بله صافکاری دهن داره اونجا کج و ماوج میری صاف بر میگردی:31:نقل قول:
من شنبه رفتنیم:13::19:
بله صافکاری دهن داره اونجا کج و ماوج میری صاف بر میگردی:31:نقل قول:
من شنبه رفتنیم:13::19:
این سوال من هم هست.. از دوستان خواهش میکنم جواب بدن..
من دانشجوی پیام نور هستم..این ترم اولم هست..مدرک پیشم رو در تیرماه 89 به طور حضوری گرفتم و غیبت هم نداشتم.. متولد نیمه اول هفتاد هستم . الان با این بند برام ابهام به وجود اومده..خواهشا راهنمایی کنید ! :11:
.........................
تو مقررات وظیفه واسه کنکور 90 این بند واسه منه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی من جزو این بندم:
نقل قول:
كد 12 ) دانشجوياني كه شاغل به تحصيل در دور ه هاي غيرروزانه بوده و حداكثر تا پايان سال اعزام از تحصيل در دانشگاه انصراف داده باشند،
در صورت شركت و قبولي در آزمون به شرط نداشتن غيبت، با احراز يكي از شرايط ذيل مجاز به ثب تنام در آزمون م يباشند.
الف) هنگام شركت در آزمون داراي معافيت تحصيلي باشد.
ب ) داشجويان مقطع كارداني حداكثر 2 نيمسال و دانشجويان مقطع كارشناسي حداكثر 4 نيمسال از شروع تحصيل آنان ت ا هنگام ثبت نام
در رشته جديد سپري نشده باشد.
ج ) از زمان انصراف از دانشگاه اول تا شروع به تحصيل در رشته جديد بيش از يك ماه سپري نشده باشد.
د ) مقطع جديد پايين تر از مقطع قبولي قبلي نباشد.
ه ) مدت تحصيل در رشته قبل در سنوات رشته جديد محاسبه خواهد شد.
من این قسمتشو نمیفهمم!!(این پایین) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه توضیح بدید.
این سال اعزام اینا کی میشه یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !؟ یعنی میتونم شهریور 90 انصراف بدم؟!
من متولد مرداد 70 ام!
نقل قول:
دانشجوياني كه شاغل به تحصيل در دور ه هاي غيرروزانه بوده و حداكثر تا پايان سال اعزام از تحصيل در دانشگاه انصراف داده باشند،
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. بچه ها براي هر سال بسيج فعال چقدر كم ميشه از خدمتت؟؟؟
بسيج دانشجويي هم حساب ميشه يا نه بايد عضو بسيج پادگاني جايي باشي؟؟؟
بسیج فعال باشی فرق نداره کجا فقط کارتت( فعال) رو داشته باشی و تا دم خدمت هم عضو منظم باشی هر سال 45 روزنقل قول:
نقل قول:
سلام
اگه میخوای کنکور سراسری 90 شرکت کنی باید حتما تا شهریور 90 پیش دانشگاهیتو گرفته باشی وگرنه غیر مجاز محسوب میشی
برای کد نظام وظیفه هم پیشنهاد میکنم بند ( دانش آموز پیش دانشگاهی ) رو بزنی به شرطی که تا شهریور پیش رو بگیری
اگه بازم سوال داشتی در خدمتم
سلام
بچه ها یه سوال داشتم
من متولد مرداد 71 هستم
پارسال که پیشدانشگاهی بودم ،کنکور سراسری قبول نشدم و الان دارم دوباره برای کنکور میخونم
1-آیا برای ثیت نام کنکور باید کار خاصی مربوط به سربازی کنم؟ (دفترچه و ...)
2-اگر جواب 1 خیر است ، آیا برای ثبت نام دانشگاه باید کار خاصی کنم؟
خواهش میکنم کمکم کنید.. از هرکی میپرسم یه جوابی میده..
کجاش گنگه؟؟؟نقل قول:
مگه انصراف دادین شما؟؟
میگه کسی که قبل از اعزام ، انصراف داده باشه از دانشگاه میتونه ثبت نام کنه!!
نقل قول:
سلام
1- مرداد 90 مشمول میشید و باید دفترچه بفرستید ، البته وقت کنکور رو دارید
2- برای دانشگاه هم که کار خاصی نمیخواد ، فقط باید ثبت نام کنی
.
نقل قول:
خب من میخوام بدونم با این شرایط.. من اجازه ثبت نام و در صورت قبولی ، تغییر به دانشگاه بالاتر رو دارم یا خیر؟
درود دوستان
من می خوام از اون قانون که می گه دانشجویانی که بیشتر از 4 ترم نگذروندن می تونن ثبت نام کنن استفاده کنم
باید کدوم بند رو تو دفترچه بزنم برای نظام وظیفه ؟؟
داشجويان مقطع كارداني حداكثر 2 نيمسال و دانشجويان مقطع كارشناسي حداكثر 4 نيمسال از شروع تحصيل آنان ت ا هنگام ثبت نام
در رشته جديد سپري نشده باشد.
این یعنی من که تا کنکور 90 چهار ترم خوندم می تونم یا نه ؟؟؟؟ ( کارشناسی پیام نور هستم ) الان ترم 3 هستم
بله دقيقا حق با شماست و بايد كد5 رو بزنم :46:نقل قول:
البته چون كد سوابق ندارم رو سايت بايد هنوز صبركنم تا بهمن ماه :13: