ممنون از لطفتون.نقل قول:
اصلا بی خیالش شدم، آخه یه خورده با خودم فکر کردم دیدم آخه به چه دردم میخوره؟؟!!
الکی حال مردم رو بگیرم که چی بشه؟؟!!
برای همین هم پشیمون شدم...
Printable View
ممنون از لطفتون.نقل قول:
اصلا بی خیالش شدم، آخه یه خورده با خودم فکر کردم دیدم آخه به چه دردم میخوره؟؟!!
الکی حال مردم رو بگیرم که چی بشه؟؟!!
برای همین هم پشیمون شدم...
دوستان میخواستم ببینم آیا برنامه ای برای گوشی های N70 و N70 me هست که با اون بشه تصویر افرادی رو که به هنگام تماس با ما به نمایش در میاد رو به صورت تمام صفحه نمایش بده؟
ممنون میشم اگه لینک دانلود این برنامه رو در اختیارم قرار بدین...
با تشکر از شما دوستان عزیز
بله برنامهfull screen caller تونقل قول:
دانلود سنتر بگردی برای سری60 قطعا پیدا میکنی:10::10::10:
من به خاطر GPRS یه سیم کارت ایرانسل گرفتم ....تمام تنظیمات اینترنتش رو هم درست تنظیم کردم ...
ولی وقتی میخواد به شبکه وصل بشه پیغام میده Inviled Packed Date Access Point .....
ولی با D500 و K750 خیلی راحت میتونم برم تو اینترنتش ....
برای N70 باید تنظیم خاصی رو بکنم ...؟
سلام آیا میتونم کاری بکنم تا همه عکس ها همه به هم تو گالری نمایش داده نشود؟
واقعاُ اعصاب خرد کنی است همه چیز نمایش داده شود.................
سلام دوستان من یه مشکلی دارم که نمیتونم بازی Bounce رو روی موبایلم نصب کنم هر کاری میکنم نمیشه لطفا یه لینک دانلود بدم که روی موبایل من صب میشه
میتونی با Smart Gaurd هایدشون کنی تا تو گالری نشونشون نده ....نقل قول:
سلام آیا میتونم کاری بکنم تا همه عکس ها همه به هم تو گالری نمایش داده نشود؟
واقعاُ اعصاب خرد کنی است همه چیز نمایش داده شود.................
اگه میخوای برو تو تاپیک موبایل _بحث ایرانسل_ اونجا مشکلت رو بگو چون من ایرانسل ندارم نمیتونم راهنماییت کنم دوست عزیز:46:نقل قول:
ای کلک میخوای چه کار:21:نقل قول:
یکی دیگه هم هست fexplprer ولی برای شما من همون smart guard رو پیشنهاد میکنم تو دانلود سنتر هم هستش:46:
انتن دهی موبایلم موقع زنگ زدن به کسی تقریبا خوبه ولی اگه کسی بخواد به من زنگ بزنه خیلی بد زنگ میخوره یعنی طرف باید 10 بار بگیره تا شاید ارتباط برقرار بشه در موردsms فرستادن هم تقریبا به همین شکل است یعنی فرستادن خوبه ولی موقع دریافت sms چند ساعت بعد sms به موبایلم میرسه.درظمن خط من 0912 با کد2 میباشد وگوشیم هم نوکیا n 70 میباشد .آیا تنظیماتی تو گوشیم این مشکل رودرست میکنه . یا کار دیگه باید بکنم. درکل این مشکل از کجاست وباید چه جوری حلش کنم. اصلا قابل حل شدن است؟خیلی ممنون میشم اگه جوابم روبدید. باتشکر
ممنون ...مشکلم حل شد ....من هم به خاطر اینتر نت مجانیش گرفتم ...وصل کردمش به کامپیوتر دارم مثل Adsl دانلود میکنم ....نقل قول:
اگه میخوای برو تو تاپیک موبایل _بحث ایرانسل_ اونجا مشکلت رو بگو چون من ایرانسل ندارم نمیتونم راهنماییت کنم دوست عزیز
....موفق باشی....
سلام بچه ها من تازه N70 گرفتم .
يه مشكل باهاش دارم وقتي وارد قسمت موزيك ميشم خود به خود خارج ميشه به نظر شما مشكل چيه ؟
راستي اين گوشي زمان اتصال به كامپيوتر از طريق يو اس بي امكان شارژ داره يا نه ؟
آيا ميشه از فايلهاي Ota براي فرستادن Sms در اين گوشي استفاده كرد يا نه ؟
ممنون
نه شارز(کیبوردم فارسی نیست) نمیشهنقل قول:
بله پسوند اس ام اس ها ota است و قابل استفادس
در مورد اون مشکلتم بیشتر توضیح بده
سلام دوستان من یه مشکلی دارم که نمیتونم بازی Bounce رو روی موبایلم نصب کنم هر کاری میکنم نمیشه لطفا یه لینک دانلود بدم که روی موبایل من صب میشه
یه بار از تو کامپیوتر رفرش کن ببین چی میشهنقل قول:
خیر فقط سونی اریکسونه که با یو اس بی میشارژه
بله با برنامهsymot pic sms
salam man yek n70 daram va mikham felash konamesh chejori mitonam in karo bokonam chon arabish naghese man nemitonam sms farsi bedam lotfan man ro rahnamaee konid ke betonam ya flash konam ya yek rahe hali ro be man moarefi konid mamnon misham
نقل قول:
barnamee power call hast va khob barnameie khodam estefade kardam va razi hastam va agar moshkeli dashte bashad ine ke hamzaman ba harf zadan nemitoni be ghesmat hae digee goshit beri
سلام
ميخواستم بدونم انتي ويروس واسه N70 از كجا ميتونم دانلود كنم
ممنون
برنامه های سیمبین S60 به همراه توضیح:نقل قول:
سلام
ميخواستم بدونم انتي ويروس واسه N70 از كجا ميتونم دانلود كنم
ممنون
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=116953
ورودت رو به این انجمن خوش آمد میگم و سعی کن من بعد فارسی تایپ کنینقل قول:
نوشته شده توسط hamidreza2007.scoo [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید به یه گارانتی اصلی مراجعه کنی حداقل فایل های فلش اونا مرغوب تر هست و مورد اطمینان
البته نرم افزار هم برای نوشتن اس ام اس فارسی هست به نام crystal arbi ولی وقتی نصبش کردم فونت گوشی چینی شد:18:
هیچ س نمی خواهد جواب مارو بده
من دوسوال کردم که هیچ کس به اون نگاه نکرده یکی که یه کم بالاتره (#1134) و یکی هم این بود که چجوری میتونیم که پسورد گوشی رو که یادمون رفته رو عوض کنیم
ممنون که جوابی به من دادید ولی من گوشیم زبان عربی ناقص داره برای همین که من باید فلش کنم در ضمن من گوشیم رو چند جایی بردم و چند تا از این نرمافزار ها رو ریختم ولی به دلیلی که گفتم برنامه بالا نیامد و اجرا نشد.نقل قول:
زبان عربی ناقص؟ :2:میشه کمی بیشتر توضیح بدی:5::5::5:نقل قول:
نوشته شده توسط hamidreza2007.scoo [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حال خوندن قبلی رو نداشتم:31: ولی در این مورد باید یه تاپیک بزنی البته با نرم افزار هم میشه :21:نقل قول:
بچه ها من شارژ گوشی N70 ندارم یه شارژردارم که نمیدونم ماله چه گوشی هست ولی با یه تبدیل به N70 وصل میکنم ولی همیشه شارژ گوشی من یکی دو خط بیشتر نیست .
وقتی هم که دو یا سه خط شارژ دارم تا یه زنگ میخوره و ویبره میزنه سریع باطری میشه یک خط .
به نظر شما مشکل از شارژره یا باطری ؟
یه بار با شارژ اصلی گوشیت رو شارژ کن ببین بایذ وقتی بوق زد ورش دارینقل قول:
منظور شما اینه که وقتی بوق زد از شارژ بردارم ؟نقل قول:
با سلام
میشه لطفا طرز کار رادیو رو در کوشی N70 موزیکال (فنلاند) برام توزیح بدین.
با تشکر.
دوستان آیا برنامه باز کردن فایل هایpdf تو n70 کار نمیکنه من که هر چی نصب میکنم این فایلها تو گوشیم باز نمیشه .لطفا بگید چی کار کنم.
اگه برنامه pdfسراغ دارید که تو n70کار کنه به من هم معرفی کنید چون خیلی لازم دارم.
جون من کارمو راه بندازید.دمتون گرم
نقل قول:
دوست عزیز شما برای اینکه بتوانید از رادیو گوشی استفاده کنید ، حتما باید از هندفری استفاده کنید یعنی هندفری را به گوشی وصل کنید و سپس وارد منوی گوشی شده و از آنجا قسمت رادیو را انتخاب کنید سپس با ورود به بخش رادیو گوشی متوجه خواهید شد که صدا به خوبی و با کیفیت قابل توجهی از هند فری قابل شنیدن خواهد بود.
اگر بخواهید که صدای رادیو از بلندگو پخش شود ، کماکان باید هند فری وصل باشد چرا که در واقع آنتن رادیو و گوشی شما به شمار میرود و تنها باید گزینه آپشن را بزنید و گزینه Active loudsp رو بزنید.
برای تغییر فرکانس هم میتوانید با دو دکمه ی سوم و چهارم که در صفحه رادیو قرار دارد به نزدیک ترین فرکانس قبلی یا بعدی بروید.
ضمن اینکه در قسمت رادیو گوشی میتوانید فرکانسی را ذخیره و برای آن نامی تعیین کنید تا مجبور نباشید به دنبال فرکانس مورد نظر بگردید و برای این کار کافی است زمانی که بر روی فرکانس مورد نظر قرار دارید گزینه آپشن را زده و سپس از لیستی که نمایش داده میشود گزینه Save station را بزنید و سپس نامی را به دلخواه برای ایستگاه مورد نظر تعیین کنید.
دو دکمه بالایی و در واقع اولین و دومین دکمه ای که در صفحه رادیو قرار دارند برای تغییر ایستگاه های ذخیره شده شما میباشند.
:10:باز هم اگه در این مورد سوالی داشتید در خدمت هستم.:10:
بله عزیزم :5:نقل قول:
بله شما میتونی با استفاده از نرم افزارqiuck office تمامی فایل های مایکروسافت رو اجرا کنی تو خود سایت نوکیا هست توی دان سنتر خود فروم هم هست:46:نقل قول:
سلام
لظفا راهنمايي كنيد
n70 6300 w810
كدام را پيشنهاد ميكنيد.
من n70,100%نقل قول:
نقل قول:
منم موافقم تازه اگه n70me باشه موافقترم :20:
نقل قول:
به نظر من 810w
چون 70n
هم کنده و هم اینکه زیاد هنگ میکنه
تازه دوربینش auto foucos
نداره که عیب بزرگیه !
تنها مزیتی که داره سیستم عاملش است و کیفیت صدا هنگام مکالمه
هر چند که سیستم عاملش هم داره قدیمی میشه
ولی هنوز کاربرد زیادی داره
ولی از اون طرف اصلا پلیرش
در حد و اندازه های 810w
نیست
يك متن بزرگي دارم داخل موبايلم چكونه به قسمتهاي مختلف منور متنها را تكه تكه كنم
يك متن بزرگي دارم داخل موبايلم چكونه به قسمتهاي مختلف منور متنها را تكه تكه كنم
ايمل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز شما که میگی کنده باید بگم که به جز سری جدید گوشی ها بقیه سیمبین دارها کند هستن که طبیعی هست بله من با دوربین موافق هستن auto focus عیب بزرگی هست منظور از اینکه قدیمی میشه چیه عزیز همه برنامه براش هست به نظر من یه سیستم عامل نه باید خیلی جدید باشه و مه خیلی قدیمی والا ان 70 چیزی بین این دو هست خب شما به صدای کم 810 اشاره نکردی ولی پلیرش هم مشکلی نداره من خودم برا برنامه خوریش گرفتم ولی شما هم باید تحقیق کنی که چی برات مهم هست :46::46::46:نقل قول:
میری تو نوت و بعد دکمه مداد رو پایین میگیری متن مورد نظر رو انتخاب میکنی و بعدش دکمه کپی رو میزنی دوباره میری تو نت و بعد مداد رو میگیری و past میکنینقل قول: