دوستان نسخه یوبی منتشر شده؟ کسی خبری در این رابطه نداره؟ قرار بود دیروز یعنی 15 می منتشر شه. تو gamespot هم تاریخ انتشار تغییری نکرده. یعنی بالاخره یوبی سافت دل رو به دریا زد و بازی رو پخش کرد؟؟:23:
Printable View
دوستان نسخه یوبی منتشر شده؟ کسی خبری در این رابطه نداره؟ قرار بود دیروز یعنی 15 می منتشر شه. تو gamespot هم تاریخ انتشار تغییری نکرده. یعنی بالاخره یوبی سافت دل رو به دریا زد و بازی رو پخش کرد؟؟:23:
نه تاریخ انتشار توی خود سایت یوبی فقط نوشته بود می.
یعنی هنوز نشده.
باید ایستاد 15 روز دیگه.
بابا اين نسخه ي يوبي ديگه چيه؟؟؟
این بازی ای که الان توی بازاره از کنسول گیم کیوب هست توسط شرکت کپ کام.نقل قول:
بابا اين نسخه ي يوبي ديگه چيه؟؟؟
پر از باگ، چیزهای ضایع و گرافیک کم علی رغم پچها. دموش هم کمه و دکمه ها برای کسایی که گیم پد ندارن اذیت کننده ست.
نسخه ی یوبی مختص به پی سی، دارای منوی مخصوص پی سی، و گرافیک عالی تر از نسخه ی گیم کیوب و پی سا 2 خواهد بود.
اما همش توهمه چون قرار بود 1 سال پیش بیاد که نیومد. قرار بود اکتبر بیاد نیومد. قرار بود دیروز بیاد نیومد.
این یارو اشلی هم چقدر بی جنبه است؟!نقل قول:
سلام،
نه (9) پشتزمينهي زيبا و با كيفيت از RE4 براي طرفدارهاي واقعي اين بازي. نمونهي اين Wallpaperها رو اينجا گذاشتم. حداقل رزولوشن تصاوير 960 × 1280 هست.
خيلي ممنون از توضيحاتنقل قول:
مگه چي ميشه؟؟نقل قول:
این یارو اشلی هم چقدر بی جنبه است؟
از بابت واپيپر ها هم ممنون.
فقط توی نسخه ی گیم کیوب جواب میده.نقل قول:
مگه چي ميشه؟؟
میگه: به چی نگاه میکنی؟ منحرف! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آهان.اون تو پي سي هم هست.يه دفعه يكي از دشمنان من رو زد و من افتادم كنار پاي اشلي و اون گفت:به چي نگاه مي كني.:31:
خواهشا بحث اشلی رو تموم کنید.
آخه بحثی نمونده ما ادامه بدیم !نقل قول:
خواهشا بحث اشلی رو تموم کنید.
تقریبا همه این بازی رو تموم کردن و داستانش رو با همه ترفند ها و جاهای مخفی در بازی دونستند .
آهان.نقل قول:
آهان.اون تو پي سي هم هست.يه دفعه يكي از دشمنان من رو زد و من افتادم كنار پاي اشلي و اون گفت:به چي نگاه مي كني.
گفتم حالا چیکار میکنه این همه بحث کردید !
ممنون از cyrus عزيز، دوستان من از شما خواهش كرده بودم كه لطفا بحث رو ادامه ندين. با تشكر از همه.نقل قول:
من نمی دونم چرا بعضی از کمپانی هامثل ubisoft و capcom انقدر اذیت می کنن وقتی می خوان یه بازی رو واسه pc بزنن. برعکس شرکت eidos وقتی می خواد یه بازی رو منتشر کنه یه حال اساسی به همه میده. مثلا" قراره یه ماه دیگه بازی Tomb Raider: Anniversary رو در تاریخ 5 ژوئن برای pc و ps2 و psp و بعدشم واسه wii منتشر کنه و دیگه نمیاد هی ناز کنه که pc بازهارو معطل بزاره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
eidos دقیقا" همین کارو واسه گیم های قبلی هم کرد و Tomb Raider: Legend و Tomb Raider: Angle of Darkness رو واسه همه کنسول ها هم زمان منتشر کرد.
اما از شانس ما هر بار RE منتشر میشه همیشه باید یکی دو سال معطل بمونیم تا شاید واسه pc هم ساخته بشه.
دوستان تو قسمت New Releases سایت gamespot نشون میده که RE 4 منتشر شده. ولی هنوز کاربران سایت بهش امتیازی ندادن. اگه تا چند روز دیگه بهش امتیاز دادن یعنی بازی 100% منتشر شده.
آره دوست عزيز، اگه اشتباه نكنم، UBI اولين تاريخ عرضه رو تو سايت مي 2006 اعلام كرده بود، مي 2006 كه كلا تموم شد، منرفتم تو سايت، RE4 از ليست Coming soon در اومده بود، تو ليست In Stores هم نبود، Search كه ميكردي و تاريخ رو نگاه ميكردي هنوز هم همون مي 2006 بود، اعصاب آدم خورد ميشد. بعد يه مدت بالاخره رفت تو ليست In Stores، اما عجيبه كه دوباره برگشت تو ليست Coming Soon و تاريخ انتشار هم كه درست يك سال رفته عقب. ببينيم ايندفعه چطور ميشه؟نقل قول:
نقل قول:
خواهش میکنم.
دوستان کمک کنید ... من چند نسخه از اویل رو خریدم و آخرین نسخش مله دارینوس بود که خریدم ولی همون اول بازی توی دهکده که میخام وارد بشم صفحه سفید میشه و فقط صداها میاد اقا تورو خدا اگه کسی میتونه بهم کمک کنه بگه فکر کنم ماله گرافیکم باشه گرافیکمک 256 هستش کسی میدونه چطوری میتونم درستش کنم.
اين Patch رو دانلود كن، شايد مشكلت حل شه.نقل قول:
اين Patch نسخهي 1.1 از بازي هست كه علاوه بر رفع مشكلات بازي، گرافيك رو هم بهتر ميكنه، تو اين عكسها ميتوني ببيني.
البته با اجازه از T O O M A J عزيز كه اين عكسها رو او Upload كرده.
دوستان سوالي در مورد بازي Resident Evil 4 داشتم.من اهل بازي كردن نيستم.اين بازي را چند روز قبل براي يكي از بستگان دانلود كردم و رو سيستم ايشان نصب كردم.ولي نتوانستيم از موس براي كنترل بازي استفاده كنيم و بايد با دكمه هاي كيبرد براي حركت و دفاع و تيراندازي استفاده كرد و اين روند بازي را سخت كرده است.تو لينكي هم براي دانلود گذاشته بودند اشاره كرده بودند اين نسخه براي PC هست.آيا ساير دوستان هم اين مشكل را دارند؟يا اين نسخه به اين صورت طراحي شده؟ممنون خواهم شد راهنمايي بفرماييد.
با تشكر.
بله كلا اين بازي اينطوري هست و براي اينكه بتوني با ماوس بازي كني بايد از برنامه ي زير استفاده كني:نقل قول:
بعد از اينكه دانلود كردي جايي كه بازي رو نصب كردي كپي كن و با استفاده از loader بازي رو اجرا كن:10:
استفاده از كيبورد اولش سخته، اگه كليدها رو درست تنظيم كنين و يه مدت تمرين كنين، با كيبورد سخت كه نيست هيچ، خيلي هم ساده است. من كه كلا دارم با كيبورد ميرم، به پد و موس هم اصلا عادت ندارم.نقل قول:
[quote=maxeemo;1098812]اين Patch رو دانلود كن، شايد مشكلت حل شه.
اين Patch نسخهي 1.1 از بازي هست كه علاوه بر رفع مشكلات بازي، گرافيك رو هم بهتر ميكنه، تو اين عكسها ميتوني ببيني.
البته با اجازه از T O O M A J عزيز كه اين عكسها رو او Upload كرده.
سلام آقا این کار کرد و مشکلم حل شد اما یه مشکل جدید گرافیکش رفته بالا خیلی تیک میزنه نمیشه بازی کرد:20:
شرمندهام ديگه اونو نميشه كاريش كرد، بهنظر من بازي گرافيك 256 به بالا ميخواد، صبر كن تا نسخهي جديد محصول UBI بياد شايد فرجي بشه، ظاهرا نبايد زياد طول بكشه.نقل قول:
درباره چی بحث کنیم؟نقل قول:
شما بفرمایید.
به نظر من بهتره در رابطه با صدا گذاري صحبت كنيم.به نظرتون صدا گذاري چطور بوده آيا صداهاي ناگهاني شما رو ترسونده؟؟؟:31:نقل قول:
بابت عکس ها ممنون.نقل قول:
راستی فکر کنم راجع به اکثر موضاعات بحث و گفتگو شده ولی این رو هم از من داشته باشید.
شاید به کارتون نیاد ولی اونایی که چند ویندوزی هستن (مثل من) به راحتی می تونن بازی رو از هر ویندوزی اجرا کنند
درست برعکس بازی The Sims 2
[QUOTE=silenthill;1100973]کارت گرافیکت چیه؟ به احتمال زیاد باید ATI باشه؟؟؟نقل قول:
درسته؟
متاسفانه ATI رابطه خوبی با این بازی نداره!!! البته بعضی از GForce ها هم مشکل دارند ولی نه به اندازه ATI!!!
[quote=resident;1101470]آره مال خود من هم ATI هستش و كلي با بازي مشكل پيدا كردم تا اينكه اون كرك رو نصب كردم ولي بازي خيلي كند شده بود.نقل قول:
راست ميگي، فكر كنم Re4 جايزهي بهترين صداگذاري رو گرفت، بهتره از صداگذاري بگيم. صداهاي محيطي بازي عال هستن، مخصوصا در قسمت روستا و قصر، موزيكهاي پشت زمينه هم همينطور.نقل قول:
موسیقی re همیشه جالب و متنوع بوده
موسیقی پایانی شماره 2 و 3 واقعا محشر بودن
موسقی زمینه شماره 4 هم واقعا عالی بود جز اون قسمتی که لیون با هیکوپتر پشتیبانیش می ره وسط دریای تیر و خمپاره و دینامیت و مسلسل و ... همیشه اونجا اعصابم خورد می شه
هیچ سری از این بازی به اندازه ی اویل 3 موزیک هاش ترسناک نبود .
مخصوصا وقتی نمسیس ظاهر میشد .
یا قسمتهای وقتی .
ولی این یکی زیاد ترسناک نیست .
داستانش خیلی جالب بود .
ملاقات دوباره آدا و اینکه فهمیدیم کراوزر کیه و نمرده !
باهات كاملا موافقم.نقل قول:
[QUOTE=T O O M A J;1101569]درسته. من خیلی از راه ها و کارها رو امتحان کردم و تنها راه حلی که تونستم پیداش کنم همون کرک بود.نقل قول:
برای من هم در اوایل کند بود ولی وقتی دقیق بررسی کردم دیدم به CPU فشیر زیادی میاد!!! و دماش بالا میره!!!
برای همین تصمیم گرفتم که یکی از فن های بغل که خاموش بود رو روشن کنم و با این کار مشکلم حل شد. بعضی مواقع هم کولر رو میزنم تا هوای اتاق خنک بشه.
نقل قول:با هر دوی شما موافق هستم. سری بازیهای Resident Evil واقعا عالی هستن.نقل قول:
حرف شما رو نمیشه نادیده گرفت.نقل قول:
ولی توی (Resdident Evil 4 (Biohazard 4 دیگه زامبی وجود نداشت که بخواد شما رو بترسونه!
در عوض آدمهایی واقعی بودن که اسیر یک مذهب اجباری بودند و خودشون هم نمیدونستن که دچار چه حادثه ای شدن!!!!
داستان این بازی رو میگین؟نقل قول:
در عوض آدمهایی واقعی بودن که اسیر یک مذهب اجباری بودند و خودشون هم نمیدونستن که دچار چه حادثه ای شدن!!!!
درسته . در اويل 4 بيشتر سبك بازي رو به تكنيكي ميزد . مثلا بايد يك ساعت با يه قولي ورميرفتي تا آخرش بفهمي چطور بايد نابودش كني !نقل قول:
حرف شما رو نمیشه نادیده گرفت.
ولی توی (Resdident Evil 4 (Biohazard 4 دیگه زامبی وجود نداشت که بخواد شما رو بترسونه!
آره ديگه . يعني شما داستان بازي رو نميدوني ؟!نقل قول:
داستان این بازی رو میگین؟
[quote]آره ديگه . يعني شما داستان بازي رو نميدوني ؟!/quote]
آخه زیرنویس نداشت و من نصف بیشتر حرفهای کلیدی رو نفهمیدم.
وگرنه خط کلی داستان که معلومه و میدونمش.
خوب عزیز تنها که مال شما بدون زیر نویس که نبود .نقل قول:
آخه زیرنویس نداشت و من نصف بیشتر حرفهای کلیدی رو نفهمیدم.نقل قول:
آره ديگه . يعني شما داستان بازي رو نميدوني ؟!
اگه زبانت خوب باشه به راحتی میتونی بفهمی چی نوشته .
اگه میخوای تا داستان بازی رو واست بزارم .
قبلا توی یک تاپیک دیگه زده بودم .
[QUOTE=*PINK PANTHER*;1103977]اگه شما هم انگلیسی بلد بودی می تونستی بدون نسخه های فارسی متوجه داستان بشی!!!نقل قول:
آره ديگه . يعني شما داستان بازي رو نميدوني ؟!/quote]
آخه زیرنویس نداشت و من نصف بیشتر حرفهای کلیدی رو نفهمیدم.
پیشنهاد من به شما اینه که حداقل روی مکالمه کار کنید(نه تنها توی بازی بلکه همه جا به درد می خوره)
[quote=resident;1104129]بابا دارين يواش يواش منحرف مي شين ها.:41:نقل قول:
اين بازي چطوري قشنگه؟؟؟يا نه اين مشكل موس كه ميگين چي؟؟؟
اگه ميشه يه توضيحات مختصري بدين...
اين بازي قشنگ نيست.:41: خيلي قشنگه:31: مشكل موس هم اينه كه شما از ابتدا نمي تونيد اين بازي رو با موس بازي كنيد و بايد با استفاده از كليدهاي رو كيبورد بازي كنيد.براي حل مشكل موس هم بايد يه برنامه هست كه اونو نصب كني.نقل قول:
اين بازي براي افراد زير 17 سال توصيه نمي شه.
اين بازي بعضي معماهاي فكري هم داره كه يه كم سخته.
گرافيك بازي هم در ابتدا خيلي خوب نيست اما با استفاده از يك كرك واقعا عالي مي شه.
در كل به نظر من كه بازي جذاب و اكشني هست.اگه سنت ايجاب مي كنه حتما بخر و بازي كن هر جايي هم كه گير كردي بيا اينجا پبرس.:31:
اميدوارم خوب توضيح داده باشم.:10: