داداش دستت درد نکنه.خیلی حال دادی.
Printable View
داداش دستت درد نکنه.خیلی حال دادی.
سلام
من می خوام تو قسمت های مختلف پیام بذارم ولی نمی تونم
تازه عضو شدم
می شه راهنماییم کنید
ممنون
بابا یکی به من کمک کنه می خوام پیام بذارم نمی شه
اینجا درخواست بدیدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=17
قربونشنقل قول:
قابل نداره:31:
سلام من یه تازه واردم درمورد مربع های وفقی مطالبی را نیاز دارم اگر امکان دارد سایت های مربوط به ان را برایم بفرستید
چرا سرچ انجمن تو گروها خرابه؟؟؟؟من میخوام تو گروه متولدین بهمن عضو شم ولی پیداش نمیکنه!؟!؟!؟
نقل قول:سلام ،نقل قول:
اعضای جدید تا مدتی محدودیت دارند و نوشته ها و پست های اونها بعد از تایید مدیریت به نمایش درخواهند اومد .
برای شروع بهتره ابتدا قوانین انجمن رو مطالعه کنید :
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=10482
یه سوال ؟
دو تا از گروههای چند ماه پیش دعوتنامه دادن من عضو اون گروه نشدم حالا مونده توی منوی اطلاع رسانی(2پیغام) نمی تونم پاکش کنم
یه پیشنهاد:
این دوستان تازه وارد یه جوری براشون تفهیم کنین که نرسیده نگردن دنبال خانم یا آقا :31:که سریع درخواست دوستی بدن.اینجا چت روم که نیست:31: بعد کل بندازن و دارو دسته جمع کنن .پیامهای شخصی برای آدم بفرستن که (یعنی مثلا ما آره با فلانی لج کردیم و ......)
امیدوارم به دوستان برنخوره:21:
راستی راستی : چه جوری میشه این آکوا رو کله کرد؟زیر پاش صابون انداخت!!!چه می دونم زیرآبشو جلوی مدیرا زد.دلم می خواد خفشششششششششششش کنم:18: از آواتارش بیزارم . از اینکه پیام برام می یاد باز می کنم می بینم ..................... .
اون گروهها رو باز کنید، بعد از سمت چپ گزینهی "رد دعوت" رو بزنید تا از منوی اطلاعرسانیتون هم پاک بشه ...نقل قول:
در مورد درخواستهای دوستی و ... هم، درخواست رو که رد کردید، اگه با پیغام، باند بازی یا تهدیدی مواجه شدید، اول گزارش تخلف بدید و بعد در صورت جدیتر شدن قضیه (و تاخیر در پیگیری مدیران)، به Babak پیغام خصوصی بدید تا همگی به لقا الله بپیوندند ... البته اولویت و روال معمول و منطقیش با همون گزارش تخلفه ...
راستی راستی!! : : دی
شوخی کردید دیگه؟!
اگه احیاناً جدی بوده، باید بگم که آکوا یه روباته! بنده خدا کاربر خاصی که نیست ... مدیران عزیز که پست و تاپیکتون رو حذف میکنن یا تغییر میدن، یه پیغام به طور اتوماتیک از روبات آکوا براتون ارسال میشه تا فقط مطلع باشید ...
اتفاقا دقیقا کاربر خاصی هست:21:نقل قول:
:31: