یعنی چی ؟ مرد حسابی این ارزانترین شاسی بلند همه جا روی دنیا محسوب میشه ... خاک تو سر مرتب خودرو که تبلیغات مناسبی براش نکرد .... و الا میترکوند ...نقل قول:
Printable View
یعنی چی ؟ مرد حسابی این ارزانترین شاسی بلند همه جا روی دنیا محسوب میشه ... خاک تو سر مرتب خودرو که تبلیغات مناسبی براش نکرد .... و الا میترکوند ...نقل قول:
منظورم اینه که موتور 6 سیلندر و 3000 سی سی میتسوبیشی پاجرو از همون کمپانی رو همشونه یا خودتون زدید رو این یه دونه.نقل قول:
تو شهر ما هم ازش زیاده.( چون شهر ما بیشتر از ماشین سواری به اس یو وی نیازه)
خیلی خوشکله :31:نقل قول:
عزیز اینکه وانت نیست وانت اینه که باهاش بار بزنی بری بار بری :31: اینا برای خوش گزرونی :31:نقل قول:
خوب اینم باهاش بار میزنن. منتها هم آدم بار میزنه هم چیزای دیگه.نقل قول:
نه . فابریک کمپانی هستشنقل قول:
بعد از ابتكار احمقانه و مضحك ايران خودرو، سايپا هم تصميم گرفت كه از رقيبش كم نياره!نقل قول:
پرايد وقتى 4 نفر مىچپن توش جونش در مىياد تا راه بره، چه برسه به اينكه بخواد باربرى كنه!نقل قول:
تو بين وانتهايى كه فعلا تو خيابونها زياده، من با اين Mazda 2000 خيلى حال مىكنم. سرعت و شتابش قابل توجهه!
از نظر قيافه هم اين وانتهاى جديد تويوتا انصافا شيك و قشنگه.
◙
اینو خوب اومدی ولی فکر کنم این پرایدی که زدن بیش از 300 کیلو بار نبره:31:نقل قول:
جونه من این مزدا 2000i عجب چیزی توی شتاب 405 رو گرفت دهنم وا مونده بود البته نا گفته نمونه موتور 4 سیلندر 2 لیتری با 12 سوپاپ ژاپنی در برابر 1.8 لیتری 8 سوپاپه کجا ولی گیریبکس سرعتی پژو هیچ حرفی در برابر گریبکس قدرتی اصل ژاپن نداره ولی حال میکنم با 1.8 تون بار 150 کیلوتر را میره :31:
چی ؟!! وانت پراید ؟؟!!
نهههههههههههههههههههههههه !
نباید بذاریم این جانور تولید بشه !
مگه کم ماشین مزخرف تو خیابونا هست ؟!!
همون 206 Sd کم نبود ؟ انگار خود کمپای های اصلی بلد نبودن این مدلها رو بزنن !!!
مگه بده اون موقع تنوع ماشین زیاد میشه حق انتخاب داری:31:نقل قول:
به 206 sd چه کار داری بابا چند بار بگم این طرح مال خودپژو فرانسه هستش توی کل اروپا هم معرفی شد البته نمیدونم چرا همه فکر میکنن مهندسان ایران خودرو چنین طرحی دادن:41:
مگه 206 sd بده به این خوشگلی شبیه منگولا می مونه:31:
شرکت kia motors امتیاز پراید رو فروخته بود مگه برای ایران این کارو میکرد:27:
البته اونا خودشون خوب میدونن پژوی که برای ایران خودرو8 میلیون پیاده میشه از درب کارخانه تا دست مشتری 3 میلیون میره روش میشه 11 میلیون پس بزار بیاد خوبه :13:
:41:من عذر میخوام ... ولی شما از روی چه معیاری گفتی که پژو 8 میلیون برا ایران خودرو تموم میشه ؟؟:13:نقل قول: