سلام
میشه اگه کسی اطلاعات دریاره بنز 230 e داره بذاره
البته عمرا نمیشه با زانتیا مقایسه ش کرد چون بلاخره بنزه
در کل میخواستم بدونم ویژگیهای توپش چیه و آیا دنده اتو هم داره؟
سلام
میشه اگه کسی اطلاعات دریاره بنز 230 e داره بذاره
البته عمرا نمیشه با زانتیا مقایسه ش کرد چون بلاخره بنزه
در کل میخواستم بدونم ویژگیهای توپش چیه و آیا دنده اتو هم داره؟
لطفا یکی جواب بده. چرا رسیدگی نمیشه.؟نقل قول:
سلام دوست عزیز شما معیارهاتونو بگین ولی در کل l90 e2 lp از هر لحاظ بغیر از زیبایی قشنگ تره :10:نقل قول:
با سلام
من میخوام یه ماشین بگیرم شرایطم اینه : 9 میلیون بیشتر ندارم -و ماشینه کم هزینه باشه و اینکه تا حالا هم ماشین نداشتم و زیاد سر در نمیارم و میدونم 2 گزینه صفر بیشتر ندارم : پراید و روآ ولی میخوام ببینم با این پول چه ماشین کارکرده ای میتونم بگیرم ، ممنون میشم پاسخمو بدید
با سلام
با 3میلیون چه ماشینی می تونم بگیرم؟کم خرج باشه.
206 تیپ 2 تا مدل 83 رو میتونی گیر بیاری! 81 و 82 تمیز هم که فراوونه از پراید و روآ هم بهتره ولی اگه ماشین صفر میخوای اون یه بحث جداس میتونی یه پراید فول! با ای بی اس و هیدرولیک بگیری!نقل قول:
فکر میکنم پی کی یا سپند بتونی بگیری اما از کم خرج بودنشون؟!!! زیاد مطمئن نباش!نقل قول:
سلام
من میخاستم بدونم بین 206 فول یا پژو پارس کدوم بهتره ، مخصوصا برای جاده...قیمت پژو پارس چنده...اگر میشه یه سایت معرفی کنید قیمت روز این خودرو ها رو داشته باشه...ممنون
فکر میکنم که 206 بهتر باشه البته نه از نظر جا داری.نقل قول:
در کل من ظاهر و باطن 206 رو ترجیح میدم مخصوصا اگه فول باشه و با موتور Tu5 از لحاظ ایمنی هم که از پرشیا سره! البته تازگیها ایران خودرو یه پرشیا جدید با ABS زده که اونم بد نیست ولی در کل 206 به نظر من بهتره!نقل قول: