یه جوریه :دینقل قول:
آقا مگه داشبوردش چشه؟
دنده رو که فک کنم یخورده که کار کنی نرم میشه
مثه قبلیا باحال نیست! کدر شده
راستی من هر کار میکتم این دنده 2 چرا مرده میشه؟ :دی
Printable View
یه جوریه :دینقل قول:
آقا مگه داشبوردش چشه؟
دنده رو که فک کنم یخورده که کار کنی نرم میشه
مثه قبلیا باحال نیست! کدر شده
راستی من هر کار میکتم این دنده 2 چرا مرده میشه؟ :دی
يه واكس داشبورد خوب بگير بهش بزن سر حال مياد:31:نقل قول:
یا اینکه برید ست دکوراتیو بگیرید 80 تومن فرانسوی در طرح و مدل های مختلف :31:نقل قول:
سلام ماشین منم اومد به سلامتی :31:
اول بگم که واقعا کیفیت داشبورد در حد افتضاح تازه یه چی اونور تره :31:
دنده هاش سفته یعنی موقع عوض کردن صدا میده
کلاچش شدیدا نرمه با یه اشاره میره پایین
یه صدایی از تو موتور میاد مثه این میمونه که انگار یه چی گیر کرده باشه تو پره :13:
یه تیپ 5 دیگه هم بود که اونم همین صدا رو میداد
تا حدودی بیخیال شدم ولی در اسرع وقت میبرمش پیش مکانیک
شتابش هم خوبه ولی راضی کننده برای من نیست
دنده 2 به 3 فک کنم تو گازش تاخیر داشته باشه یخورده کار کنم باهاش ببینم چه میشه
خدا رو شکر فعلا خوبه ولی باید ببینیم بعدا چه اتفاقتی رخ میده :20:
---------- Post added at 01:42 PM ---------- Previous post was at 01:39 PM ----------
دور موتوری که من دارم دنده عوض میکنم و مرده نمیشه 3000 تا 4500 هستش :31:نقل قول:
استادید به نظرتون خوبه تو این دنده عوض کردن با احتساب اینکه ماشین صفره؟
برای دشبورد واکس stp بگیرین عالی میشه. ضمنا تا اونجایی که من میدونم فقط اون کنسول وسط و قاب دور دریچه های کولر و همیچنین خود دریچه های کولر شامل افت کیفیت شدن ولی خود داشبورد نباید تغییر کرده باشه. قاب کنسول وسط و دریچه ها رو همه عوض کنید چون با واکس هم خیلی تغییری نمیکنه ولی واسه خود داشبورد حتما واکس بگیرین. قیمت واکس stp کوچک 3000 تومان.نقل قول:
میگم شما راستی راستی ساکن آبادان هستی؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
چرا ماشین با پلاک اروند نمیخرین؟!!!!!!!!!!!! بهترین ماشینای دنیا با قیمت خیلی کم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پوریا جون مبارک باشه ایشاله که خوب بهت سواری بده
تیون هم بکن بزن تو کار شتاب :31:
آره واکس رو تو تابستون گرفتمنقل قول:
راستی راستی نداره که !:31:
خو ساکن آبادان هستم دیگه
حتما یه مشکلی دارن که من نگرفتم دیگه
اول اینکه مرخصی هاشون رو برداشتن
من هر هفته میرم اهواز پس بدرد من نمیخوره منططقه
دوم اینکه ماشینی که به ادم بچسبه اینجا نمایندگی نداره
یکی از بهترین ماشینها از نظر من عکس آواتارمه که فیمتش 40 تومنه
و خیلی چیزای دیگه که از بحث تایپیک خارجه
---------- Post added at 05:57 PM ---------- Previous post was at 05:52 PM ----------
مرسی محمد جوننقل قول:
لطف داری :40:
اره یه فکرایی دارم براش
راستی این اکتان بوستره که عکسشو گذاشتم به نظرت چطوره؟
برای پراید هاشبکه ریختم ولی جواب نداد
شاید به خاطر این بوده که کلا آب بندیش خوب بوده و ماشین وحشی بوده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکتان بوستر مایع میریزی فقط wurth قرص هم پاور پیل بدی که اینا دارن باعث کیپ شدن و کاهش عمر کاتالیست میشن که کاتالیزور مودیفای هم بندازی راحت میشی مثل من سوپر چیپ هم خواستی بزنی بگو قیمتا کاهش پیدا کردن :31:
راستی پوریا اااا آبادانی که اصلا حواسم نبود..... داداش برو یه 206 RC بگیر :31: بیایم یه دور بزنیم باهاش دست دوش رو تو دبی 7-8 تومن گیر میاری :31:
180 اسب شتاب 0-100 7.6 :31:
من شاید واسه اسفند رفتم آوردم ولی تو تهران 6 ماه بیشتر نمیشه سوارش شد فایده نداره ! تو بیار منم میام آبادان :31:
راستی پوریا آزرا اونجا چند ؟ فول 2012؟
آقا این دنده 2 دهنه منو صاف کرد!
آدم نمیدونه بعد از سرعت گیر چه گ.و.ه.ی بخوره! نه میشه بری یک نه 2 :دی
isbnدرودبرتو داداشی.این چیزیه که رو لاستیک نوشتست:205x45x zr x16=87wاسمشم ان 1000.ولی واقعآ داداشی ماشین یه چیزه دیگه شد.اصلا باهرسرعتی میخای بپیچ.اخ نمیگه.هندلینگش بیسته بیست شده.البته یکم تو دست اندازخودشو نشون میده ولی چون مرتب مسافرت میرم ایمنیش واسم مهمتره که عالی شده.ولی داداشی اگه میدونی خوب نیست بگو عوضش کنم.نوکرتم دادا
---------- Post added at 09:48 PM ---------- Previous post was at 09:44 PM ----------
راست میگه این وانیش.امروز نزدیک بود یه405باپشت ماشین یزدوجانه کنه که شانس اوردم.چرا گازشون اینقد دیر جواب میده؟دنده2هم که قربونش برم حتمابایددورموتوروتو1ببری بالا والا نازش زیاده..میترسم تصادف کنم باش.اخه بعضی وقتا که نیاز داری یه دفه گاز بدی دربری.ماشین گپ میکنه وبقیشم خودتون میدونید.خیلی خطرناکه.چه خاکی توسرمون بریزیم؟