مزیت استفاده همزمان فیلم و عکس فقط توی sx1 است؟
در مورد رم هم متشکرم
مزیت استفاده همزمان فیلم و عکس فقط توی sx1 است؟
در مورد رم هم متشکرم
اوه با عرض شرمندگی نوشته بودی دو دوربین من دقت نکردهبودم.
امتیاز به دست اومده این دو تا دوربین رو سایت کنون ببینید.
کد:http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&tabact=ModelFeaturesTabAct&fcategoryid=225&modelid=18301
کد:http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&tabact=ModelFeaturesTabAct&fcategoryid=144&modelid=17630&pageno=7&sampleimages=true
خوب فکر کنم درست راهنمایی کردم البته بازم میگم هر خوشگلی یه عیبی دارهنقل قول:
آقا الان دوربين ديجيتال خوب 400-500چي پيشنهاد ميشه ؟؟
اصلا توي اين بودجه چيز بدرد بخوري هست ؟؟
ميخوام عكسهايي كه باهاش ميگيرم چاپ كنم . (خونوادگي) فيلمبرداريشم معمولي و خوب باشه.
البته بيرون و داخل خونه و كنار دريا و غروب و خلاصه فكر كنم همه جور عكسي ميگيرم ///
والا زيلد وراد نيستم اما انگار p90 نيكون خوبه . لطفا اساتيد كمك كنند يه انتخاب خوب داشته باشم.
تو خودت چه نوعشو دلت میچسبه؟نقل قول:
آقا الان دوربين ديجيتال خوب 400-500چي پيشنهاد ميشه ؟؟
اصلا توي اين بودجه چيز بدرد بخوري هست ؟؟
ميخوام عكسهايي كه باهاش ميگيرم چاپ كنم . (خونوادگي) فيلمبرداريشم معمولي و خوب باشه.
البته بيرون و داخل خونه و كنار دريا و غروب و خلاصه فكر كنم همه جور عكسي ميگيرم ///
والا زيلد وراد نيستم اما انگار p90 نيكون خوبه . لطفا اساتيد كمك كنند يه انتخاب خوب داشته باشم.
سلام دوست عزیز
p90 دوربین خوبی است ولی روی sx10 هم فکر البته فکر میکنم کمی باید بیشتر از ۵۰۰ تومان با وسایل جانبی هزینه کلی ولی ارزشش خیلی بیشتره
راستش سایت dpreview که دوربین ها رو مقایسه کرده بود P80 چندان حرفی برای گفتن نداشت در مقایسه با رقبا.نقل قول:
P90 از نظر مشخصات از همه ی دوربین های تو بازار بهتره ولی احتمال این که از نظر کیفیت عکس مثل P80 باشه زیاده.
به نظر من برای شما SX10 گزینه ی مناسبیه. با توجه به این که کیفیتش در سطح پیکسل از FZ28 بهتره برای پرینت بهتر جواب میده.
نقل قول:
منظورتون از چاپ کردن دقیقا چیه؟آیا چاپ معمولی لابراتواری در اندازه های 13*9 و 18*13 است یا سایز های بزرگتر؟
اگه معمولیه کاربردتون(سایز چاپ) همه دوربینا تقریبا یه جور جواب میدن،اونموقع میتونین به سایز دوربین هم توجه بیشتری کنین و از دوربینای مینی سوپر زوم!!! مثل SX200 یا مدل مشابه پاناسونیکش(مدلش یادم رفته دوستان بگن) بگیرین بهتره.
البته اگه از بزکتر ها گرفتین،روی فلاش SX10 زیاد حساب نکنین.برای فضای داخل جوابگو نیستش.
آره منم طبق مشخصات و قيمت كه نگاه ميكردم p90 انتخاب كردم اما از كيفيت عكساش بيخبرم.نقل قول:
راستش سایت dpreview که دوربین ها رو مقایسه کرده بود P80 چندان حرفی برای گفتن نداشت در مقایسه با رقبا.
P90 از نظر مشخصات از همه ی دوربین های تو بازار بهتره ولی احتمال این که از نظر کیفیت عکس مثل P80 باشه زیاده.
به نظر من برای شما SX10 گزینه ی مناسبیه. با توجه به این که کیفیتش در سطح پیکسل از FZ28 بهتره برای پرینت بهتر جواب میده.
من دقيقا واسه پرينت ميخوام و ميخوام عكسام توي پرينت خيلي واضح و خوب بيافته.
آره منظورم آلبوم خونوادگيه. حالا چندتا عكس هم در حد a4 هم بگيرم و پرينت بگيرم(رنگي منظورمه ها مثل عكاسيها) .نقل قول:
منظورتون از چاپ کردن دقیقا چیه؟آیا چاپ معمولی لابراتواری در اندازه های 13*9 و 18*13 است یا سایز های بزرگتر؟
اگه معمولیه کاربردتون(سایز چاپ) همه دوربینا تقریبا یه جور جواب میدن،اونموقع میتونین به سایز دوربین هم توجه بیشتری کنین و از دوربینای مینی سوپر زوم!!! مثل SX200 یا مدل مشابه پاناسونیکش(مدلش یادم رفته دوستان بگن) بگیرین بهتره.
البته اگه از بزکتر ها گرفتین،روی فلاش SX10 زیاد حساب نکنین.برای فضای داخل جوابگو نیستش.
اتفاقا روي sx200 هم فكر كردم اما خوب اطلاعاتم در اين باره خيلي ضعيفه راستش و نظر اساتيدي كه شخصا كار كردن واسم
خيلي مهمه كه بعد از خريدم پشيمون نشم .
نقل قول:
خب برای یه عکس،پارامترهای لازم برای خوب دیده شدن در مانیتور و پرینت فرق می کنه.
برای مانیتور باید وضوح تصویر و کیفیت کلی عکس بالا باشه.ولی برای صرفا چاپ(تا سایز 25*20 مثلا) شفافیت رنگ و تفکیک رنگ وهمچنین وایت بالانس دقیق خیلی مهمه.
من پیشنهاد میدم یه عکس مشترک که همه دوربینا اون عکسو داشته باشن،بدین چاپ و ببینین عکس کدوم به دلتون میشینه.سایز پیشنهادی من برای این کار،18*13 است.