قبل از هرکاری میریم سراغ ساده ترین راه حل اگه منظورت اینه که MY DOCUMENT به صورت یکWINDOW روی DESKTOP میاد به احتمال زیاد SHORTCUT اش و انداختی تو STARTUP برو به START -ALLPROGRAM-STARTUP ببین MY DOCUMENT هست یا نه اگه بود پاکش کننقل قول:
Printable View
قبل از هرکاری میریم سراغ ساده ترین راه حل اگه منظورت اینه که MY DOCUMENT به صورت یکWINDOW روی DESKTOP میاد به احتمال زیاد SHORTCUT اش و انداختی تو STARTUP برو به START -ALLPROGRAM-STARTUP ببین MY DOCUMENT هست یا نه اگه بود پاکش کننقل قول:
معمولا با نصب بعضی برنامه ها این مشکل بروز میکنه یعنی اول automatic logon دارید ولی یه دفعه مجبورید manual وارد کنیدنقل قول:
برو به start-run اونجا بنویسCONTROL USERPASSWORDS2 بعد اونجا تیک .......users must enter را بردار بعد تو box ای که باز میشه password را وارد کن اگه نداری خالی بذار شاید خالیشم قبول کنه والسلام
نقل قول:سلام.نقل قول:
درسته که راه حل دوستمون درسته
ولی این باعث میشه اگه بعدها هم یوزر دیگه ای ایجاد کنید، باز هم به طور اتوماتیک به یوزر قبلی بره
راه حل درست برای این مورد، اینه که بعد از اینکه همه ی تغییرات رو به حالت قبلی برگردوندید، به Control Panel رفته و User Account رو باز کنید.
یه یوزر به نام ASP.NET ایجاد شده (در اثر نصب برنامه های خاص).
اونو به طور کامل پاک کنید
سیستم رو ریستارت نمایید.
مشکلتون حل شده.
موفق باشید :11:
برو به control panel >user accounts و بعد از اون به change the way users log on or off و بعد تيك گزينه اول رو بردارنقل قول:
چرا كسي جواب منو نميده
آخه چرا هي اين گوگل از كار ميوفته بعد از چند دقيقه كه ميام باز ميكنه آخه مشكل چيه ؟؟؟
ویندوز جدید نصب کردم می خوام به فایلهای یوزرهایی که روی ویندوز قبلی در پوشه ی document and setting هست دسترسی پیدا کنم الان ارور امنیتی می ده که امکان دسترسی وجود نداره لطفا راهنمایی کنید
چندتا دلیل میتونه داشته باشهنقل قول:
اول اینکه کامپیوترت را از نظر spyware و virus حتما چک کن
بعد برو تو internet options-privacy اونجا بذارش روی medium یا حتی پایینتر
بعد برو تو internet options و temporary internet files ها راهمشا delete کن
البته بعد از هرمرحله امتحان کن ببین میتونی بری تو google یا نه
اگر بازم نشد اینا را امتحان کن
امکان داره مشکل dns یا فایل hosts داشته باشی
برو تو mycomputer-system partition-system32-drivers-etc اونجا فایل hosts را با notepad باز کن ببین چیزی از google توش میبینی اگه هست همه را delete کن فقط اینا بذار 127.0.0.1 localhost
بازم نشد ممکن مشکل dns داشته باشی
اول برو تو run بنویس cmd بعد اونجا بنویس ipconfig /flushdns
بازم نشد ممکن dns ای که isp برات تعریف میکنه ایراد داشته باشه برای فهمیدنش زمانی که مشکلی نداری یا روی کامپوتر دیگه ای برو تو cmd و بنویس ping [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه عدد 12 رقمی بهت میده ip اونا یادداشت کن حالا برو روی کامپیوتر خودت تو cmd اول بنویسping [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جواب نداد بنویس ping ip منظور از ip همان عدد است حالا اگه جوابی نداد اصلا ارتباطی با internet نداری ولی اگه جواب داد مشکل dns داری یا isp را عوض کن یا خودت dns تعریف کن
منتظر پیام بعدیت هستم
اگه admin هستی میتونی این کار را بکنی باید فرمت partition ات ntfs باشه که این پیام را میدهنقل قول:
برو روی folderای که میخوای باز کنی right click کن برو تو properties اونجا ببین security tab میبینی اگه نیست برو توی folder options-view اونجا اخر صفحه تیک use simple file sharing را بردار
حالا برو تو security tab اونجا همه user ها را remove کن اگه میگه نمیشه همونجا برو تو advanced و اونجا اولین تیک را بردار حالا ok کن تا بشه حالا دوباره برو تو advanced وبالای صفحه بزن owner یه صفحه باز میشه اونجا admin را انتخاب کن و بزن apply بعد بزن ok تا همش بسته بشه حالا دوباره برو تو security tab انجا بزن add و admin را اضافه کن و بهش full control بده ok کن تمام
منتظر پیامت هستم
دوستان خواهشا موفقیت یا عدم موفقیت را اطلاع دهید
نصب برنامه ها در درایو c که ویندوز هست چه اشکالی داره ؟ قبل از ویندوز که از اطلاعات مورد نیاز برنامه ها بک آپ میگیرم، فایل نصب همه رو هم دارم. سنگین شدن درایو ویندوز تاثیر منفی رو کارکرد داره؟ یعنی کل فضای خالی رو باید رها کرد ؟