ممنون ميل كوچولو جان تا حدي خيالم رو راحت كردي . اميدوارم ساير دوستان هم نظر بدن و منو مطمئن تر كنن
با تشكر
Printable View
ممنون ميل كوچولو جان تا حدي خيالم رو راحت كردي . اميدوارم ساير دوستان هم نظر بدن و منو مطمئن تر كنن
با تشكر
برنامه بسيار جالبيه.ممنون كركي جان.
کرکی جون ممنون خیلی عالیه:)
آقایون یکی لطف کنه سوفوس رو امتحان کنه ببینید این نسخه جدیدش بدرد بخور شده یانه.
خبرش بدید ممنون میشک ما که دیگه پیر شدیک شما جوونای پیسیورد زحمتش بکشید.
لطفا حرف آقا ميل كوچولو رو تاييد كنيد كه خيال ما راحت بشه . البته ميل كوچولو جان ممنون و اين به معني اين معني نيست كه حرف شما رو قبول ندارم ولي تا ديگران هم يه تاييد كوچولو نكنند ، من خيالم راحت نمي شه .نقل قول:
نوشته شده توسط میل کوچولو
منتظرم
دوستان سلام آخرین ورژن دکتر وب هم اومد:
Dr.Web 4.33
دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرک:
Gilopa جون این Sophos Anti-Virus فکر کنم مال شبکس اگرم نباشه اصلا به درد نمیخوره!
کار کردن با هاش خیلی سخته!
خودم تست کردم که میگما
سلام
دوستان کدامیک از اینها قویتر و جدیدتر هستن به نظر شما (این راهنمای هستش و نظر سنجی نیست )ولی شما نطرتون رو بگین :happy:
mcafee vir scan 10 or mcafee vir scan 9.0 pro
ورژن جديد Kaspersky internet security كه در اين نسخه همه چيز كنترل ميشه اونم خيلي سختگيرانه
دانلود كنيد نسخه يKaspersky Internet Security 2006 6.0.14.203 Beta
تا يادم نرفته حتما با FlashGetدانلود كنيد (لينك رو به FlashGet كپي كنيد)کد:ftp://data.kaspersky.ru/6.0.14.203%20not%20completely%20tested/kis2006.msi
sina88 معلومه که هم 10 قوی تره و هم جدید تره!
اخه نسخیه ی 9.0 پرو هستش ولی 10.0 رو نمیدونم یعنی ننوشته اقاsAsAn.K
سینا جون ببین نسخه ی 9.0 Pro یه سری قابلیت داره که 10 معمولی نداره ولی 10 هم قابلیتهای بسیار بیشتری از جمله هوش مصنوعی قوی تر و ..... بهش اضافه شده که در کل 10 معمولی بهتره:)
البته بگم که نسخه ی 9.0 از سایت اصلی و به صورت خریداری شده دانلود کردم و حجمش هم بیش از دو برابر نسخه ی 10.0 هستش اما ورزن 10 کرک شدس واسه همین تو ش موندم حا لا دوستان نظر شون رو بدن ببینیم چی میشه
سینا جون نسخه ی 9 به این دلیل حجمش دو برابر 10 هست که تو خودش Anti-Spam هم داره
شما همون 10 رو نصب کن خیالت راحت ضمنا نسخه ی 10 که کرک شده نیست همون خریداری شدس
دوستان
کسی یه انتی ویروس میشناسه که با قدرت یا بیشتر از اون و دقت انتی ویروس های مک کافی و نورتون باشه ولی مثل اونها دردسر برای اپدیت نداشته باشه یایطور خورد کار از روی شبکه خودش رو بروز رسانی کنه
سينا جان سلام
آنتي ويروس كاسپرسكي پرسونال پرو ورژن 5.0.20 حجمش 26 مگابايت بود ولي نسخه هاي بعدي كه اومد با اينكه اونها هم پرسونال پرو بودند اما حجمشون حدود 12 مگابايت شده.
پس به حجمشون نگاه نكن. شايد به تكنولوژي جديدي دست يافته اند كه با حجم كمتر پكيجهاشون رو ارائه مي دهند.
************************************************** *
محسن جان سلام
116 صفحه بحث شده تازه شما مي گي يه انتي ويروس مي خواهي كه از مك آفي و نورتون بهتر باشه و دردسر آپديت هم نداشته باشه؟
اگه يه نگاهي به صفحات قبل اين تاپيك مي انداختي به جواب سؤالت مي رسيدي.
دوست عزيز
سلام
حق با شما هست ولي من تمام صفحات در خصوص اين موضوع را چك كردم و 80 درصد اين را پيشنهاد ميكنندKaspersky internet security ولي حسابي سرعت مياره پاين و كلي طول ميكشه تا اسكن بكنه در صورتي كه مك كافي اين خصوصيت را نداره وتنها مشكلش اينه كه درست اپديت نميشه
دوستان من کاسپر 5.0.388 را نصب کردم وقتی به اینترنت وصل میشم کامپیوتر خاموش میشه می دونید علتش چیست؟
اگر نسخه بهتری دارید که مشکل ندارد لینک آن را لطفا بگذارید باتشکر
دوست عزیز رستارت شدن سیستم شما به دلیل خوب کار نکردن کاسپرسکای نیست بلکه سیستم
خودتون هست که اشکال داره.
شما حتما برنامه دیگری رو بر روی سیستمتون نصب کردید که اون هم بر روی Network نظارت میکنه و به همین دلیله که
وقتی به اینترنت وصل میشید این دو با هم شروع به نظارت کردن بر اون میکنند و با هم درگیر میشن.
مثلا اگر آنتی ویروس دیگه ای بر روی سیستمتون نصب کردید پاکش کنید.
اگر هم از فایروال زون آلارم استفاده میکنید این تنظیمات را برای کاسپرسکای انجام دهید.
به قسمت Setting برید و بر روی Configure Real-Time Prodection کلیک کنید.
پنجره ای برای شما باز میشود که در آنجا از بالا بر روی Network کلیک کنید و گزینه هایی رو که اونجا تیک
خوردن از تیک در بیارید و سیستمتون رو رستارت کنید.
بعد از این مشکلی ندارید و راحت به اینترنت وصل بشید. بعد از یک رستارت دیگه که کردید دوباره میتونید
همین گزینه هایی رو که از تیک برداشتی تیک بزنید .
سلام خدمت دوستان عزيزم
اينم لينك دانلود AntiVirusKit Professional2005كه همون طور كه ميبينيد نسخه ي پروفشينال هست و عاليه
فقط يادتون باشه كه اين تريال هستش و sodaجان در حال كرك اين برنامه اس
حتما دانلودش بكنيد چون به گفته ي دوستان ديگه اين آنتي ويروس از دو ويژگي آنتي ويروسهاي Kaspersky و BitDefenderاستفاده ميكنه ولي حتما حتمانصبش نكنيد چون تا ترياله نميشه آپديتش كرد ولي اگه سودا جان كرك كنه كه خيلي خوب ميشه
حجمشم 50.6مگا بايته
ممنون از همه ي زحمتكشان سايت :happy:کد:http://space.gdata.de/dl_shop/shop/avk2005e_trial.exe
Norton AntiVirus 2006 Final Protection Pack
این هم آخرین نسخه ی آنتی ویروس نورتون 2006 نسخه ی فینال!!!!!!!!!!!!!!
دانلود:
میرور:
سلام به همه
من MacAfee روی سیستمم نصب بود و قبل از uninstall کردن اون bitdefender professional v6.0 رو نصب کردم
بعد از نصب سرعت سیستم کلی افت کرد و بعد از کلی restart و ور رفتن (حتی بعد از اینکه هر دو نرم افزار رو با بدبختی و با اون سرعت کم سیستم از ram خارج کردم هنوز سرعت پایین بود)مجبور شدم دوباره ویندوز نصب کنم.
فکر می کنید علت چی بوده؟
خوب سميرا خانوم اين كه معلومه
يك كاربر نبايد هيچ وقت دو تا آنتي ويروس رو باهم نصب كنه به خصوص Bitdefenderرو چون اين آنتي ويروس خودش به صورت كاملا مستقل سيستم رو تحت كنترل در مياره و حتي اگه منم كه سيستمم قويه دو تا آنتي ويروس نصب كنم سيستم يه هنگ اساسي ميكنه ويا ميتونستيدشما يكي از اونارو Disable كنيد اونوقت خواهيد ديد كه از پايين اومدن سرعت و هنگ كردن خبري نيست
بهتره صفحات قبلي رو هم مروري بكنيد :happy:
دوباره سلام
دانلود كنيدMcAfee Internet Security Suite v8.0.113.3
کد:http://www221.fixdown.com/keydown2003/cygmiss3-2005-09-02.rar
از كرك AntiVirusKit Professional2005 چه خبر؟؟
حجمش كه زياده . راستي كسي امتحان كرده كه تو وضعيت استارت آپ و سرعت سيستم چه اثري داره؟؟؟
سلام اين هم يه نسخه ي ديگه از AntiVir كه حجمش كمتره
ولي سودا قراره كه هر دوتاشون رو كرك كنه
AntiVir Personal Edition 6.32.00.07با حجمه7.4 مگابايت
کد:ftp://ftp3.tnc.edu.tw/antivir/avwinsfx.exe
با سلام.
خدمت دوستان عرض كنم من هم تلاش گسترده اي را آغاز كردم تا اين آنتي ويروس را كه به نظرم بسيار هم جالبه را كرك كنم.مطمئن باشيد در صورت موفقيت حتما كرك را براي شما هم ميذارم.
NOD32 Antivirus System 2.51.8
آخرین ورژن این آنتی ویروس رو میتونید از اینجا دانلود کنید ولی کرکشو ندارم.
نقل قول:
نوشته شده توسط mohsenm
محسن جان سلام
متاسفانه كاسپرسكي مشكلش همين كم كردن سرعت هست. وگرنه تقريبا مي شه گفت مشكل ديگري نداره.
با توجه به اينكه شما سرعت سيستمت برات خيلي مهمه Nod32 بهترين پيشنهاد براي شماست. هم عالي و هم بدون تاثير روي سرعت سيستم. فقط ديتابيسش از كاسپرسكي كمتره. البته ديتابيسش مشخص نيست اما اينطور به نظر مي رسه كه از كاسپرسكي پايين تره. اما از جميع جهات عالي و بدون اشكال هست. در كلين كردن هم خيلي عالي عمل مي كنه.
آقا اينم مطلبي از سايت irna كه به نظرم جالب اومد اينجا بذارم.
خبرگزاري جمهوري اسلامي ۸۴/۰۶/۲۲
يك كارشناس امنيت اطلاعات آنتيويروس " كسپرسكاي "( (Kasperskyرا يكي از گزينههاي جديد و مناسب براي استفاده كاربران خانگي در ايران دانست.
" مهدي سعادت " روز سهشنبه در گفت و گو با ايرنا گفت: با توجه به تحريمهايي كه عليه ايران وجود دارد و شرايط مختلفي مانند سطح دانش كاربران ايراني و سرعت اينترنت، آنتيويروس روسي " كسپرسكاي " ميتواند به عنوان يك نرمافزار مناسب مورد استفاده قرار گيرد.
وي بيان داشت: به دليل تحريمهاي موجود امكان به روز كردن و خريد بسياري از آنتيويروسهايي كه محصول كمپانيهاي آمريكايي هستند وجود ندارد لذا بهتر است بيشتر از محصولات كشورهايي كه با ايران مشكل ندارند استفاده كنيم.
وي درباره آنتيويروس "كسپرسكاي" اظهار داشت: اين نرمافزار محصول كشور روسيه و داراي جايگاه خوبي در رتبهبندي آنتيويروسها است و از نظر پشتيباني و به روز كردن براي كاربران ايراني مشكلي ندارد.
به گفته وي اين نرمافزار بيشتر براي كاربران خانگي كاربرد دارد و داراي حجمي حدود چهار مگا بيت است كه ميتوان آن را از طريق اينترنت خريد يا نسخههاي آن را از بازار تهيه كرد.
اين كارشناس يادآور شد: با نصب نرمافزار Kasperskyبر روي رايانه، سرعت سيستم عامل كاهش چنداني پيدا نميكند و كاربر با حداقل آشنايي با زبان انگليسي و واژههاي رايانهاي ميتواند با آن كار كند.
وي وجود گزينههاي متعدد براي نحوه به روز كردن سيستم( (UPDATEو گزارش ويروسها و برنامههاي مخرب را از مزيتهاي نرمافزار "كسپرسكاي" دانست و گفت: اين نرمافزار در لايههاي مختلف فايلها و پوشههاي اطلاعاتي را بررسي ( (SCANميكند.
وي گزينه مناسب غيرآمريكايي براي ديوار آتشين( (FIREWALLرا نرمافزار "سكيور پوينت"( (SecurePointمحصول كشور آلمان معرفي كرد و ادامه داد:
نسخه مخصوص و كم حجم اين نرمافزار براي كاربران خانگي نيز موجود است.
سعادت حجم نسخه اصلي فايروال Secure Pointكه بر اساس لينوكس است را داراي حجم حدود ۱۵۵مگا بيت دانست و گفت: اين نرمافزار بيشتر براي ارتباطات شبكهاي مانند VTNكاربرد دارد.
به گفته وي آنتيويروس "اف - پروت "( (F-Protبا فايروال SecurePoint همخواني بسياري دارد و مديران شبكهها و دفاتر فني خدمات اينترنتي ميتوانند اين دو نرمافزار را بهعنوان تركيبي مناسب به كار ببرند.
اين كارشناس امنيتي خاطرنشان كرد: امروزه كاربران اينترنت بدون شك براي اتصال به اين شبكه نياز به برنامههاي ضد ويروس دارند .
وي افزود: مجهز كردن سيستم به برنامههاي امنيتي هزينهبر است اما اين هزينههاي اوليه در مقايسه با هزينه و خسارات ناشي از نفوذ برنامههاي مخرب بسيار ناچيز است.
کسی کرک خوبی برای F-secure سراغ داره؟
چه اینترنت سکیوریتی چه آنتی ویروس
برا pc-cillin من یه کرک دارم که کیجن هست و سایت چک رو هم انجام میده
اما اون کرک از آپدیت شدن برنامه جلوگیری میکنه (رو کامپیوتر من حداقل)
Spyware Doctor™ 3.2.1.359 for Windows
ورژن جدید این انتی اسپای هم اومد که طرفداران خودش رو داره:
لینک دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد کرک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
sAsAn.K عزیز
فایل رار نورتون 2006 رپید شار پسورد می خواد
با تشکر
سلام . من يه سوالي راجع به آپديتهاي Nod داشتم . طبق شكل زير من فكر نمي كنم كه اين آنتي ويروس آپديت نمي شه .
ولي يه سري error هست كه ممكنه اين آنتي ويروس در حالت آفلاين بخواد به اينترنت بشه اينم بگم كه تنظيمات آپديتش روي اتوماتيك هست . فقط مي خواستم بدونم اين ارر هاي پايين ماله چيه ؟؟؟؟
تا ساسان جان خودش نیمده فکر کنم پسورد اینه :نقل قول:
نوشته شده توسط alirafaat
آقا من كه عكسي واسم ظاهر نميشهنقل قول:
نوشته شده توسط Reza shabani fard
سلام
تروجان جدید علیه سایتهای مستهجن اسم این تروجان یوسف علی است و هنگام باز شدن سایت مستهجن انرا میبندد و یک پنجره که ایه ای از قران که به 3 زبان عربی و انگلیسی وفارسی است را نشان میدهد البته این تروجان اسیبی به سیستم نمیزند ولی در تشخیص پنجره ها بعضی وقتها دچار مشکل میشود
منابع: شرکت سوفوس و ضمیمه روزنامه جام جم کلیک
ali_k جون ممنون که دوست خوبمن رو راهنمایی کردی:)
آقایون لینک دانلود نورتون 2006 رو ندارین که RESUME هم بشه;)
سينا جان سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Sinagood
يكي از اينها رو امتحان كن:
يا
يا
GxCA-9DMU-VQCD-ATP5-CJT5
G3CM-C650-17EA-PAUK-0JK7
U4KJ-MFC8-MVHM-CT1K-NNAB
مهدی جان یه مشکلی دارم
اونم اینه که سریال ها رو قبول نمیکنه (میگه باید به اینترنت وصل باشی تا چک کنه)
پچش هم قیلا تست کرده بودم رو هیچ کدوم از فایلهاش کار نمیکرد (اگه اشتباه نکنم)
آخه توی پچ میتونی هر گونه win32 app رو انتخاب کنی