دوستان براي من sms تنظميات بعد از تماس با 2225 اومد ولي باز mms نميفرسته !
mms من حاوي يك عكس كوچك با متن با حجم حدود 70 كيلو بيت ولي باز نميفرسته نه ميگريه آقا يكي شمارشو بده بازم تست كنم !
دوستان براي من sms تنظميات بعد از تماس با 2225 اومد ولي باز mms نميفرسته !
mms من حاوي يك عكس كوچك با متن با حجم حدود 70 كيلو بيت ولي باز نميفرسته نه ميگريه آقا يكي شمارشو بده بازم تست كنم !
دوست من به گفته عزيزان استفاده شما رو با sms نشون ميده !نقل قول:
ولي نميدونم چرا براي من يك متن ميده كه ميگه try again !
تهران نشون ميده حالا شهرهاي ديگه رو نميدونمنقل قول:
البته بايد دائمي داشته باشينقل قول:
آقا من زنگ زدم گفت از امروز پولي شده وقتي گفتم كم نميكنه گفتش شايد امروزم تمديد شده گوشي تا بپرسم براتون بعدش گفت ميگن تمديد نشده اگرم كم نكرده دفعه بعدي با هم كم مي كنه به نظر شما راست گفته اگه اينطوري باشه كه استفاده امروز من از قيمت خود سيم كارت بيشتر ميشه كه!نقل قول:
سیم من اعتباریه 3 تومنم بیشتر شارژ نداره از صبح تو نتم هیچی هم کم نکرده اگه اینجوری که قیمتش سر به اسمون میزنه دیگه باید سیمو بندازم بیرون :18: :2: .... من منظورشو از دفعه بعد کم میکنه نفهمیدم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه کم کردنی در کار باشه همین الان باید کم کنن به نظر مننقل قول:
dostan salam . man alan daram ba GPRS post ro minevisam . daram par dar miaram .
MTN-Irancel is the BEST .
دوست عزيز تبريك ميگم ولي مواظب حسابشم باش ....نقل قول:
خسته نباشی من یک ماه پیش پر در اوردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه نکته مهم در مورد ام ام اس:
من یه عکس 240 در 320 برای برادرم ام ام اس کردم. وقتی به دستش رسید، اندازه اش به 60 در 80 تبدیل شده بود.!!!!!!!!!!!!!
این چه معنی داره؟
خوب مال منم اعتباريه همين امروز 15-10 مگ باهاش دانلوديدم كه ميشه در حدود 50-40 هزار تومان!نقل قول:
یعنی چی بعدا باهم کم می کنن!؟ آخه مگه ما مسخره ایناییم؟به ما چه ربطی داره که اینا به هیچ قولیشون نمی تونن عمل کنن!حتی تو این مورد! بعیده بعدا کم کنن به قول دوستمون استفاده امروزم از اعتبارم بیشتر شده! به نظر من اگه این کارا کردن همه باید اعتراض کنیم!نقل قول:
واقعا باید برای این نرخ kb ایرانسل هم اعتراض کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی گرونه هر مگا بایت میشه سه هزار تومن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من که به ایرانسل زنگ زدم گفت اگه کم نمیکنه استفاده کن شانس شماست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . خوب وقتی کم نمیکنه یعنی رایگانه دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب من فکر کنم همه ما مشکل داریم با این نرخ 3 تومن اما آخه این مساله هم هست که چه جوری اعتراض کنیم؟! مطمئن باشین با یه تماس با 140 یا 130 هیچ اتفاقیم نمیفته! بعدم خودتون می دونین دیگه که با کی طرفیم ! درسته میگن اپراتور خصوصی اما بنیاد مستضعفانا می خوای چی کار کنیم؟!؟!:13:نقل قول:
یه سوال دوستان چه جوری دانلود میکنن منظورم اینه میخوای یه آهنگو دانلود کنی چه جوریه من هرکاری کردم نمیشه یه راهنمایی بکنن دوستان
باید از نرم افزار اوپرا مخصوص موبایل استفاده کنی . اوپرا مینی رو نمی گم ، یه اوپرای دیگست .نقل قول:
تو انجمن موبایل جستجو کن پیدا می کنی ... اگه پیدا نکردی به من بگو برات آپ می کنم .
در قسمت تنظيمات مربوط به SMS و MMS وارد تنظيمات شده و تنظيمات مربوط به MMS را انتخاب كنيد و از داخل آن قسمتي را با نام Picture Scaling پيدا كنيد و اگر اين گزينه OFF باشد حجم عكسها بدون تغيير ارسال ميشود.نقل قول:
اگر OFF نيست آن را OFF كنيد و MMS خود را ارسال كنيد.
اگر باز هم مشكل حل نشد مقدار آن را روي 320 در 240 قرار دهيد.
اميدوارم كه مشكلت حل بشه
تا الان كه امروز 17 فروردين 86 و ساعت 11 است كه خدمات MMS و GPRS كاملا رايگان است.
اين بدبختا روي حرف خودشونم نيستن
چه وقتي كه ميخوان يه سيستم رو راه اندازي كنن, چه وقتي كه ميخوان يه سيستم رو از ملت بگيرن همين آش و همين كاسس.
اصلا اينا بلد نيستن كار انجام بدن
وزير ارتباطات اعلام كرده بود كه ((سهم مشاركت ايران در كارهاي شركتي با خارج بايد حداقل 51 به 50 به نفع ايران باشد در حالي كه سهم ايران در ايرانسل حداكثر 30 درصد است))
ولي من ميگم سهم ايران 10 درصد است براي روشن شدن مطلب بهتر است به اين نشاني برويد و ببينيد كه حتي راه اندازي سايت خدمات MMS هم با نوكيا بوده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب ديگه حرفي نيست...
حالا شما بدتون میاد که رایگان هست :10:
سلام
می خواستم بدونم کی ایرانسل یزد رو پوشش میده
شنیدم تا اواخر فروردین درسته یا سرکاریه
هيچكي بدش نمي ياد ميگيم نكنه كه بعدا پولشو با هامون حساب كنننقل قول:
سلام
آقا این ایرانسل تو بندر انزلی آنتن میده؟
آرهنقل قول:
همه
جا
آنتن
ميده
از سمنان چه خبر؟
هیچی سلامتی !!!! مسخره مون کردن تو عید رفتیم فقط دلمون خوش بود که یه سیم کارت داریم !!!!!نقل قول:
آقا من گوشيم رو دزديدن و الان نمي دونم چکار بايد بکنم . راهنمايي بکنيد
خب زنگ بزن 09351300000 بگو خطت رو مسدود کنن !نقل قول:
من تو اصفهانم هر کی بهم زنگ میزنه میگه بوق اشغال میشنوه من هم که به هر جا زنگ میزنم بوق اشغال میشنوم حتما باید بری کناردکل ایرانسل وایسی تا راحت زنگ بزنی و زنگ بخوری.حالا یکی به من بگه همه ی شهر ها اینطوری یا فقط شانس ماست! بعد یک ماه که سیم راخریدم تازه دیشب یه sms امده که شما ثبت نام نشدی واگه تا 72 ساعت یه 120 زنگ نزنی خط شما قطع میشود 120 را هم که میگیری میگه در حال حاضر قادر به پاسخ گویی نمیباشد.به نظر شما استادان من چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
اصفهان هنوز آزمایشی هست و درست آنتن نمی ده . من هم اصفهان هستم و سیم کارت دارم و گفتند تا اواخر اردیبهشت درست میشه . وقتی اصفهان رسمی بشه در سایت رسمی ایرانسل به عنوان شهر تحت پوشش قرار می گیره .نقل قول:
گوشیت چی بود؟نقل قول:
برو آگاهی بدن ردیابی کنن بگیرنش
متاسفم از اين بابت. شما ميتونيد براي ضد حال زدن به آقا دزده، علاوه بر شماره سيم كارت، شماره سريال گوشي رو هم به ايرانسل بديد و تقاضا كنيد كه اون گوشي رو از مدار خارج كنند. البته نميدونم كه ايرانسل اين كارو مي كنه يا نه ولي امكان انجامش رو داره.نقل قول:
زیاد سخت نگیر - هیچوقت دنیا ایده آل نبودهنقل قول:
از روی سایت رسمی ایرانسل ببین که چه نقاطی از اصفهان تحت پوشش هست - اگر نقشه اصفهان رو ندیدی نگران که نباید باشی هیچ باید خوشحال هم باشی .
- این پیغام برای من هم اومد ولی چون مطمئن بودم که مدارک رو درست فرستادم اصلا هیچ جوابی ندادم - شماره ای که فرستادند همون 130 برای مشترکین طرح پرداخت ماهیانه هست - زنگ بزنی حتما میگن فتوکپی شناسنامه ات رو ببری دفاتر خدمات مشترکین ایرانسل , اونجا هم زیاد تحویلت نمیگیرند . ناراحت نباش من که از سرویسهاش راضی هستم
تا باشه از این اپراتورها .
lميتونيد براي ضد حال زدن به آقا دزده شماره سريال گوشيتونو به ايرانسل و مخابرات بديد تا علاوه بر سيمكارت، گوشي رو هم قطع كنند.نقل قول:
آقا من الان نگاه كردم ديدم موبايلم no access to network شده مي خواستم ببينم مال بقيه وصله چون ميترسم به خاطر استفاده زياد از اينترنتش سيم كارتمو سوزونده باشن در ضمن من در تهران هستم
اي بابا من زنگ زدم 130 گفتم که خطم رو يک طرفه کنن اما اونا حاضر به اين کار نبودن
ايرانسل به لطف تبليغات و شيوههاي تشويقي خود توانست در مدت زماني كه از واگذاري اولين سيمكارتهايش ميگذرد، جايگاه خوبي در ميان مشتركان ايراني پيدا كند؛ به طوري كه مشتركان تلفن همراه براي اولين بار در ايران توانستند علاوه بر استفاده خدمات معمولي تلفن همراه از امتيازاتي مانند خدمات ارزش افزودهي جديد مانند اتصال به اينترنت برخوردار شوند. اما عليرغم وعدههايي كه اين اپراتور با تبليغات وسيع براي مشتركان خود در نظر گرفته و بارها در خبرها يا به صورت آگهيهاي بازرگاني وسيع در رسانهها عنوان كرده بود، گروهي از مشتركان ايرانسل در ايام تعطيلات نوروز از نحوهي سرويسدهي اين اپراتور ابراز رضايت نميكنند و معتقدند كه اين وعدهها محقق نشدهاند.
به گزارش خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، جملهي معروف « ... از كي تا حالا؟ از وقتي كه ايرانسل اومده!» تا به حال با انواع مختلف تبليغات اين اپراتور در گوشه و كنار شهر بهكرات به چشم و گوش هر رهگذري رسيده و حجم وسيع اين تبليغات هر روز در رسانهها، بويژه راديو و تلويزيون، پخش ميشود كه به عقيدهي كارشناسان، اين مدل تبليغات پيش از اين در كشور ما آنهم از سوي يك اپراتور تلفن همراه كمسابقه بوده است.
بنا بر اعلام سايت رسمي ايرانسل، با پوشش حدود٥٠ شهر، تعداد مشترکان اين اپراتور از مرز يک ميليون نفر گذشته است؛ اما برخي از مشتركان معتقدند وعدههاي اين اپراتور آنطور كه بايد، محقق نشده است. به عنوان نمونه، برخي از مشتركاني كه از سيمكارتهاي اعتباري ايرانسل استفاده ميكنند، با وجود اعلام رايگان بودن تماس با ايرانسل در روزهاي ٢٩ تا ١٥ فروردين از ساعت ١٢ شب تا ٦ صبح با مشترك ايرانسل ديگر، از اعتبار آنها كسر شده است.
با صحيح در نظر گرفتن اين فرض ميتوان گفت كساني كه در اين زمانها تماس برقرار كرده باشند و مكالمات طولاني هم داشتهاند، بايد در پايان اين ماه منتظر رقم قابل توجهي در قبض ماهانهي خود باشند.
برخي مشتركان نيز عنوان ميكنند ارسال Sms نيز در روزهاي اول سال براي آنها بسيار دشوار بوده و بسياري از آنها به مقصد نرسيده است.
به گزارش ايسنا، بر اساس اظهارات برخي از مشتركان ايرانسل كه در ايام نوروز به برخي از شهرهايي كه گفته شده بود پوشش اين اپراتور در آنها قبل نوروز تكميل شده و به شبكهي ايرانسل پيوستهاند، سفر كردهاند، امكان تماس وجود نداشته است. برخي ديگر از وضعيت آنتندهي ايرانسل در تهران راضي نيستند و هنوز با مشكل مواجهند.
بعضي از مشتركان اپراتور دوم نيز گلهمندند كه استفاده از اينترنت يا ارسال ديتا در بيشتر ساعات روز امكانپذير نيست و با اختلال مواجه است.
از سوي ديگر، هنوز تعرفههاي استفاده از سرويسهاي Gprs بهطور قطعي و رسمي مشخص نيست؛ اين در حالي است كه سايت ايرانسل به تعرفهاي در اين زمينه اشاره كرده و در آن بيان شده است «ايرانسل دورهي استفادهي رايگان از خدمات پيام تصويري (mms) خود را تا دوشنبه ١٠ ارديبهشت ١٣٨٦ تمديد ميكند؛ مهلت استفاده رايگان از خدمات اينترنت از طريق تلفن همراه (gprs) ايرانسل تا ١٥ فروردين ماه است و پس از پايان اين دوره هزينه اين خدمات مطابق تعرفه در نظر گرفته شده معادل ٣٠ ريال براي هر كيلو بايت اطلاعات ارسال يا دريافت شده محاسبه ميگردد».
اما اين تعرفهها نه از سوي مسوولان ايرانسل و نه از طريق مسوولان تنظيم مقررات رسما به رسانهها اعلام نشده است؛ بر اين اساس، با گذشت چند روز از تاريخ ١٥ فروردينماه هنوز مشتركان تكليف خود را در استفاده از خدمات نميدانند؛ در حالي كه اين حق مشترك است كه بداند وقتي از خدماتي استفاده ميكند، هزينهي آن چقدر است؛ تا متحمل زيان نشود.
برخي از مشتركان اين اپراتور نيز از نحوهي ارسال صورتحسابهاي ماهانهي خود ناراضي هستند؛ چراكه با گذشت چند ماه از استفاده از سيمكارت خود، قبضي دريافت نكردهاند و تنها به آنها Sms ارسال و در آن ذكر شده مشترك نسبت به پرداخت صورتحساب خود اقدام كند؛ اما در همان روزي كه مشترك Sms مذكور را دريافت كرده، سيمكارت وي يكطرفه شده است و اين در حالي است كه مشترك تا پيش از اين از مبلغ قبض خود و چگونگي پرداخت آن باخبر نبوده است.
از سوي ديگر، ظاهرا محاسبهي صورتحسابهاي مشتركان ايرانسل از دقيقه به ثانيه تبديل شد؛ اما چندي پيش محمود خسروي - رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي - اعلام كرده بود كه اضافه پرداخت مبلغ مشتركان ايرانسل پس از توافق جهت محاسبهي مكالمات به ثانيه به آنها پرداخت ميشود كه هنوز چگونگي اين امر نيز دقيقا مشخص نيست.
نكتهي قابل توجه اين است كه اپراتور يادشه بارها در تبليغات خود يكي از ويژگيهاي منحصر به فرد خود را يكسان بودن هزينهي مكالمات اعلام كرده است كه برخلاف اپراتور دولتي، هزينهي بين شهري ندارد؛ اما چندي پيش سازمان تنظيم مقررات اعلام كرده است كه اپراتور دوم تلفن همراه قصد افزايش تعرفه براي مشتركان ايرانسل به خارج از شبكه را داشته و اعلام كرده كه در رابطه با تعرفهي مكالمات ايرانسل به ايرانسل افزايشي را نخواهد داشت و به همين دليل مبلغ ٩/٤٩ تومان براي مشتركان ايرانسل به ايرانسل و مبلغ ٧٦ تومان را براي مشتركان خارج از شبكه پيشنهاد داده كه اين موضوع در سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي در دست بررسي و تصميمگيري است.
به گزارش ايسنا، با توجه اينكه اين اپراتور چند ماهي است فعاليت خود را آغاز كرده است، بروز برخي از مشكلات تا حدودي طبيعي بهنظر ميرسد. ضمن آنكه حمايت از روند خصوصيسازي در ارايه خدمات عمومي، موضوعي است كه كمتر كسي موافقت خود را با آن ابراز نميكند. اما ازسوي ديگر، در طول چند روز گذشته تلاش خبرنگار ايسنا براي گفتوگو با مسوولان ايرانسل براي پاسخگويي به علت اين مشكلات، تا لحظهي مخابرهي گزارش، بينتيجه ماند
نقشه ی اصفهان که نیست.در اصفهان هنوز دفتر خدمات مشترکین اغاز به کار نکرده در حالی که در سایت ایرانسل نوشتند 22 بهمن 85 اغاز به کار کرده:13:نقل قول:
اخه سه ماه میگن داره ازمایشی کار میکنه راستی شما کجای اصفهانی؟نقل قول:
عزیز منم از اصفهانم.تو اصفهان هنوز پوشش کامل نیست سوییچ های مخابراتم هنوز آماده اتصال به ایرنسل نیستن.نگران نباش.نقل قول: