ولی من خوندم اون خبر دسته های جدید رو سایت معتبر cvg هم تایید کرده البته خودم نرفتم تو این سایت ولی
این سایت خیلی معتبره تازه محل ساختشم گفتن ! میگن تو انگلیس داره ساخته میشه
ولی من خوندم اون خبر دسته های جدید رو سایت معتبر cvg هم تایید کرده البته خودم نرفتم تو این سایت ولی
این سایت خیلی معتبره تازه محل ساختشم گفتن ! میگن تو انگلیس داره ساخته میشه
اره اون كه اره اشتباه بود كه از باتري قلمي استفاده كردهنقل قول:
ولي انيم در نظر بگيريد كه سوني 1 سال بعد از MS كنسول رو داد بيرون
به نظر من مهلت كافي هست براي اين كه ببينه ديگران كجا اشتباه كردن كه بخواد اون قسمت رو تكرار نكنه :46:
باتري هاي من و كلا اين سري كه از دبي اورد پيام همه RAYOVAC بودن كه ماله USA هست
و نوع باتريش هم ALKALINE بود
سلام.
من می خوام ایکس باکس و پلی استیشن 3 بخرم. میشه چند سوال منو جواب بدید؟
قیمت ایکس باکس چقدره؟
قیمت بازیهاش چقدره؟
قیمت پلی استیشن 3 و بازیهاش چقدره؟
و آیا توی ایران به راحتی پیدا میشن؟
قیمت 360 : از 400 تا 650 (مدل های مختلف)نقل قول:
بازیاش : از 1500 تا 8000 تومن (بسته به کیفیت دیسک - البته بعضیا که 8 تومن میدن بیش از حد گرونه)
قیمت ps3 از حدودای 480 به بالا
قیمت بازیاش بستگی به 2 چیز داره 1-ارزش بازی 2-تک لایه یا 2 لایه بودن بلوری استفاده شده
میانگین قیمتش حدود 50-60 تومنه (اگه از جاهای خیلی با انصاف بخری)
بله به راحتی بازیای 360 که ریخته حتی تو همین بازی سنتر هم میفروشن اینترنتی !
ps3 هم هست اما چون مایه زیاد میخاد هر فروشنده ای ریسکش رو نمیکنه ولی نگران نباش 100% گیر میاد
با سلام
1- چطوري مي توانم xbox360 را آپديت كنم. (مي خواهم فيلم با فرمت divx را با دستگاه اجرا كنم با پيغامي مبني بر اينكه نياز به آپديت است مواجه مي شوم آپديت آن را از كجا مي توانم پيدا كنم)
2- چگونه مي توانم xbox360 را به كامپيوتر متصل كنم.
با تشكر
البته بعضی از بازیهای ایکس باکس تا 10 تومن هم هستنقل قول:
بعضی از بازیهای ps3 هم تا 140 تومن !!
یعنی پلی استیشن 3 بازیهاش 50 هزار تومنه ؟؟؟
راستش من می خوام توی شهرستان (یکی از شهر های اصفهان مثلا فولادشهر - لنجان یا خود اصفهان) یک کلوپ بازی های رایانه ای بزنم. می خواستم راهنماییم کنید و اصلا صرف داره و چیکار باید بکنم؟
نه دیگه 140 دیگه نیست الان یکم بازار راه افتاده و معمولا قیمت هایی که به فروش میرن مثل اوایل نیست...نقل قول:
بعضی از بازیهای ps3 هم تا 140 تومن !!
1 - شما به يك UPDATE نياز داريد كه حجمش 2.8 مگابايت هستنقل قول:
و با وصل شدن به XBOX LIVE اون رو دانلود ميكنيد
2 - از قطعه اي به نام TRANSFER KIT بايد استفاده كنيد كه دورور بره 30 تومان قيمتشه
نه علي جاننقل قول:
ايشون گفتن بعضي بازيها
درست هم گفتن
يادمه MGS4 كه رسيد به تهران يكي از اشناها ساعت 6 صبح راه افتاد خريد و تا عصر برگشت 150 تموان
يا GTA 4 تا 110 تومان هم دادن
بازي هايي كه يكم قديمي ميشه مثلا بيشتر از 9 يا 10 ماه قديمي ميشه رو دورو بره 30 هم ميدن
رایت هم میشن؟ !