خب شما اگه میتونی با یه مودم دیگه امتحان کن اگه دیدی همینجوریه یه سر برو شرکت سرویس دهندهنقل قول:
Printable View
خب شما اگه میتونی با یه مودم دیگه امتحان کن اگه دیدی همینجوریه یه سر برو شرکت سرویس دهندهنقل قول:
سلام به دوست عزیز ، r4pbr4p عزیزنقل قول:
در مورد اون شکل ظاهری هم بله حق با شماست ، شکل ظاهری واقع زیباتری نسبت به بقیه برنده و مودم ها در
ایران داره ...
باز هم دستتون درد نکنه که تجربه خودتون رو با دیگر دوستان شیر کردید بی نهایت ممنونم از توجهتون :)
فقط یه سوال :
در مورد کارکردش ایا قطعی و Disconnect شدن
و هنگ کردن هم داره ؟ تا حالا دیدید که هنگ کنه و دیسکانکت بشه ؟!
سلام دوستان ...
من بلاخره با هزار زحمت یک مودم از یکی از بچه ها گرفتم ... البته مودم بی مصرفه ولی سالمیه ...
من اصلا در مورد این مورد هیچی متوجه نمی شم. لطفا مرا در نصب مودم راهنمایی بفرمایید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم:
fiberhome !!!
AN1020-01T
پشت مودم : 1 جای پورت Ethernet و Line داره و دوستم با این وصل می شد ! می شه راهنمایی کنید برای اینترنت کامپیوتر و وصل کردن به اون باید چه کار کرد؟
دوستان یعنی هیچکس کار با این مودم را بلد نیست؟
نظرتون در مورد مودمهای SMC و Porsche چیه؟
اصلا مودمهای خوبی هستن؟
سلام .
آقا من از 2 خط تلفن استفاد ه می کنم . یکی برای کارم و دیگری برای خانه .
حالا من با خرید مودم و ADSl باید چه چیز دیگری را برای جلوگیری از اختلال در خط تلفن و .... استفاده کنم .
ممنونم.
اختلال در خط تلفن یعنی چی ؟! اگر منظورت اشغال شدن خط هست این رو بدون که اصلا اشغالی نداره ! اگر منظورت خش خش کردن خط و از این حرف هاست بدون که adsl اینا رو هم نداره ...نقل قول:
اگر دوتا خط دارید اون خطی که adsl نداره که هیچ اما خطی که رانژه شده(adsl بهش وصله و شمارش رو به ISPتون دادین) احتمالا با تلفنهای قدیمی دچار مشکل میشه (مثل مال خودم که Signo 2 -Telekom هست و وقتی گوشی رو برمیداشتم نویز داشت و وقتی میذاشتم اینترنت قطع و وصل میشد) که با گذاشتن یه Splitter حل میشه.قیمتش هم حدود 3-4 هزار تومن هست.نقل قول:
کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟ قراره adsl بگیرم هنوز مودم نگرفتم توی بازار هم فعلا اینا هست لطفا راهنمایی کنید
در صورتی که مخابرات و شرکت ارائه دهنده مشکله خواصی نداشته باشن مودم به هیچ مشکل خاصی از جمله قطعی های مکرر یا به هم خوردن تنظیمات بر نمیخورهنقل قول:
در مورد کارکردش ایا قطعی و disconnect شدن
و هنگ کردن هم داره ؟ تا حالا دیدید که هنگ کنه و دیسکانکت بشه ؟!
این مودم هم یه زمانی بازار ایران رو از خودش اشباع کرده بود و بیشتر سرویس دهنده ها از این مودم استفاده میکنن که مودم نسبتآ خوبیهنقل قول:
مودم:
Fiberhome !!!
An1020-01t
پشت مودم : 1 جای پورت ethernet و line داره و دوستم با این وصل می شد ! می شه راهنمایی کنید برای اینترنت کامپیوتر و وصل کردن به اون باید چه کار کرد؟
تنها نقصش که اگه بشه روش اسم نقص گذاشت تک پورت بودنشه
شما باید رو سیستمت کارت شبکه داشته باشی... مودمت رو ببر همون شرکت واست تنظیمش کنن و همین
موفق باشی