نه عزیزنقل قول:
واسه من با ایرانسل هم کار نکرد.
نه عزیزنقل قول:
واسه من با ایرانسل هم کار نکرد.
این پوشه card تو گوشی که نیست ؟؟؟نقل قول:
کجا باید بسازم ؟؟؟
میشه این فایل patch رو ویرایش کرد
وهمون مسیر other رو بهش داد؟؟(عالی میشه !!!!!)
دوستان سریعتر پاسخ بدهید لطفا....
با تشکر... .
مشكل جواب ندادن اينجاست كه كسي اين پستهاي آخر رو نميخونه و يا نميبينه و همانطور كه در تاپيك " توصيه مهم " نوشتم اگه همه سوالاتشون رو در يه تاپيك جديد در همون صفحه اول تاپيك ها بپرسن بقيه هم اونو ميبينن و ميتونن جواب بدن . . . خصوصاً كاربران جديدنقل قول:
با تشكر :10:
نقل قول:
خطاي please wait ربطي به چينج نداره كه بخواد با ايرانسل بالا بيادش اين يه باگ نرم افزاري هستش بايد فايل main رو فلش كني تا درست بشه اين اشكال كم پيش ميادش ولي چند بار ور بري باهاش درست ميشه چون خود نرم افزار باگ هايي داره با همه گوشيها سازگار نيستش يعني خوب جواب نميده
منظور از فولدر Other این مسیر در مموری کارت هستش:نقل قول:
Memory Card:\MSSEMC\Media files\other
که باید فولدر Drv یا Menu رو توی فولدر Other بسازی و فایلهای منو یا درایورهاتو به اونا منتقل کنی.
و وقتی از طریق گوشی وارد فایل منیجر میشی درون فولدر Other قرار میگیره.
عزیزجاننقل قول:
پوشه other رو می دونم وبهتره که فایل های سیستم داخل internal memory کپی بشه نه در memory stick
تو این مسیر :
/tpa/user/other
منظور من پوشه Cardهست که تو بعضی patch ها درایور ها رو
به مسیر Card تغییر داده
مثل این تغییر ادرس منو فایل ها:
Change tpa/preset/system/menu -> card/menu
باتشکر از شما دوست عزیز.
دوست عزیز منظور از Card همون مموری کارت شماست و پچهایی هستند که به جای اینکه به حافظه داخلی منتقل کنند به مموری استیک منتقل می کنند.مثل پچهایی که SMS های شما رو روی مموری استیک ذخیره می کنند. من تا حالا به جز پچی که شکل آیکونها رو عوض میکنه پچی رو ندیدم که مستقیم روی مموری کارد(یعنی در کنار فولدرهای DCIMو MP3 و ...) بریزه و منظور همون فولدر Other در مسیر Memory Card:\MSSEMC\Media files\other هستش. در مثالی که شما زدید باید فولدر Menu رو در فولدر Other قرار بدید.ولی طبق گفته خودتون " وبهتره که فایل های سیستم داخل internal memory کپی بشه نه در memory stick" بهتره این کار رو نکنید و از پچهایی استفاده کنید که رو حافظه داخلی گوشی کار می کنند نه مموری استیکنقل قول:
دوستان سلام و خسته نباشید:20: من یک سوال از بزرگان داشتم، گوشی بنده k750i است میخواستم بهw800 تبدیل کنم آموزش آنرا هم کامل خواندم زمانیکه با فار میخواهم به داخل main یا fs شوم ارور اسکریپت میدهد گویا مشکل از cid است، حال سوال اینجاست
1.من می خواهم اولا از cid و... گوشی مطلع شوم که بعدا مشکلی نیاید میترسم:18: با داوینچی وصل شوم اطلاعات بگیرم، چطور قطع شوم که گوشی روشن و مشکلی پیش نیاید؟:41:
2.ورژن R1CA021 است ولی نمیدانم چرا داخل اف اس و مین نرفت؟ و با چه نرمافزاری فار یا ایکس اس؟ میتوانم بدون خطر این کار را انجام دهم اگر ممکن است آنهایی که مشکل من را میدانند یا تجربه آن را داشتند کمکم کنند.:11:
لطفا با جزئیات بیشتر یک دنیا ممنونم از اساتیدم:40:
پس فکر میکنم این جمله رو اشتباه نوشتی ... .نقل قول:
و تشکر... .
سلامنقل قول:
اگه گوشیت cid49 هست فار رو بی خیال شو ... .
XS ++ رو هم که دوستان میگن با k750 مشکل داره و گوشیت بعدازفلش تو please wait گیر میکنه
(من که تلفنم 5 روزه تو please wait مونده و به هردری زدم درست نشد.)
اقا در کل این کارو انجام نده ... .
صلاح دولت خویش خسروان دانند
این پیغام واسه چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونم گوشیم cid 49 هستش ولی میخام ببینم اگه مراحلرو طی آخر سر که باید با فار روشنش کنم این پیغامو نده دوباره؟
:20: دوست عزیز ممنون از پاسختون ولی من درگام اول هستم یعنی میخواهم همان که گفتید cid49 را ابتدا با گرفتن log از نرم افزار داوینچی مطمئن شوم ، سوالم اینجاست بعد از گرفتن اطلاعات از داوینچی حالا گوشی وصل شده ام به برنامه را چطوری (چه مراحلی) از داوینچی بطور ایمن که هیچ مشکلی برای گوشی پیش نیاید disconnect کنم؟ لطفا هر کس بلد است با ذکر جزئیات بفرماید. با تشکر:11:نقل قول:
قابل توجه تمام کسانی که با PhoneXS++V12یا با PhoneXS++ مشکل دارن وگوشیشون بعد از کار کردن با این نرم افزارها روشن نمیشه چه گوشیهای چنج وغیر چنج :
شما لازم نیست بعد از اتمام کار با این نرمافزار فایل مین(main) رو کامل فلاش کنید
شما فقط مین رو تا بلوک 10 فلاش کنید و بعد روی stopکلیک کنیدوحالا کابل رو بکشید
باطری رو در بیارین ودوباره جا بزنین وحالا گوشی رو روشن کنید
آیا خودت این روشو امتحان کردی و جواب گرفتی؟نقل قول:
نکنه یه وقت گوشی کامل فلش نشه و دردسر بیشتر بشه.
لطفا كمي بيشتر توضيح بدهيد چون ممكن است با عمل كردن به آن عواقب سخت تري در انتظار دوستان باشد.نقل قول:
بفرماييد اطلاعات تا بلوك 10 حاوي چه مطالبي است و آدرس متناظر اي بلوكها را هم ذكر بفرماييد.
سلام
آقا من يه W700 دارم ميخوام به W800 تبديل كنم آيا ميشه؟
بعد ميخوام ببينم اگه گوشي چنج شده باشه ميتونم بدون آنلاك كردن توسط باكس گوشيمو با نرم افزار فلش كنم؟
اگه ميشه لطفا يه راهنمايي كامل بگيد!!
ممنون
ياعلي
آقايوني كه گوشيشون تو Please Wait... گير ميكنه بخاطر اينكه گوشيشون سريال چنج هست
براي رفع مشكل يايد گوشيشونو با باكس فلش كنن
اگر هم خواستن ميتونن گوشي K750 رو با باكس به W800 تبديل كنن
گوشی W700 به W800 تبدیل نمیشه.در مورد فلش گوشی هم چون گوشیت رجیستر دستیه سریالش میپره و باید بدی با باکس برات رجیستر کنند.نقل قول:
سلام...عاجزانه تقاضای کمک دارم...گوشیه من w810i r4db005سریال غیر اصلیه من فایلهای لازم برای دسترسی به فولدر fs رو با ++XS رو گوشیم فلش کردم و تغییرات دلخواهمو با فار رو گوشیم اعمال کردم...اما وقتی میخوام فایل rest رو با فار رو گوشیم فلش کنم ارور script میده....تو رو خدا کمکم کنید....چیکار کنم؟ آیا باید main Firmware رو کامل دوباره رو گوشیم فلش کنم با ++XS ? من اینو دانلود کردمW810_R4DB005_MAIN_GENERIC_HN_CID49.rar و رو گوشیم ریختم ولی گوشیم بعد از چند ثانیه هنگ میکنه....چرا؟؟؟باید main Firmware دیگری رو امتحان کنم؟
در ضمن میخواستم بگم اگه سیمکارت رو گوشی باشه و گوشیو فلش کنم سیمکارت میسوزه؟؟!!!!
agha dametoon garm .
سلام آیا فریم وایر R1BC002 برای w800 که CID اون 36 هست وجود داره ؟؟ اگه هست لطفا لینکش!!
سلام
آقا ميشه آموزش ريختن ورژن جديد درايور دوربين W700 رو بديد
ممنون
راستي ميخواستم ببينم اگه من درايور دوربين W700 رو آپديت و ارتقا بدم اتوفكاس به دوربين اضافه ميشه يا نه؟
ممنون
يا علي
نقل قول:
به خاطر اون نيستش چون وقتي سريال چينج باشه با تاليا و ايرانسل كار ميكنه ولي در اين موقع با هيچ يك از اپراتورها كار نميكنه. بيشترين مربوط ميشه باگ نرم افزار كه با گوشي سازگار نيستش با بعضيها اينجوريه اين رو خود دوست عزيزم سياوش هم تائيد كرده
نقل قول:
سلام
من گوشي K750 چنج شده رو به W800 تبديل كردم تمام مراحل رو هم درست رفتم
ولي وقتي گوشي رو روشن ميكردم ميرفت تو حالت Please Wait... ديگه هم حركت نمي كرد
حتي گوشي رو با انواع سيم كارت (ايرانسل- تاليا- دولتي- سيم كارت تست) امتحان كردم بازم جواب نداد
رفتم دادم بيرون با باكس به W800 تبديل كردن:31:
با سلام به دوست عزیزم sorena.heidari بله اون دوست خوبمون درست گفته اول به ریجستر دستی بودن گوشی مربوط میشه و دوم به اینکه این برنامه یک سری باگ داره و باعث ایجاد این مشکل میشه تنها راه حل شما اینه که بری و با باکس گوشیت رو فلش کنی
موفق باشی
بله عزیزم من این روش رو روی چند تا گوشی چنچ وغیر چنچ امتحان کردم وبا هیچ مشکلی مواجه نشدمنقل قول:
قابل توجه تمام کسانی که طبق اموزشهای اساتید محترم این تاپیک بافار منیجر کار میکنن وپس از اعمال تغییرات
روی فایلهای سیستمی واتمام کار برای روشن کردن گوشی و فلاش فایل resetبافار دچار مشکل میشن:
1-برای ورود به فار بجای اینکه فایل sswرو با phonxs++1.2یا phonxs++در قسمت mainفلاش کنین این فایلssw
رو میشه با عملیات کاستومایز یا با sfxروی گوشی فلش کردبدین صورت که در کاستومایز پس از انتخاب cda مربوط
به گوشیه خودتون وانتخاب گزینه فلش وبعد انتخاب yesدر حقیقت همون فایلsswرو خود نرم افزار به طور اتوماتیک
روی گوشی فلش میکنه وبعد از چند ثانیه نرم افزار به شما میگه که شما 8 ثانیه فرصت داری تا کابل رو از گوشی جدا
کنین با کشیدن کابل شما امکان ورود به فار رو به راحتی پیدا کردی.
2-حالا وارد فار میشین وتغییرات رو انجام میدین و در پایان برای روشن کردن گوشی فایل resetرو با فار فلش نکنین چون
احتمال روشن شدن گوشی 100 درصد نیست (مخصوصاk750ای که به w800تبدیل شده)
3-حالا با phonxs++1.2یا phonxs++با انجام یه کاستومایز کامل گوشی روشن خواهد شد بدین صورت که در کاستومایز پس از اینکه شما کابل رو بعد از 8 ثانیه اول از گوشی جدا کردی در ادامه نرم افزار یه فرصت 30 ثانیه ای
به شما میده تا شما باطری رو در بیاری وجا بزنی ودوباره با گرفتن کلید Cمجددا به نرم افزار وصل بشین تا بقیه
مراحل کاستومایز روxs++1.2انجام بده در این مرحله شما باید صبر کنین تا اینکه یه مهلت 8 ثانیه ای دیگه داده بشه
تا مجددا کابل رو از گوشی جدا کنید بعد باطری رو در بیارین وجا بزنید و برای اخرین بار به نرم افزار وصل بشین(C)تا در مرحله پایانی نرم افزار یه فایل کوچیک که همون فایل reset مربوط به گوشیتون هست رو روی گوشی فلش میکنه
و نهایتا با اتمام عملیات و قطع شدن اتوماتیک نرم افزار کابل رو از گوشی جدا کنین باطری رو در بیارین وجا بزنین و گوشی رو روشن کنید ومطمئن باشین که روشن میشه
تذکر:قبلا هم در 2صفحه قبل توضیح دادم که اکثر گوشیها با این مراحلی که گفتم روشن میشن و شاید تعداد اندک شماری با شه که روشن نشن که این مشکل رو هم با فلش کردن فایل مین تا 10 بلوک (بدون اینکه سریال چنچ گوشی بپره)برطرف کرد که شما با فلش فایل mainتا بلوک 10با همون phon++1.2میتونین گوشی رو روشن کنید
خسته نباشین واز همه معذرت میخوام بخاطر اینکه نتونستم بهتر از این توضیح بدم و امیدوارم بدردتون بخوره(با اجام این مراحل شما هم میتونین با فار وهم با phonxs++1.2
کار کنین با ارزوی موفقییت برای همه.
به نظر من که کار با فایل Rest راحت تر از این روشیه که شما گفتی.ولی خوبه آدم چند تا روش بلد باشه تا اگه جایی به مشکلی برخورد استفاده کنه. مرسی از راهنمایی هاتون.
:41: :41: من منوی های گوشی را عوض کردم هیچ مشکلی هم باهاش نداشتم دیروز چندتا مشکل جزیی داشتم برای همیت گوشی را ریست کردم ولی دیگه گوشی بالا نیومد نمیدونم چیکار کنم با فلش کردن حل میشه یا راه دیگه ای هم هست کمکم کنید:41: :41: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2:
سلام red با brown چه فرقي داره و بايد از كجا بدونيم گوشيمون كدوم هستنقل قول:
نه دوست عزیز لازم به فلش کردن نیست در ÷وشه منو فایل menu.mlشما ÷اک شده استنقل قول:
شما همیشه قبل از ک÷ی کردن فایلها انها را در کام÷یوتر read only کنید هیچ وقت مشکلی ÷یش نماد.
سلام اگه ميشه فايلهاي مورد نياز براي red را دوباره upload كنيد چون خرابهنقل قول:
نقل قول:
تا بلوك 10 رو تا به حال تست نكردم . اگه گوشي رجيستر دستي باشه بالا ميادش يا بايد با باكس چينج بشه بازم؟!!!
سلام دوستان
برنامه Gslide هدري با 315 بلاك نداره
من گوشيم W700 هست R1ca021 حالا چطوري بايد توش پچ بريزم با توجه به اينكه اين كار با فار نشدنيه چون W700 با فار Rest نميشه و بايد فرموير رو كامل با Xs فلش كني
ممنون ميشم اگه جواب بدين
!!!!!!!!2
آقا من كه هر چي توضيح دادم متوجه نشدش اين مشكل يه بنده خدايي هستش من كه تا به حال به اين مشكل بر نخوردم من ميگم USB Flash نصب نشده حالا كسي با اين مشكل بر خورده بگه
برنامه رو که شما دادید به من دانلود کردم ولی بازم همون پیغام epiusb رو میده در ضمن من باید از کجا بفهمم cid گوشیم چنده 36 یا 49 قبلا یه برنامه برای تشخیص cid بود ولی لینکش خراب بود میخوام اگه میشه شما فقط یه توضیح در مورد cid و red یا brown بدید من الن حدود چند هفته هست که تمام این کارهایی رو که گفتید رو کردم وهمیشه توبرنامه farmanager به پیغام epi usb و در برنامه phone xs به پیغام open failed بر میخورم حتی اون فایل pdf هم به من کمک نکرد از شما خواهش دارم که هر چه زودتر در این مورد کمکم کنید..یه توضیح کامل لطفا موفق باشید........
سلام
آقا من دوتا فایل فریمور W800 گرفتم به فرمت Dvt.* یه نفر گفت که باید با نرم افزار داوینچی رو گوشی بریزم
ولی نرم افزار داوینچی درست کار نمی کنه همش میخواد به اینترنت وصل بشه
هر کی کار با نرم افزار داوینچی رو بلده لطفا یه راهنمایی بکنه
خدا عمرتون بده
یا علی
شما بهترين كار اينه كه با Phone xs بريزي طبق آموزش تو امضاي منم هستشنقل قول:
نه داداش با نرم افزاری که میگی انجام دادم ولی نشد یعنی نرم افزار فایل ها رو نمی شناسهنقل قول:
اصلا من این فریم ور ها رو میخوام W800_R1BC002 اگه داری بزار
ممنون
یاعلی
نه داداش با نرم افزاری که میگی انجام دادم ولی نشد یعنی نرم افزار فایل ها رو نمی شناسهنقل قول:
اصلا من این فریم ور ها رو میخوام W800_R1BC002 cid 49 اگه داری بزار
ممنون
یاعلی