نمیشه میگه command error
مشکل از کجاست؟
Printable View
نمیشه میگه command error
مشکل از کجاست؟
فکر کنم رمز گوشیت را قبلا عوض کردی:20:نقل قول:
3250 رم micro sd میخوره
ميدونم اما يه گوشي ميخواستم كه علاوه بر اين كيفيت عكس بالا اون كارتم بخوره چون وسيله اي ديگه دارم گفتم با يه تير دو نشون بزنم.نقل قول:
بهر حال فك نميكنين k810 بهتر يا حداقل خشكلتر باشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درایور اورجینال دوربین k800 چنده؟؟؟
لینکش رو دارید؟؟؟
سلام بر همه دوستان Sony Ericsson باز
من K800 دارم. جدیدا وقتی می خوام فولدر Game یا Application رو باز کنم یا حتی وقتی میخوام یه بازی نصب کنم پیغام Operation Faild میده.
خاموش و روشن کردم. Master Reset هم کردم ولی جواب نداد.
حتی Software گوشی رو Upgrade کردم ولی بازم جواب نداد.
اگر میتونین یه کمکی به من بینوا کنین. به خدا ثواب داره
پس تنها راهش فلشهنقل قول:
امیدوارم درست بشه:20:
دقیقا منم امروز با این مشکل روبرو شدم. چطوری فلشش کنم؟ راه دیگه ای نیست؟نقل قول:
ممنون از کمکتون. ولی چجوری Flash کنیم ؟؟ ما که سفاتمون به این چیزا قد نمیده. یه کمی زیر دیپلم تر راهنمایی کنین لطفانقل قول:
متاسفانه گوشی های جدید سونس اریکسون فقط از m2 پشتیبانی میکنن و همونطور که دوستمون گفت فقط مختص سونی هستشنقل قول:
حافظه گوشی رو فرمت کن شاید درست بشهنقل قول:
K850 هر دو نوع رو ساپورت ميكنه. عجب چيزيه پسر. كسي نمدونه قيمتش چند خاهد بود و كي مياد ؟
کسی قیمت کا800 را نداره؟
تو انجمن یه سرچ بزنی کامل درباره ی فلش گوشی تو تایپکها توضیح دادند:20:نقل قول:
یه توصیه هم بهتون میکنم اگر خودتون تا حالا گوشی را فلش نکردین برای دفعه های ابتدایی بدید یه جای مطمءن براتون فلش کنن (اگر گارانتی دارید ببرید نمایندگی)
فکر کنم تا حداقل تا 3 یا 4 ماه باید صبر کنی تا این گوشی بیادنقل قول:
وقتی هم که بیاد 600 یا 700 تومان فکر کم باشه:20:
آخرین قیمتی که من داشتم 340 هزار تومان بود:20:نقل قول:
سلام به k800 دارا اینجا کسی میدونه چه طور از فولدر game و app بک آپ بگیرم اصلا میشه؟ آخه حیف اون همه بازی نیست که هنوز تمومشون نکردم
شيراز ديشب 300 تومن هم من ديدم.
دوست عزیز من به شما پیشنهاد میدم با گوشیت انقدر بازی نکن چون joystick ش خیلی زود خراب میشه برای خودم هم همینطور شده جهت پایینش خراب شده 10 بار باید بزنم تا یک بار بره پایین:20:نقل قول:
رفيق من هم دنبالش ميگردم اما هنوز نتوستم پيداش كنم.:41:نقل قول:
اي بابا من ميگم بک آپ بگيرم شما ميگي بازي نکن من چي کار دارم به اون جوي استيک ***** من با کيبوردش بازي ميکنم حالا ميشه بک آپ گرفت؟
یه نفر بیاد و جواب ما رو بده.نقل قول:
حداقل بگید چه ورژنی هست؟؟
k800i R1GB001 راستي مموري ندارم مي خوام رو pc بشه يعني ميشه که بشه؟
سلام دوستان!!
ورژن گوشی من R1gb001 این ورژن من حدود 8 ماه پیش آپدیت کردم میخواستم بدونم از این ورژن جدید تر اومده یا نه؟
آقایون چطوری گوشیمو آپدیت کنم؟
عزیز کاری نداره که اول برو سایت سونی اریکسون تو قسمت ساپورتش بعر آپدیت سرویس بزن 32 mb وقتی دانلود شد بازش کن تا اجرا بشه بعد سیم کارت گوشیو دربیار موبایلتم بزار خاموش باشه بعد برو تو برنامه گوشیتو انتخاب کنخودش بهت میگه کی باید کابل وصل کنی قبل از اینکه کابل و وصل کنی دکمه c نگه دارو کابل بزن بعد خودش بهت میگه کی دستتو از روی c بردار بقیه کارارو خودش بهت میگه به همین راحتی
حال دادی رفیِِِق:31::31::31:نقل قول:
من فایل آپدیت سرویسو(32mb) دانلود کردم. نصبم کردم ولی وقتی اجراش میکنم این ارورو میده:
Application Error
Incompatible macromedia version
required version available from macromedia.com
application will terminated
فکرکردم فلش پلیر میخواد اونم دانلود کردم ولی درست نشد. اگه کسی میدونه چه مرگشه یه کمکی بهم بکنه. دمتون گرم
سلام
من گوشیمو اپدیت کردم ولی هیچ تاثیری نداشت.همونطوریه.
از کجا باید بفهمم که اپدیت شده؟
در ضمن من با نرم افزار سایت سونی اپدیت کردم.
من که اصلا از اپدیت خیری ندیدم
درست فکر کردی.نقل قول:
اخرین ورژن فلش پلیر رو می خواد که 9 هست
معمولا قبل اینکه وارد چت رومای فارسی بشی خودش دانلود می کنه من ادرس یکیشو pm میدم بهت.
ولی من که نفهمیدم اپدیت شد یا نه.چون دقیقا همون ورژن قبلیه.تاریخ اخرین اپدیت رو هم می زنه 2006.
می شه بگین چه خبره؟
آقا zizo دست دردنکنه. حال دادی
من فولدرapplication و game گوشیم باز نمیشه.ارور operation failed میده. آپدیتشم کردم ولی درست نشد. تو همین تاپیک گفتن باید فلش بشه. میخواستم ببینم آپدیت وفلش چه فرقی میکنن با هم؟
کی میدونه آخرین ورژن آپدیت برای کا800 چیه ؟
سلامنقل قول:
من فولدرapplication و game گوشیم باز نمیشه.ارور operation failed میده. آپدیتشم کردم ولی درست نشد. تو همین تاپیک گفتن باید فلش بشه. میخواستم ببینم آپدیت وفلش چه فرقی میکنن با هم؟
واسه من باز میشه ولی گیم ها یا نرم افزار ها باز نمیشن و همین پیغام رو میدن
اگه کسی میدونه جریانو بگه
برا منم همین پیغامو می داد ولی حالا درست شده.
نمی دونم چه طوری درست شد ولی فکر کنم اگه یه بازی یا نرم افزار دیگه نصب کنید درست می شه.
ولی چیزی که واضحه اینکه احتیاج به فلش نداره.
کسی نیست جواب منو بده:
از کجا بفهمم گوشیم اپدیت شده یا نه.یا ورژنش تغیر کرده یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی خیلی راحته فقط لارمه برید تو ستینگ برنامه هاتون بعد تو همون جنرال آپدیت سرویس پیدا کنید برید توش روی سافت ور ورژن دکمه روبزنید حالا ورژن گوشی اونجا نوشته
به همین سادگی
آقایون من گوشیمو آپدیت کردم بعدش مسترریستش کردم وقتی روشن شد روی please wait موند خاموش روشنش کردم بازم درست نشد. الان دیگه اصلا روشن نمیشه. چیکارش کنم؟:41:
بابا مگه ننوشته please wait خوبیه ذره وایسا بذار بدبدخت فکرشو بکنه امکان نداره واسه گوشیت مشکلی پیش اومده باشه نگران نباش راستی روز پدر به تمام پدران که اینجا هستند تبریک میگم.
آقایون که موبایلشون توی پوشه های appilaction va game نمیره مواظب باشید حماقت منو نکنید ما این گوشی بردیم نمایندگی گفتم همچین مشکلی داره گفت باید ببینیم چی شده گفتم یه قطعش سوخته میشه 60 هزار تومان منم گفتم نمیدم گفتن خوب نصفشو نمایندگی میده 30 تومنشو شما بدید آقا ما اینو دادیم بعد از دو سه روز یکی بهم گفت با یه فلش درست میشد حالا نمیدونم شایدم واسه من قطعش سوخته بود ولی بلاخره فکر کنم که سرم کلاه رفته:18:
بابا نیم ساعت صبرکردم. الان دیگه اصلا روشن نمیشهنقل قول: