ميدوني چرا شما نديدينقل قول:
چون همكار انجمني
اين امكان فقط مخصوص كاربراي عاديه
ميدوني چرا شما نديدينقل قول:
چون همكار انجمني
اين امكان فقط مخصوص كاربراي عاديه
نقل قول:
سلام دوست عزیز...
شما درست میگین نمیشه کلیک راست کرد..
برای دانلود باید آدرس لینکی رو که برای شما قرار داده شده کپی کنید و در برنامه ای که از طریق اون دانلود میکنید (دانلود منیجرتون) پیست کنید یا آدرس رو در اون برنامه ادد کنید...
اگه از برنامه خاصی برای دانلود استفاده نمیکنید و از دانلودر ویندوز استفاده میکنید تنها کافیه که آدرس لینکی رو که کپی کردید در یک صفحه وب جدید پیست کنید تا به راحتی فایل مورد نظر شما دانلود بشه...
امیدوارم راهنمایی های لازم رو کرده باشم...
بازم اگه سوالی در این رابطه داشتید در خدمتم...
موفق باشید...
فــــــــــــــرزاد
ممنون. یعنی پستهای که توی یه سری از تاپیکها دادیم یا اونایی که مفید نبودن شمارش نمیشن؟ ای بابا.نقل قول:
خوب این نکته رو در نظر بگیر که تو خیلی از انجمن ها پست ها شمارش نمیشه , ممکنه طرف 10000 تا پست داده
باشه ولی شمرده نشده باشه , همچنین کاربرای فعال و مدیران و همکاران او بخش انتخاب میکنن , یعنی ربطی به تعداد
پست نداره ,ممکنه طرف 20 تا پست داده باشه ولی انقدر اون 20 تا پست مفید بوده که مدیریت تصمیم گرفته اون یوز و
فعال کنه (البته این قابلیت هیچ تاثیری تو امکانات طرف نداره
میشه چند تا تاپیک رو بگین که توش پستها شمارش نمیشن؟ گروهها هم همینطورن؟
انجمن متفرقه ، انجمن اخبار و انجمن بازی های آنلاین از جمله انجمن هایی هستند که تعداد پستهای نوشته شده در این بخش ها شمارش نمیشه...نقل قول:
در کلیه گروه ها هم به همین ترتیب هست...
ممنون از راهنماییتون بابت نقل قول!!
در ورد می خواهم حاشیه بالا و پایین حذف شود و پرینت من که یک لیست پشت سرهم و بلند هست بطور پیوسته و بدون فاصله انجام گیرد . هر چه کردم نتوانستم لطفا راهنمایی بفرمایید. ضمنا پرینترم اپسون ال کیو 2170 هست . با تشکر
مرسی مشکلم حل شد:11:نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز...
شما زمانی که وارد برنامه ی ورد میشین مراحل زیر رو انجام بدین:
File ==> Page Setup ==> Margins
در این مرحله پنجره ای برای شما باز میشه که فاصله حاشیه های اطراف کاغذ رو میتونید در اون با اعداد وارد کنید.به ترتیب زیر :
Top : فاصله متن تا بالای صفحه
Bottom : فاصله متن تا پایین صفحه
Left : فاصله متن از سمت چپ صفحه
Right : فاصله متن از سمت راست صفحه
امیدوارم راهنمایی های من به اندازه کافی بدون ابهام بوده باشه اما اگه بازم سوالی داشتید در خدمتم...
موفق باشید...
فــــــــــــرزاد
چرا من در انجمن متفرقه نمی تونم ارسال پاسخ کنم و نه بحث جدید ایجاد کنم اگه مشکل از زمان عضویت من در فروم و تعداد ارسالهای من است کی این محدودیت برطرف میشود و اگر نیست پس مشکل از کجاست در ضمن هنگام زدم دکمه ارسال پاسخ و بحث جدید پیغام زیر داده میشود با تشکر .
offlineinternet, بنا به دلايل زير شما نمي توانيد اين عمل را انجام بدهيد
- نام كاربري شما امكان ورود ويا ويرايش اين صفحه را ندارد واين عمل مختص مديريت كل مي باشد
کد:http://i29.tinypic.com/azjw5i.jpg
دوست عزیز حداقل 40 روز باید از زمان عضویت شما بگذره تا دسترسی شما به این بخش های انجمن باز بشهنقل قول: