واقعا خوش به حالتون که همه چیو بلدین.این vs هم که اینقد گزینه داره ادم از زندگی نامید میشه .نقل قول:
Printable View
واقعا خوش به حالتون که همه چیو بلدین.این vs هم که اینقد گزینه داره ادم از زندگی نامید میشه .نقل قول:
نه خواهش میکنم . اتقافا خیلی به نکته خوبی اشاره کردی . من چون اندکی سی شارپ بلد بودم این سولا بوجود اومده بود. الان که گفتی رفتم دیدم و گزینه هایی که گفتین به تقکیک تو c++ بود .پس ما تو سی شارپ mcf اینا یه چند نوغ انتخاب روش نوشتن برنامه نداریم درسته ؟نقل قول:
Dev C++ جایگزین ساده تر vs هست. زبون هر دو c++ هست. اما محیطش ساده تره. از نظر من vs خیلی بهتره، اما می تونید امتحان کنید شاید با سلیقه شما جور بود.نقل قول:
بنظر خودمم وی اس بهتره . چون تقریبا اکثر زبان رو تست میکنم حتما بهش نیاز دارم . مخصوصا واسه برنامه نویسی وب خیلی راحته دیگه ار دسته ای ای اس راحت میشم .نقل قول:
بله در سی شارپ و ویژوال بیسیک فقط به روش مدیریت شده(استفاده از کلاس های دات نت) میتونیم کد نویسی کنیم وامکان کد نویسی به دو روش دیگه وجود ندارهنقل قول:
----------------
من متن رواشتباه خوندم ببخشید
منم منظورم همین بود دقیقانقل قول:
می شه با زحمت بیشتر از کتابخونه های مدیریت نشده هم استفاده کرد. البته به ندرت نیاز می شه.
این نکته رو هم اضافه کنم که پروژه همون پروژه معمولی c# هست، فقط کتابخونه های مدیریت نشده رو هم بهش اضافه می کنیم.
نه خواهش میکنم . فک از زیاد سوال کردنای من بود که اشتباه خوندینقل قول:
زبان لینکوس از همینه یا سی هستش .نقل قول:
نه خیرنقل قول:
با سی میشه تو لینوکس برنامه نوشت ولی کامپایلرش فرق میکنه
سی شارپ و وی بی زبان های ویندوزی هستن تو لینوکس کاربرد ندارن
تو لینوکس بیشتر از اسکریپت استفاده میشه که به وسیله زبان پایتون مینویسن