؟
با سلام به دوستان.
من دو روزه که adsl شاتل رو گرفتم ولی چراغ link مودم بعضی وقتها چشمک میزنه. مثلأ 2 ساعت کار میکنه بعد چند بار چشمک میزنه!!!
( مودم : datasheen و مرکز مخابرات: نبوت )
زنگ زدم به پشتیبانی ولی نتیجه نگرفتم. در ضمن همه تلفنها رو قطع کردم و مستقیم به خط زدم. ممنون میشم اگه شما تجربه ای در این زمینه داشته باشین.
سلام به همگي
من هم مشتري art1 شاتل هستم چند وقتي كه سرعتش خيلي كم شده به سختي به 8 ميرسه و پشتيبانيش شاتل با كمال بيشرمي ميگه عرض باندمون در مركز تلفن شما كمه!!!! ولي نميگه چرا بيش از ظرفيتشون اشتراك ميفروشن؟
اشتراكم اين ماه تموم شه عوضش ميكنم.
نقل قول:نقل قول:پس همه 94 هستن و گه گاهی 84 میشننقل قول:
ممنون از همگی خیلی لطف کردید :11:
میگم این آی اس پیتون کیه؟ نکنه شاتل ما رو میگید؟! :31:نقل قول:
مهدی جون دقیقا توضیح بده که چی شد فینگیلیش نوشتی؟ مثل داستان شاتلی شدنت رومانتیک تعریف کن!:31:نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز،چشمک زدن میتونه از رانژه مخابرات باشه، میتونه به خاطر اتصالی یا نویز زیاد روی خطتون باشه، میتونه از خراب بودن اسپلیترتون باشه. شما اونایی که به خودت مربوط میشه رو چک کن، اگر از سالم بودنشون مطمئن شدی،بازم با پشتیبانی تماس بگیر و مشکلت رو بگو.(این سری یه کم جدی تر باهشون صحبت کن!):27:
میگم شانس ندارم ....
حالا که adsl داره درست میشه ....
اون آقا میگه رفتم تهران یادم رفت مودم بگیرم .... اگه asus نگیرم دیگه مجبورم tp link بگیرم .... ولی سعی مو میکنم مجبورش کنم حتما بره تهران .... چون تا یه هفته دیگه رانژه میشه ..... :31:
asus بگیر ببین کی بهت گفتم :5:نقل قول:
اذیت نکن ..... اگه نیاره خو چکار کنم ..... ببین مارکه دیگه ای شبیه به asus سراغ ندارید ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]