سلام دوستان .
2 تا سوال داشتم .
1. مي خواستم ببينم كه توي 950 هم مثل p990 مشكل ساعت sms هست ؟
2. فايل هايي كه از تو مسجينگ يا فايل منيجر پخش ميكنيم با واكمن گوشي اجرا ميشن ؟ ( فايل هاي صوتي و تصويري )
Printable View
سلام دوستان .
2 تا سوال داشتم .
1. مي خواستم ببينم كه توي 950 هم مثل p990 مشكل ساعت sms هست ؟
2. فايل هايي كه از تو مسجينگ يا فايل منيجر پخش ميكنيم با واكمن گوشي اجرا ميشن ؟ ( فايل هاي صوتي و تصويري )
نقل قول:
بله مشکل ساعت وجود داره. البته راه حلش رو هم بعضی دوستان دادند... البته من نتونستم ج.اب بگیرم.
اگه اشتباه نکنم واکمن فقط مسوول پخش فایلهای صوتی هست. اونم فایهایی که روی حافظه جانبی (4 گیگا) باشند.
سلامنقل قول:
چه عجب!!!
محتویات جعبه:
گوشی :دی
دفترچههای راهنما
کابل usb
سیدی pc suite
یه سیدی حاوی یه سری نرم افزار
جا موبایلی :o
شارژر
دوستان اين دو فيلم زير رو حتما ببينيد و بگيد:
چرا تم اين 950 با ما فرق داره يه جور ديگس بعدشم تو واكمن كه ميره رنگ رمينه سبز يا صورتي رنكي كه تو سايت سوني همين ولي واسه ما خاكستري
کد:http://www.youtube.com/watch?v=1GWhenjZH6k
چجوري روي m600 سيستم عامل 950 رو ريخته
کد:http://www.youtube.com/watch?v=7S7KcXpvGDM
دوستان
کیفیت صداش و بلندی اون از n95 بیشتره؟
بلندی را نمیدونمنقل قول:
ولی مطمئن هستم که کیفیتش به مراتب از N95 بالاتره
نقل قول:
همه چیو گفتی فقط یه چیز یادت رفت
کابل اتصال مستقیم به سیستم صوتی :46:
بلندی را نمیدونمنقل قول:
ولی مطمئن هستم که کیفیتش به مراتب از N95 بالاتره
منظورت هندز فریه؟نقل قول:
نه ...نقل قول:
منظور دوستمون اون كابلي بود كه دو سر قرمز و سفيد داره كه به تلوزيون يا اسپيكر و ازين جور چبزا وصل ميشه .
ظاهراً تو پک همه یه چیزی باید مفقود باشه !
من امروز با اجازتون به جمع دارندگان این گوشی پیوستم . تو پک گوشی من ، همه اینایی که دوستان گفتن بود به جزء این کابل صوتی اما کیف اورجینال با آرم واکمن توش بود که خیلی با حال و با کلاسه .
خوب..کلی تو اینترنت و اینور و اونور سرچ کردم کسی نتونست در مورد کیفیت و بلندی این گوشی سه جواب قانع کننده بهم بده ....تا اینکه بالاخره یدونه گرفتم و یه تست مفصل کیفیت موزیک تو هندزفری انجام دادم و با P990 ، مقایسه کردم .
شرایط :
هر دو گوشی رو با هندزفری W700 تست کردم .
هر دو گوشی رو با یه Track که توسط کابل USB تو هر کدومشون ریختیم تست کردم .
در دو حالت Normal و Mega Bass تست شدن .
و نتیجه :
این دوتا تو این زمینه هیچ فرقی ندارن حتی جالبه بدونید که من تفاوت کیفیت چندانی که محسوس اشه بین این دوتا ندیدم . قراره دوباره فردا با آهنگهای تکنو ، کلاسیک ، گیتار الکتریک و .. تست کنیم .
گفته میشد که بلندی صدای این گوشی نسبت به W های دیگه کمتره اما بنده به عنوان کسی که این گوشیها رو داشتم عرض میکنم خدمتتون . اگه نمره رو از 100 در نظر بگیریم :
N91 کیفیت : 93 بلندی : 100
COLOR="darkred"]N93 [/COLOR]کیفیت : 90 بلندی : 86
W950 کیفیت : 90 بلندی : 84 (شایدم بیشتر)
[
N73 کیفیت : 90 بلندی : 85
تعیین کیفیت بین 3 تا گوشیه بالا (N93-W950-N73) خیلی خیلی سخته . تقریباً تو یه سطحن . اما شرایط W950 برای موزیک پلیر بودن ، مناسبتره
W900 و W800 و K750 ، همونطور که تو gsmarena اومده ، یکسانن کیفیت : 88 بلندی : 85
W810 کیفیت : 88 بلندی : 80 (برخلاف اون چیزی که تو gsmarena گفته ! )
3250 کیفیت : 82 (Bass بسیار ضعیفه حتی با تعویض هندزفری هم خیلی خوب نمیشه) بلندی : 85
من به عنوان کسی که موزیک همه چیزشه ، اگه بخوام یه گوشی برای موزیک انتخاب کنم ، N91 رو انتخاب میکنم و اگه سیمبین UIQ مد نظرم باشه ، W950 که به جزء این ویژگی ، همونطور که گفتم ، شرایط خوبی برای موزیک پلیر بودن داره .
کلا این گوشی ، آدمو راضی نگه میداره تو این زمینه .
در ضمن..کسانی که هندزفری اصلی گوشی تو پکشون نبوده ، حتماً یه هندزفری ، حتی معمولیشو گیر بیارن و از قسمت اول هندزفری که همون ریموت کنترل باشه ، استفاده کنن . چون تو هر قسمتی از برنامه که که باشید ، می تونید با اون ریموت، پلیر رو راه بندازید .
جالبه. یعنی هندز فری توش نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
من990 دارم مشتری گیر آوردم 260 هزار تومن میخره. خداییش گوشیم اصلا کار نکرده در حد نو.
گوشی 950 گیر آوردم در ارزون ترین حالت 258 هزار تومن.
به نظرتون بفروشم 950 بخرم یا اینکه همون 990 رو نگه دارم ولی یه mp3 پلیر آی پد بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟:20::20::20:
من دقیقاً وضعیتم مثل شما بود . P990 رو فروختم و W950 خریدم و تنها مشکلی (نمیشه گفت مشکل) که باید باهاش کنار بیام و بیاید ، نداشتن دوربینهنقل قول:
چیزی که خیلی منو نسبت به 990 راضی نگه میداره ، سایز و وزن مناسبشه که مثل 990 اذیتت نمیکنه اما دوربین خوب چیزیه :19:
ذر ضمن ، سایز صفحه نمایش ، به طور قابل ملاحظه ای کوچیکتره . الان تنها کمبودی که احساس میکنم همون دوربینه از بقیه چیزاش تا اینجا راضیم .
چرا هندز فری دارهنقل قول:
راس میگی برای منم این کابلو نداشتنقل قول:
من امروز با اجازتون به جمع دارندگان این گوشی پیوستم . تو پک گوشی من ، همه اینایی که دوستان گفتن بود به جزء این کابل صوتی اما کیف اورجینال با آرم واکمن توش بود که خیلی با حال و با کلاسه .
بچهها یه سوال
960 چه برتری نسبت به 950 داره؟ (البته به جز دوربین)
دوستان آخرین ورژن فیرم ویر این گوشی چیه ؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز نو گیر اوردی 258 تومان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو کدوم شهر و کدوم مغازه .
دوربین 3.2 مگا پیکسلنقل قول:
8 گیگابایت حافظه
مجهز به سیستم wireless
هندزفری رموت کنترل دار به همراه صفحه نمایشگر
و یه سری تغییرات و تفاوت های جزئی که روی پخش walkman اضافه کردن
من تو اطلاعات این گوشی ، تو سایت دیجیکالا ، این مطلب رو دیدم :
W950i مجهز به قابليت TrackID™ نيز مي باشد که اين امکان را براي کاربر فراهم مي آورد تا از اطلاعات مربوط به آهنگ هايي که توسط منابع موسيقي خارج از گوشي پخش مي شود، آگاه شود ـ اگر گوشي را نزديک وسيله اي که موسيقي پخش مي کند، نگه داريد، گوشي سعي خواهد کرد اين آهنگ را با منبع اطلاعات خود تطبيق داده و سپس نام آهنگ، آلبوم و خواننده آن را نشان دهد.
کسی تا حالا این قضیه رو تست کرده ؟
نقل قول:
آدپدیت جدید این گوشی اومده من آپدیت کردم .
یکی از فرقاشم با قبلی اینه که وقتی گوشیرو روشن میکنی یا کابلشو وصل میکنی تمام برنامه های نصب شده روی گوشیتونو چک میکنه که خودش مزیت
شیراز. . میگفت 280 . بهش گفتم من تا 260 هم گیرم اومده نخریدم . گفت بیا 258 از من بخر. گفتم فردا میام.نقل قول:
قیمتش چوره؟ خوبه ارزونه؟:5:
اهاننقل قول:
پس شما بودین که این شایعه را پخش کردین
عزیز من خواستم اپدیت کنم میگه هیچ آپدیتی وجود نداره؟؟
شوما چطوری این گوشیو اپدیت کردین؟؟؟؟؟
نقل قول:
يكي جواب بده
الان ورژن گوشی شما چیه ؟نقل قول:
می تونه دلایل مختلفی داشته باشه .نقل قول:
ممکنه نسخه ای که به اروپا صادر میشه با مال ما فرق داشته باشه . مثلاً به این عکس که تو سایت gsmarena دیدم توجه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو برچسب پشت گوشی چند نفرتون عکس سطل آشغالی که روش ضربدر خورده رو داره ؟! و ترتیب نوشته شدن سریال و بارکد و کشور سازنده دقیقاً مثل این عکسه ؟!
یه بار سند کردم ولی پاک شدهنقل قول:
phone
cxc 162037R9GA001
bluetoth
cxc162058R3A01
دوست عزیز اینا مهم نیست...ورژن CDA رو بفرمایید چیه.فقط قسمت آخرش . مثلا مال من اینه : R6E28نقل قول:
عزیز روی این برچسب نوشته برای فروش نیست!نقل قول:
فکر نکنم مال هیچ کس شبیه این باشه!
ولی از من اون سطل آشغاله رو داره!
سلام من میخوام یه گوشی بخرم که بیشتر به عنوان mp3player استفاده کنم واسه من بلندی صدا مهم نیست بیشتر کیفیت صدای که از تو هندزفری باید بالا باشه یعنی میخوام مثل Ipod برام کار کنه شما کدوم گوشی پشنهاد میکنین؟:13:
R6E28نقل قول:
دقیقا مثل خودته
N91 8GB Onlyنقل قول:
من اختلاف کیفیتی بین این دو گوشی ندیدم اما در عوض N91 صداش واقعاً از نظر بلندی بی نظیره . تو معرفی این گوشی اعلام شده که این گوشی بر اساس ساختار Ipod ساخته شده و حتی این دوتا رو با هم مقایسه کرده بود و N91 رو حتی برتر میدونست :5:
W950 رو اگه بلندی برات مهم نیست پیشنهاد میکنم .
خوب تا جایی که من اطلاع دارم آخرین ورژن 990 و 950 همینه .نقل قول:
یه چیزی که باعث شده یخورده نسبت به این گوشی دلچرکین بشم اینه که برخلاف P990 نمی تونه Word و صفحات اینترنتی که توسط کامپیوتر ذخیره و ریخته شده تو گوشی رو باز کنه !! آ:13:خه یکی به من بگه مگه این ابله سری UIQ نیست پس چه مرگشه :2:
به نظر من w950i یکی از بهترین گزینه هاست ولی مثله من نکنه برداری فونت بریزی که قفل کنه !!!!!:19:نقل قول:
NOKIA N91 GSM Editionنقل قول:
SonyEricsson W910i
برنامه افیس را که بگیری میتونی صفحات ورد را باهاش باز کنینقل قول:
سلام من فردا میخوام w950 بگیرم بهم بگید چه طوری از سالم بودم گوشی مطلع شم.
تو پکش چی داره ؟؟؟ قلم اضافه هم داره ؟؟؟؟
*راست*چپ چپ*چپ* این کد و چه طوری وارد کنم ستاره رو میدونم ولی چپ و راست و چه طوری .
مثل نوکیا کدی داره که بفهمیم چه قدر با گوشی مکالمه شده ؟؟؟
*#92702689#مثل کد بالاخواهشن زود جواب بدین
تو پکش : گوشی ..شارژر...قلم ( یه دونه..قلم اضافی نداره) ..روکش مخملی ...سیدی ...چند تا کتابچه ...هندزفری ریموت دار...چن تا سر هندزفری در سایزهای مختلف
اون کد هم با استفاده از jog dial بزن :
بالا ..ستاره....پایین...پایین...ستار ه...پایین....ستاره.....
لیست منوش میاد....گزینه دوم...service test ....میتونی همه جای گوشیو تست کنی..