همان ماستنگ 1966 را بگیر و بیا...!
هیچ چیزی هم نشد لااقل یه مسافرت رفتی و ماستنگ به این با ارزشی را از نزدیک دیدی...تا میتونی ازش عکس بگیر...
البته در مورد اون ریویرا هم همینطور..هر سوالی داشتی همه ما اینجا آماده هستیم..
همان ماستنگ 1966 را بگیر و بیا...!
هیچ چیزی هم نشد لااقل یه مسافرت رفتی و ماستنگ به این با ارزشی را از نزدیک دیدی...تا میتونی ازش عکس بگیر...
البته در مورد اون ریویرا هم همینطور..هر سوالی داشتی همه ما اینجا آماده هستیم..
سلام ما رو هم برسون بهش
آره یادمه .
راستی توی تی تی هستی دیگه رضا
علی هالفکلاچ رو ببین اون 1.5 سال دنبال ماشینش گشت کل ایرانم گشت تا از اصفهان اون فرمولا 454 رو گیر آورد .ریوریا رو هم برو ببین اونم حیف هستش شاید جور در اومد یکی هم رفت دنبال اون .
من که به خاطر بعضی مسایل فعلا نمیتونم دنبال ماشل یا کلا امریکایی برم باید یه ماشین دم دستی بخرم بعدا اجازه واسه بقیه موارد صادر بشه .
سلام
بچه ها خداييش 15 دقيقه ميشه كه از تهران اومدم البته با دست پر!!!!!!!!!!!!!!!!!
بازديد ماستنگ 66 640 اسبي!!!!:18::18::18::18::18:
اول از همه بريم سر وقت مستانگ 66 آقا خسروي عزيز
موتورش 351 ويندسور بوده كه نميدونم استوكيا.... زده حجمش رسيده به 403 اينچ!!!!! چيزي حدود 6600 سي سي 7 سال پيش كه جمش كرده باهاش 8 ميليون رفته!!!! بچه ها با اون لوازمي كه استفاده كرده(ادلبروك) توان محاسبه شده موتور برابر با 646 اسب بخار هست كه خودش گفت زير لاستيك چيزي حدود 550 اسب قدرت داره!!!!:34::34::34: بچه ها رفتيم زير زميني كه ماشين رو ببينيم و روشن كنه حال كنيم كه..... شد اين!!!بچه ها وقتي استارت زد تمام دلم به لرزه در اومد صدايي فوق العادع فوق العاده وحشتناك داشت!!!!يعني اگه كسي قصد كل كل باهاش رو داشت با شنيدن صدا .....
اين عكساش....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا از نزديك نبينيد به عظمت اين ماشين پي نميبريد....
اينم يه كليپ كوچولو كه بهش گفتم آقا خسر استارت بزن و اونم كم كاري نكرد و......(غرش موتور رو داشته باشيد لحظه استارت دزدگيرها به صدا در اومد!!!!:34::34::34::34::34:)
ببخشيد كه زياد خوب فيلم نگرفتم آخه خيلي حالم بد شده بود!!!!
کد:http://www.speedyshare.com/files/23171942/MOV00184.3GP
ادامه دارد.....
وين:2v87y4n116586
حالا بريم سر وقت ترنزم 74 بچه ها وين كدش زده موتور 455 :26:
رفتيم سر وقت ماشين و كلي عكس+وين نامبروجريانات سند و.... گرفتم...
اول كه علت اينكه ماشين تو مركز اسقاط ماشين هست(ساست هستش!!!)برا اينكه كسي نره سر وقتش اونو با رفيق بازي گذاشتن اونجا
تمام سند و كارت موجوده و خودم با چشم خودم ديدم
ماشين بدنه فوق العاده سالمي داره!!! شاسي ها هيچ ضربه نخوردن(خوشبختانه) الان فقط سيلندر روشه و بقيه لوازم موتور باز شده هستن و توي خونه (الان سر سيلنر 400 روشه)آخه همونطور كه گفتم يه موتور 350 اضافه هم روشه) موتور ها هر جفت باز هستن و هر كدوم يك دست رينگ ميخواد
گلگيرهاي جلو هر دو تا آسيب ديدنو فك كنم بايد عوض بشن!! و 2 تا هواكش هاش رو هم نيست!!!!
فقط يه مشكل هست كه گفت 5.500 و تخفيف هم ميدم!!! مثل اينكه3.500 را من اشتباه شنيده بودم
اما و اما
يه سري لوازم داره كه فك كنم اگه آدم 4 يا3.5 بگيره ارزش داشته باشه(به غير از اونايي كه رو ماشين هستن)
1-يه دست صندلي كامل
2-يه دستفلاپهاي داخل ماشين
3-دو تا در بغل
4-يه دونه گلگير جلو
5-2 تا شيشه عقب
6-يه موتور 350
7-سپر عقب
8-اگه اينم بده كه فك نكنم خيلي خوب ميشه!!!! اون كاپوت سبزه (فرمولا)1 تومن پول همونه كه گفت برا دوستمه قرض گرفتم كه بعد ميخوام بدمش بهش و كاپوت خودش تو خونه هست كاپوت خودش 250 تومن پولشه اما اين سبزه....
اينم عكسها
چه جالب!من فکر کردم تازه امروز میرسی و تازه فردا شروع به گشت و گذار میکنی..پس حتما در مورد پونتیاک و ریویرا هم خبر خوب داری..
سلام
در مورد ريويرا كه رفتيم و نگذشات بريم تو نگهبانش اونجا بود!!!! به خاطر اينكه خيلي فشرده كار هامونو انجام دادم نميتونستم منتظر اون بشم
من ديشب ساعت 12 حركت كرديم تهران و 7 صبح رسيديم و سريع همه كار ها رو انجام دادم و امشب 11.15 خونه بودم!!!
با تشكر
ای کاش چندتا عکس هم از دماغه پونتیاک میگرفتی...
حیف شد اون ریویرا نشد ببینی..اگر یه جوری دوستت از اون خبر بگیره خیلی خوبه...وضعیت سند..فروشی بودن و قیمت و اینکه اصلا صاحبش کیه؟؟..
وااااا ااااااااى،اين ماستانگ چى بود.صدبار مردمو زنده شدم.رضا چند ميگفت اينو.اگه پول داشتم همين امروز کارو تموم ميکردم.ماشينش حاله،ميشينه به دل ادم لاکردار.رنگشم که... .کاشکى جاى پرايد ماستانگ قسطى ميدادن.فکرشو بکنين.دمت گرم که نصف شبى حالمونو جا آوردى.من ماستانگ ميخوام
سلام
نظراتون رو در رابطه با اون پونتياك بگيد
قيميت و....
احسان جان به هيچ عنوان نميفروشش الان خيلي خسته ام فردا كليپ هاي مسابقه درگ رو كه داده ميذارم بعد كامل مو بر تنت سيخ ميشه
اين برا آقاي قاسمي هستش تازه يه شلبي جي تي 500 67 فستبك هم داره جمع ميكنه كه هنوز تموم نشده اون خيلي از اين شاخ تره!!!!!
ای ول عمو خسرو منم باید ببری یه بار پیشش این موتور رو واسه درگ پارسال یه بارم همون موقع ها ئاسش لوازم آورد کلی هم خرج کرد ولی متاسفانه انگار گیربکسش ایراد داد و نتونست مقامی بیاره .
یه چیز دیگه در مورد همین پونتیاک اینم ترانس آ ام هستش رضا و اون کاپوت فرمولا رو هم باهاش بخر من برات یه کاری میکنم بفروشی یعنی ببین رضا اگه خواستی بخری هر چی داره ازش بگیر فلپ و موتور رو کاپوت و چراغ و هر چی ببین داره بگیر .